- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.921
Ben yemek yapmayi bilmiyorum cok ondan izliyorum illaki biseler katiyo tabi kaos da severimdiyet grubu da masterchef mudavimleriyle doluymus megeetartilar neden arti geliyo anlasildi
Gelsin inşallahkizlar benim adet gelecek sanirim gogus hassaaiyeti karin agrisi ve sisligim var
benim yumurtlama donemi odem oluyor vucudumda ve adet baslayana kadar surekli artiyor adetin 3. gunu filan gidiyor:)Gelsin inşallahgeç kalmasından iyidir şişliği nasıl olsa önden geliyor canım
Günaydın canımGünaydın 5.takım çıtırları
Cuma: 70,1 idi
Dün sabah : 70,2 idi
Bu sabah kalvaltı türk kahvesi ile eve geldim 70,4 çıktı tartı bulamadım kuzenimde yokmus
tahminim 70,0 ım ya da daha aşağısı
Cherry Mom Namaria
Yazsaydın sendeReyyan haklı itiraz ediyorsan
günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
cuma 99.5
pazartesi 98.7
fark 0.8
Ozmann dua edelim bugün en geç yarın başlasınbenim yumurtlama donemi odem oluyor vucudumda ve adet baslayana kadar surekli artiyor adetin 3. gunu filan gidiyor:)
ne sacma bi vucutum var
çok şükür gidiyo kilo ama gaz ve ödem şişliğim var Allah a şükür tartıya yansımamış bi kaç kere tartıldım çünkü aynıGünaydın canım
Çok iyi o halde
He ya ondan dedim bende öyleyim diye :)))Cherry Mom vucudum normalmis
Östrojen hormonunun tavan yapması
Menstral döngünün son haftasında, yani regl olmadan önceki bir haftada vücut aşırı derece östrojen salgılamaya başlar ve bu hormon pik seviyeye ulaşır. Ve vücudunuzda birden bire artan bu hormon, nereden geldiği anlaşılmayan o şişkinliğin ve ödemin ardındaki gizli sebeptir! Ancak iyi haber şu: Regl olmaya başladığınız andan itibaren hızla düşen östrojen seviyesi nedeniyle ruh hali düzelmesi ve ödem çözülme süreci başlamış oluyor.
Devamı: Adet döneminde neden kilo alırız?
Sana şimdiaynen normali oymus zaten.... benim en cok karnim sisiyo, resmen bildigin hamile gibi koca karinla geziyorum... el ayaktan cok karnimda birikiyo odem sanki....
kuzu vala benim bu kalp carpintilarimin caydan olma ihtimalo cok yuksek cunku bir kac gun gunde 2-3 fincan kadar ictim ust uste sonra cwrpintim oldu cok fazla, sonraSana şimdiHedef60kgolmak çok ödem atıcı içmişsin içme demişti değil mi ? Ne yaptın bıraktın mı ? Günde 1 2 fincan normal derler ama sana dokuma ihtimali varsa içme
Birde geçen yazmıştın okudum dönemedim aç karna yeşil çay içtim sonra midem bulandı çıkardım diye benimde öyle oluyor hayatta aç karna içemem diyetisyenimede söylemiştim tansiyon düşürür yeşil çay demişti aç karna zaten tansiyon düşük iyice düşürüyoruz Allah korusun
Ben öğlen ve akşam geç olmadan içerim o yüzden o daaa içersem tabiii
ortim maşallah sana 6lar gelsin ve bi daha gitmesin inşallahGünaydın 5.takım çıtırları
Cuma: 70,1 idi
Dün sabah : 70,2 idi
Bu sabah kalvaltı türk kahvesi ile eve geldim 70,4 çıktı tartı bulamadım kuzenimde yokmus
tahminim 70,0 ım ya da daha aşağısı
Cherry Mom Namaria
amin ortim bu hafta hedefim 69,5 ama benim isteğim 68,9 u ucundan da olsa görmek artık 69 u geçtim neye güveniyorsamortim maşallah sana 6lar gelsin ve bi daha gitmesin inşallah
Merhabaayvacicegi belki girersin, nasıl oldunuz ? Baban oğlun sen merak ettim canım umarım daha iyisinizdir
Aaa niye öyle diyorsun kendi kendini öldüren cins mübarekamin ortim bu hafta hedefim 69,5 ama benim isteğim 68,9 u ucundan da olsa görmek artık 69 u geçtim neye güveniyorsam
Merhaba
Bugun is arasi hizlica gireyim dedim, bu mesaji gordum. Babam hala hastanede, ikinci tomografide bulgular vardi hala o nedenle tedaviye devam ediyorlar. durumu stabil henuz iyilesmedi ama daha kotuye de gitmiyor cok sukur. Sirt , bel agrilari devam ediyormus. Ilaclari aliyor, ustune de alerjik reaksiyon olmasin diye serum veriyorlar.
Oglum normallesti, nesesi geldi, biz de onunla toparladik biraz, ben babami dusunuyorum daha cok. Bir yandan da biriken isleri yapmaya calisiyorum, isten ayrilmadim, onun stresi devam ediyor.
Sordugunuz icin tesekkurler, is yerine bir rapor hazirliyorum o bitince hayat normallesecek sanirim, bi haftadir temizlik bile yapamadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?