Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom vucudum normalmis

Östrojen hormonunun tavan yapması

Menstral döngünün son haftasında, yani regl olmadan önceki bir haftada vücut aşırı derece östrojen salgılamaya başlar ve bu hormon pik seviyeye ulaşır. Ve vücudunuzda birden bire artan bu hormon, nereden geldiği anlaşılmayan o şişkinliğin ve ödemin ardındaki gizli sebeptir! Ancak iyi haber şu: Regl olmaya başladığınız andan itibaren hızla düşen östrojen seviyesi nedeniyle ruh hali düzelmesi ve ödem çözülme süreci başlamış oluyor.

Devamı: Adet döneminde neden kilo alırız?

He ya ondan dedim bende öyleyim diye :)))

aynen normali oymus zaten.... benim en cok karnim sisiyo, resmen bildigin hamile gibi koca karinla geziyorum... el ayaktan cok karnimda birikiyo odem sanki....
Sana şimdi Hedef60kgolmak çok ödem atıcı içmişsin içme demişti değil mi ? Ne yaptın bıraktın mı ? Günde 1 2 fincan normal derler ama sana dokuma ihtimali varsa içme
Birde geçen yazmıştın okudum dönemedim aç karna yeşil çay içtim sonra midem bulandı çıkardım diye benimde öyle oluyor hayatta aç karna içemem diyetisyenimede söylemiştim tansiyon düşürür yeşil çay demişti aç karna zaten tansiyon düşük iyice düşürüyoruz Allah korusun
Ben öğlen ve akşam geç olmadan içerim o yüzden o daaa içersem tabiii

kuzu vala benim bu kalp carpintilarimin caydan olma ihtimalo cok yuksek cunku bir kac gun gunde 2-3 fincan kadar ictim ust uste sonra cwrpintim oldu cok fazla, sonra Hedef60kgolmak birak dedikten sonra icmedim, icmedigim 3 gun cok iyiydim, ama sonra (insulin hapi arada ishal yapoyo beni) ishal oldum ve ishal oldugum gun yinr cok carpintim oldu.

vucut su kaybettikce kalp carpintim oldu sanki. doktor da potasyuma bakmamis testlerde neden bakmadi bilmiyorum oxellikle soylemistim halbuki. ama bak odemli halimdeyken carpintim filan yok vucudum odem seviyo demekki

ortim maşallah sana 6lar gelsin ve bi daha gitmesin inşallah

ayvacicegi belki girersin, nasıl oldunuz ? Baban oğlun sen merak ettim canım umarım daha iyisinizdir
Merhaba

Bugun is arasi hizlica gireyim dedim, bu mesaji gordum. Babam hala hastanede, ikinci tomografide bulgular vardi hala o nedenle tedaviye devam ediyorlar. durumu stabil henuz iyilesmedi ama daha kotuye de gitmiyor cok sukur. Sirt , bel agrilari devam ediyormus. Ilaclari aliyor, ustune de alerjik reaksiyon olmasin diye serum veriyorlar.
Oglum normallesti, nesesi geldi, biz de onunla toparladik biraz, ben babami dusunuyorum daha cok. Bir yandan da biriken isleri yapmaya calisiyorum, isten ayrilmadim, onun stresi devam ediyor.

Sordugunuz icin tesekkurler, is yerine bir rapor hazirliyorum o bitince hayat normallesecek sanirim, bi haftadir temizlik bile yapamadik.

amin ortim bu hafta hedefim 69,5 ama benim isteğim 68,9 u ucundan da olsa görmek artık 69 u geçtim neye güveniyorsam
Aaa niye öyle diyorsun kendi kendini öldüren cins mübarek
Yüzdün yüzdüüün 6 nın kapısına dayandınn kuzum cumadan sonra 7nin yüzünü bir daha görmeyeceğiz

Çok sevindim baban zamanla dahada iyi olacak inşallah güzel haberlerini bekleriz

Oğlununda ilacı zamanmış annesi onada ayrı sevindim onların neşesi bizim neşemiz oluyor herşey dahada iyi olacak inşallah varsın ev dağınık olsun biraz hiç düşünme bile zor bir dönem atlatıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…