- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.021
Bu hafta ailemin yanındayım. Sabah herkez uyurken yurüyorum. Sonra aksam babamlada yüruyorum. Memleket yemekleri anne yemekleri kilo almayayim diye mecburen.
OLMAZ seni yanlız bırakamam :)ben ettim sen etme
çok geçmiş olsun canımKızlar
Kızımın ateşi var menenjit aşısı yapıldı bugün onunla uğraşırken tartılamadım
Cherry Mom yarın yazarim
Sabaha düzelir rahat rahat yazarim inşaallah
Iyi geceler
SİZİ beğenmemek mi aaa hiç duymamış olayımNeden Challengelara katılmıyorsun gamzem bizi beğenmiyor musun
oh canım ne iyi olmuş yeğenler cok tatlı oluyorŞimdi geldim kızlar kkya herkes uyudu bayağı özlemişiz hasret giderdik yeğenlerimle de oyun filan oynadık
Şimdi başlıyorum okumaya
ahah çok iyi yaHahahabiri caps yapmış o yazılınca ,Allah belanızı versin kuzum diye
yok canım ücretli ama sorun ücreti değil sağlığım için feda olsun da asıl sorun benim her zamanki gibi beklentim fazlaydı acıkcası biraz hayal kırıklıgı oldu.Cnm neden stres oldun ki ölçüm içindi majör olarak zaten sıkıntı yapma bi daha gidişe kendi düzenimle devam ettim ama liste için tşk dersin olur biter :) ücretli miydi o yüzden mi kuzum boşa gitti diye mi düşündün
canım yorgunluk vardı da dinlenemedim gene bir gibi yattım :/İyi geceler cnm erkencisin bugün
Tebrik ediyorum kızlar hepimizi. Yalnız A AKREPcg sana bir süikast düzenlemeden birincilik hayal
26.10 Walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 15.197 adım
2.belmayne 13.123 adım
3.kirmizigitar 12.181 adım
4.Cherry Mom 8860 adım
5.Hedef60kgolmak 7200 adım
6.Namaria 4000 adım
+Puan yine yineee A AKREPcg nin olduuu tebrikler
Ay canım bu ne güzel bilgiler. Sen hekim miydin. Hastaların ne şanslıCanım 2 lt su çok çok güzel
*Yağlı yoğurt içindeki protein magnezyum olsn b vitaminleri potasyum olsun karın yağı yani iç yağ için çok faydalı
*Mutlaka akşama bol yeşillikli limonlu zeytinyağlı salata ekle kuzum ve yağsız etleri tercih et ,tavuk göğsü levrek buğulama mesela çünkü yağlı balığı buğulama da yapsan kullanılan yemdeki toksinler ya da denizden gelen ağır metaller yağında birikiyor
*suyuna limon dilimi taze nane salatalık gibi eklemeler öneririm suyun katitesi açısından çünkü h2o molekülü dışında mineral 0 artık gerçekten onu bile bozdular
* ara öğünde yeşil ekşi elma yiyebilirsen o da daha faydalı reflü de yoksa cnm
*ara öğünde meyve yanında antep fıstığı öneririm hem kalbi koruyor hem kolesterol düşürmeye yardımcı
*mercimek nohut ya da leblebi de eklersen lifi artırırsın o da dolaşımdaki kolesterolün bağırsak yoluyla atılmasına yardımcı , vitamin mineral de zengin cnm
*bi de kahvaltın zayıf , yulaflı omlet yapabilirsin mesela yine yanına maydanoz domates salatalıkla cnm
O nasıl fobi ortim yabu listeyi telefona kaydedicem :)
salatalik asla yiyemem hatta yenen sofrada sa oturamam hatta ve hatta pazar markette reyonun onunden gecemem bile
bir de balik alerjilerim var sadece somon ve cupra dokunmuyor onun disindaki baliklari her yedigimde midem bozuluyor, onu da herzaman firinda pisiririm
bunlar disinda uygulayamayacagim bisi yok, hepsini yapabilirim:) cok sevindim:)
iyi ki varsin doktorcum vala cok iyi geldin bana bu surecte
Çok çok geçmiş olsun canım. Aşıdan sonra oluyor bazı çocuklardaKızlar
Cherry Mom yarın yazarim
Iyi geceler
çok teşekkür ederim canım düşündüğün içinNamaria canım benim diyetisyen vardı. Çok iyiydi severdim kendisini. Gerçi nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama online seansa başlamış sanırım. Memnun kalmazsan Diyetisyen den verebilirim adını.
Günaydın canım. Ben biraz baş ağrısından muzdaribim. Sen nasılsın.Nasılsınız bakalım
Çok geçmiş olsun canım sorun değilKızlar
Cherry Mom yarın yazarim
Iyi geceler
Tmm canımBu hafta ailemin yanındayım. Sabah herkez uyurken yurüyorum. Sonra aksam babamlada yüruyorum. Memleket yemekleri anne yemekleri kilo almayayim diye mecburen.
Bu arada burada tartı yok o nedenle tartılamadim.Cherry Mom ama perşembe döneceğim. Cuma tartılırım. Burada biraz düzenim bozuldu. Umarım cumaya toparlarım
Nasılsınız bakalım
Geçmiş olsun tatlımGünaydın canım. Ben biraz baş ağrısından muzdaribim. Sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?