- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.841
Üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz diye ağızla müzik yapılıo ya o aklıma geldiiHedef 200 300 birşey artık asgari olsun Ozaman onun altı kabul değil zaten takım kuralı
Ve yarın kontrol tartısı var tartıl ve tartıyı cumaya kadar sakla söz verrrrr sakın tartılmaaa
izleyip izleyip bogazi tutabilmek iskence gibi segil mi yaMsterchef e dalmışım cnm yazıom hemen
Oyy kova kadınıyla anlaşırım ben severm
neyse pastada kullanicaksin zaten:) hamur kalan kisimlari varsa da krema fwlan kaynar aradaUstu cok kizarinca actim canim, ama ici pismemisti. Ha kapagi acmadan ortasi cokmustu ama. firinin yanina oturup butun sureci izledim gayet guzel gidiyordu ama biranda bozuldu.
Olsun artik yuksek yerlerini kestim cocuklar yediler esitlendi boylece heryeri.
O yüzden bugün faiz mi işleteceksin2 çarpı
Yo bende gurme TV açarım hep spor yaparkenizleyip izleyip bogazi tutabilmek iskence gibi segil mi ya
Aynen bayağı dalmışım zatenizleyip izleyip bogazi tutabilmek iskence gibi segil mi ya
Yo bende gurme TV açarım hep spor yaparkenfantazim
Gitsin bir tahlilde o yaptırsın belki şansa kolesterol fazla çıkar gözü korkar ,ya benim esim cok fena sosyal medyada takip ettigi sayfalarin hepsi cok deli kebapcilarin izgaracilarin sayfalari, orda izleyip izleyip bana izletip yapsana beeee ya da gidelim suraya diye tahrik edip duruyo. haspam zaten et dedigin zaman akan sular duruyo. sabah kahvalti hazirlayayim dedim sen yemiceksin simdi beni peynir zeytinle ugrastirma ben kendime hazirlarim dedi, pastirmali kavurmali sucuklu tereyagda yumurta yapmis uyuz butun evi kokuta kokuta yedi
Yazsaydın sendebana kesin kasıt var ilk artı da şuuttingen
ah en gicik oldugum sey zaten, adamin butun kan degerleri perfect! spor ya da hareketli desem, isi masa basinda, eve de geldigi gibi uyur, bakkala bile arabayla giderGitsin bir tahlilde o yaptırsın belki şansa kolesterol fazla çıkar gözü korkar ,eşimin yüksek korktu spor yapıyor benle cancağızım mekik çekiyor o göbüşüyle hahaahah
Msterchef e dalmışım cnm yazıom hemen
Afiyet olsun canim gayet guzel olmus menun. Hem saglikli hem doyurucuBugün menüm
3 kaşık patatesli yumurta, domates salatalık maydanoz yeşil zeytin turp limonlu yeşil çay
Ara türk kahvesi,2 hurma ve 2 ceviz
Öğlen haşlama tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara züber bar yeşil çay
Akşam zeytinyağlı bamya yemeği ,cacık
4000 adım
2 lt su oldu
Pain Killer
Sağol cnm senin de hurma bayramın olsun bugün nolcekAfiyet olsun canim gayet guzel olmus menun. Hem saglikli hem doyurucu
Ben de firsatini bulmusken suraya az once extradan yedigim 6 hurma ve 5 findigi ekleyeyim.
Sorry kaptanimCherry Mom
Iyy tam bir suikastçiya benim esim cok fena sosyal medyada takip ettigi sayfalarin hepsi cok deli kebapcilarin izgaracilarin sayfalari, orda izleyip izleyip bana izletip yapsana beeee ya da gidelim suraya diye tahrik edip duruyo. haspam zaten et dedigin zaman akan sular duruyo. sabah kahvalti hazirlayayim dedim sen yemiceksin simdi beni peynir zeytinle ugrastirma ben kendime hazirlarim dedi, pastirmali kavurmali sucuklu tereyagda yumurta yapmis uyuz butun evi kokuta kokuta yedi
yok be nerdeeee.... markete manava gidiyoruz ben brokoli aliyorum "napcan ki onu" diyo korku dolu gozlerleIyy tam bir suikastçihalbuki sabahları senle yulaf lapası akşam ıspanak yese nolur nolur yani
ay biraz baktım geç kalkarım diye kapattım yattım kim elendi bakayım :))Msterchef e dalmışım cnm yazıom hemen
Günaydin canim bu ne güzel farkgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
cuma 99 .5
pazartesi 98.7
fark 0.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?