• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yağsız yoğurt almayın diyorlar daha sağlksızmış
Yoğurdunu istersen kendin yapabilirsin pastörize günlük sütlerle çok hafif oluyor 🤩
Veya normal yoğurt al canım husisi light yağsız alma bence
ya kendim yaptigim da oluyor ama ben nasi beceriyosam cok tutturamiyorum onu :) o yuzden pek yanasmiyorum yapmaya🤣🤣

Merhaba arkadaslar diyetisyenden geldim ilk gorusme icin eh diyelim herkes farkli bi yontem sunuyor denek olduk 😂
En azindan vucut yad kas vs oranlari olculmus oldu.Neyse anlatayim onun tartisinda 98.00 ciktim kusuratsiz 😍😍💞
İdeal kilo 59.7
Yag orani %38.4 totalde 37.6 kg yag varmis bende daha fazla bekliyodum sevindim 15 kilo yagdan versek iyi olur dedi.
Kas orani %58.5 totalde 57kg kas varmis
İc yaglanma %8 aralik %13e kadar ama %5 falan iyi olur dedi
buna cok sevindim baya azalmis bence👍
Metabolik yas 44
Menu olarak da 10 gun et-tavuk balik yok trigliserid yuksek diye mi bilmiyorum ama cok severim dedim 1 aksama koydu sadece 😂 iki menu de sebze salata yogurt tarzi bi de ara var.
Ekmek konusunda biraz canım sıkıldı sabah 2 oglen 2 dilim tam bugday aksam da 2 dilim tuzsuz etimek yazdi bende insulin direnci var cok degil mi dedim 3-4 dilimi gecmiyodum dedim ekmegi azaltip yemegi cogaltsam bu sefer baska yerden biseler olcak boyle bi gidelim harfi harfine bana guvenin diyo güvenmediğimi anladi 😂😂
Bakalim hayirlisi olsun insallah tabi ki dunden baligim vardi cope atamazdim simdi onu yedim yarindan itibaren listeye gore gideyim bari

Merhaba arkadaslar diyetisyenden geldim ilk gorusme icin eh diyelim herkes farkli bi yontem sunuyor denek olduk 😂
En azindan vucut yad kas vs oranlari olculmus oldu.Neyse anlatayim onun tartisinda 98.00 ciktim kusuratsiz 😍😍💞
İdeal kilo 59.7
Yag orani %38.4 totalde 37.6 kg yag varmis bende daha fazla bekliyodum sevindim 15 kilo yagdan versek iyi olur dedi.
Metabolik yas 44
Menu olarak da 10 gun et-tavuk balik yok trigliserid yuksek diye mi bilmiyorum ama cok severim dedim 1 aksama koydu sadece 😂 iki menu de sebze salata yogurt tarzi bi de ara var.
Ekmek konusunda biraz canım sıkıldı sabah 2 oglen 2 dilim tam bugday aksam da 2 dilim tuzsuz etimek yazdi bende insulin direnci var cok degil mi dedim 3-4 dilimi gecmiyodum dedim ekmegi azaltip yemegi cogaltsam bu sefer baska yerden biseler olcak boyle bi gidelim harfi harfine bana guvenin diyo güvenmediğimi anladi 😂😂
Bakalim hayirlisi olsun insallah tabi ki dunden baligim vardi cope atamazdim simdi onu yedim yarindan itibaren listeye gore gideyim bari
Kilona çok sevindim ortim :nazar: hepsinin yöntemleri değişiyor kimi senin zaafına göre ayarlıyor kimi klişelere göre. ama bana da ekmek çok gibi geldi ve de etleri neden istemedi glisemik açıdan düşünüyor muhtemelen. 10 gün sonraki tepkiye göre belki bakacaktır. Kan değerleri istedi mi ona göre mi yapıldı ?

Kilona çok sevindim ortim :nazar: hepsinin yöntemleri değişiyor kimi senin zaafına göre ayarlıyor kimi klişelere göre. ama bana da ekmek çok gibi geldi ve de etleri neden istemedi glisemik açıdan düşünüyor muhtemelen. 10 gün sonraki tepkiye göre belki bakacaktır. Kan değerleri istedi mi ona göre mi yapıldı ?
Sagol ortim ben de oranlari ogrenmis oldugum icin sevindim. Kan degerlerimi verdim ama pandemi dolayisiyla gidemedim eski sonucumu goturdum o zaman da 102 kg civariydim e nabizdan çıkardım bakti onlara.
bana da ekmek cok geldi kuzum 6 dilim nerdeyse yarim ekmek 🤷 ama harfi harfine uy dedi inatla et konusu muhtemelen kolesterol ve trigliserid yuzunden canim ona uyarim sorun degil de ekmegi bilmiom

Ben alamadım o ara annemlerde yazlıktaydım ya oraya PTT geliyor sadece o yüzden vazgeçmiştim kaldı öyle
Bu ay değil öbür ay yine aklımda
Neden bu ay değil ayyyyyy kışlık alışveriş yaptık çocuğun botu montu o su bu su dünya şey oldu kendinde aldım tabi birşeyler :21: kaban yerine çanta aldım karda kabansız çantasıyla gezenn biri görürseniz o benim :-)
Ay cok iyi kaban yerine canta bende yapayim birlikte takiliriz canim istanbulda 🤣🤣 Cherry Mom Cherry Mom

Sagol ortim ben de oranlari ogrenmis oldugum icin sevindim. Kan degerlerimi verdim ama pandemi dolayisiyla gidemedim eski sonucumu goturdum o zaman da 102 kg civariydim e nabizdan çıkardım bakti onlara.
bana da ekmek cok geldi kuzum 6 dilim nerdeyse yarim ekmek 🤷 ama harfi harfine uy dedi inatla et konusu muhtemelen kolesterol ve trigliserid yuzunden canim ona uyarim sorun degil de ekmegi bilmiom
Bakalım düşüncesi ne.. Ben 2016 da gitmiştim her öğünde 2 şer tb ekmeği vardı ama prinç makarna varsa olmayacak demişti ama ben emziriyordum bir de karbonhidrat hassasiyetimi biliyordu günlük 1,5 ekmek yiyince :) onu o şekil vermişti öğle et aksam sebze ile5 ayda 6 kilo göndermiştik hep metotlar farklı. Mesela o listeye göre suan daha az yiyorumdur aşırı tok kalıyordum ara da yoğurt süt myve vardı. Bu kadar uy diyorsa bii düşüncesi vardır sanırım. kanına bakmış sonuçta

Bakalım düşüncesi ne.. Ben 2016 da gitmiştim her öğünde 2 şer tb ekmeği vardı ama prinç makarna varsa olmayacak demişti ama ben emziriyordum bir de karbonhidrat hassasiyetimi biliyordu günlük 1,5 ekmek yiyince :) onu o şekil vermişti öğle et aksam sebze ile5 ayda 6 kilo göndermiştik hep metotlar farklı. Mesela o listeye göre suan daha az yiyorumdur aşırı tok kalıyordum ara da yoğurt süt myve vardı. Bu kadar uy diyorsa bii düşüncesi vardır sanırım. kanına bakmış sonuçta
Aynen canim hepsinin metodu farkli 1.5 ekmekten 6 dilime dusmek de harika olmus senin icin 😍 bakalim canim bir bildigi vardir elbet bi uymaya calisiyim 👍

İdeal kilo 59.7
Metabolik yas 44
Hayırlısı olsun canım hiç olmazsa dediğin gibi detaylı ölçümün yapıldı ne güzel 🤩

Ekmekleri diyetisyenler evet veriyorlar ya biz mi hata yapıyoruz bilmem ben gittiğimde de aynı senin gibi kafamda sorularla çıktım kesin kilo alırım ben bu listeyle dedim 🤭🤭

Sende yarın bismillah de bakalım belkide bir bildiği vardır 🤗

Mezuniyeti mi diyorsun diyeti mi anlamadım kuzum ?
Mezuniyet tabiki makarnadan bağımsız ,🤭 bunu sadece reglide yapardı 2 gün .
çok iyi spor yapardı incelmeside kilo vermeside çok iyi oldu 3 4 ayda 16 17 kilo verdi
diyetini dedim de özel döneminde yapması ne içindi acaba ? üye adı neydi

Ooo en rahatı sırt çantası. Bende takarım arada😁
Evet bende alıştım baya baya :) aslında bebeklik gibi değil tabi artık almasamda olurda benimde işime geliyor 🤭
Şudur :)

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-26-20-22-48-472_trendyol.com.webp
    Screenshot_2020-10-26-20-22-48-472_trendyol.com.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
İdeal kilo 59.7
Metabolik yas 44
Hayırlı olsun canım. Bu detaylı ölçümler çok iyi oluyor. Diyetisyenler veriyor ekmek ama kaloriyi ayarlamıştır o. Ben ekmek yerine bulgur pilavı tercih ederdim genelde doğal beslenmek adına. Ama bir dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı ediyor aslında. kalori olarak değişen bişi olmuyor yani. Sen zaten menüleri oturtmuştun. Bu istikrarla hedefine ulaşman yakındır💞 🙏🙏

Back
X