• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende alıştım baya baya :) aslında bebeklik gibi değil tabi artık almasamda olurda benimde işime geliyor 🤭
Şudur :)
çok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)

şuan beni kalbimden vurdun haberin yok :KK55:
Yaaa evet var ya siz çok fenasınız ben diyet diyorm bunlar sade makarnayı görüyor 🤭🤭🤭🤭🤭hahahah

Gün içinde başka şey yemek yokkk ama

Kahvaltı +

Öğlen akşam * 6 kaşık makarna 3 kşk yoğurt

çok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)
Aynen ya. Vazgeçilmezim 😂 Müdürlük yaptım bir dönem. O zamn bile sırt çantasıyla giderdim işe. 😂😂

Aynen ya. Vazgeçilmezim 😂 Müdürlük yaptım bir dönem. O zamn bile sırt çantasıyla giderdim işe. 😂😂

bende aynen öylee üst klasik sırtta çantaa hippi gibiydim şirkette insanlarda alışmışlardı ee makyajda asgari de şimdi saçlarda kısaa yavaş yavaş diğer tarafa doğruu :KK53:
Ahahhaah bende pek kol çantası takamam çapraz yada sırt hep 🙈

tek sıkıntı para ödiceğinde kolu çıkarman gerekiyor bende alışveriş zamanı sırt çantasını direk göbek çantası yapıyorum direk göbek üstünden al koy miss :KK45:

bende aynen öylee üst klasik sırtta çantaa hippi gibiydim şirkette insanlarda alışmışlardı ee makyajda asgari de şimdi saçlarda kısaa yavaş yavaş diğer tarafa doğruu :KK53:

tek sıkıntı para ödiceğinde kolu çıkarman gerekiyor bende alışveriş zamanı sırt çantasını direk göbek çantası yapıyorum direk göbek üstünden al koy miss :KK45:
.öyle hiç dnemedim pratik olsa gerek 🤭🤭🤭 mantıklı geldi :))

Hayırlısı olsun canım hiç olmazsa dediğin gibi detaylı ölçümün yapıldı ne güzel 🤩

Ekmekleri diyetisyenler evet veriyorlar ya biz mi hata yapıyoruz bilmem ben gittiğimde de aynı senin gibi kafamda sorularla çıktım kesin kilo alırım ben bu listeyle dedim 🤭🤭

Sende yarın bismillah de bakalım belkide bir bildiği vardır 🤗
Aynen canim insallah bakalim iyi olur 💞😍

Hayırlı olsun canım. Bu detaylı ölçümler çok iyi oluyor. Diyetisyenler veriyor ekmek ama kaloriyi ayarlamıştır o. Ben ekmek yerine bulgur pilavı tercih ederdim genelde doğal beslenmek adına. Ama bir dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı ediyor aslında. kalori olarak değişen bişi olmuyor yani. Sen zaten menüleri oturtmuştun. Bu istikrarla hedefine ulaşman yakındır💞 🙏🙏
İnsallah canim ya aklimda soru isaretleri var ama denicem bakalim olmazsa yenisini bulurum 😂

Arkadaslar bu saat oldu ben hicbisey yapamadim daha arkadasim kedi yavrusu bulmus minicik onla ilgilendim kedi annesi olunca anliyorum biraz siringayla mama verdik annesi terketmis 🥺
Az buyusun sahiplendirecekler insallah.eve yeni geldim yarin icin yemegim yok ve hic halim yokne yapsam bilemedim 🤷

Kıyasıya rekabet heeee 🙈🙈🙈🙈 bugünkü Challenge ile işler değişir benden demesiii :))

IMG_20201026_215401.webp

Back
X