Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse pastada kullanicaksin zaten:) hamur kalan kisimlari varsa da krema fwlan kaynar arada

Yo bende gurme TV açarım hep spor yaparken fantazim
ya benim esim cok fena sosyal medyada takip ettigi sayfalarin hepsi cok deli kebapcilarin izgaracilarin sayfalari, orda izleyip izleyip bana izletip yapsana beeee ya da gidelim suraya diye tahrik edip duruyo. haspam zaten et dedigin zaman akan sular duruyo. sabah kahvalti hazirlayayim dedim sen yemiceksin simdi beni peynir zeytinle ugrastirma ben kendime hazirlarim dedi, pastirmali kavurmali sucuklu tereyagda yumurta yapmis uyuz butun evi kokuta kokuta yedi

Gitsin bir tahlilde o yaptırsın belki şansa kolesterol fazla çıkar gözü korkar , eşimin yüksek korktu spor yapıyor benle cancağızım mekik çekiyor o göbüşüyle hahaahah

Gitsin bir tahlilde o yaptırsın belki şansa kolesterol fazla çıkar gözü korkar , eşimin yüksek korktu spor yapıyor benle cancağızım mekik çekiyor o göbüşüyle hahaahah
ah en gicik oldugum sey zaten, adamin butun kan degerleri perfect! spor ya da hareketli desem, isi masa basinda, eve de geldigi gibi uyur, bakkala bile arabayla gider tam bir gicik olmalik

Afiyet olsun canim gayet guzel olmus menun. Hem saglikli hem doyurucu

Ben de firsatini bulmusken suraya az once extradan yedigim 6 hurma ve 5 findigi ekleyeyim.

Sorry kaptanim Cherry Mom

Iyy tam bir suikastçi halbuki sabahları senle yulaf lapası akşam ıspanak yese nolur nolur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…