Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende alıştım baya baya :) aslında bebeklik gibi değil tabi artık almasamda olurda benimde işime geliyor
Şudur :)
çok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)

çok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)
Aynen ya. Vazgeçilmezim Müdürlük yaptım bir dönem. O zamn bile sırt çantasıyla giderdim işe.

Aynen ya. Vazgeçilmezim Müdürlük yaptım bir dönem. O zamn bile sırt çantasıyla giderdim işe.

bende aynen öylee üst klasik sırtta çantaa hippi gibiydim şirkette insanlarda alışmışlardı ee makyajda asgari de şimdi saçlarda kısaa yavaş yavaş diğer tarafa doğruu
Ahahhaah bende pek kol çantası takamam çapraz yada sırt hep

tek sıkıntı para ödiceğinde kolu çıkarman gerekiyor bende alışveriş zamanı sırt çantasını direk göbek çantası yapıyorum direk göbek üstünden al koy miss

.öyle hiç dnemedim pratik olsa gerek mantıklı geldi :))

Aynen canim insallah bakalim iyi olur

İnsallah canim ya aklimda soru isaretleri var ama denicem bakalim olmazsa yenisini bulurum

Arkadaslar bu saat oldu ben hicbisey yapamadim daha arkadasim kedi yavrusu bulmus minicik onla ilgilendim kedi annesi olunca anliyorum biraz siringayla mama verdik annesi terketmis
Az buyusun sahiplendirecekler insallah.eve yeni geldim yarin icin yemegim yok ve hic halim yokne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…