Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarında listeye başlayacaktın değil mi ıspanak falan varsa onu kavurup yoğurtla yiyebilirsin aslında hem çabuk hem hızlı yıkaması uzun ama bugünden suya koy

Yarında listeye başlayacaktın değil mi ıspanak falan varsa onu kavurup yoğurtla yiyebilirsin aslında hem çabuk hem hızlı yıkaması uzun ama bugünden suya koy
Evde yok ama ya cok mantıklı oglen icin az bi bamyam kaldi oglen brokoli haslarim belki aksam icin

Gece gece peynir yedim baya regl oncesi ilginc sekilde peynir krizlerim olurdu onceden de 10 kilo peynir olsa yiyebilirim
Halim de yoktu ne yemek ne spor ne bisey yaptim diyetisyenle ilk gorusme bekledigim kadar iyi gecmedi onun gerginligi var galiba uzerimde yazdigi ekmekler protein olmamasi vs beni gerdi 10 gun sonra kontrol var bakacagim iyi gitmezse ben tek devam edicem der birakirim yani

Ayy sesli guldum
Esra basini osmanli kavugu gibi örtüyor ya cok garip geliyo tabi herkesin kendi tercihi bisey diyemem
Bi de biri onu yazinca bakislar aynen soyle
Hahaha biri caps yapmış o yazılınca ,Allah belanızı versin kuzum diye
ne icin geliuosunuz gezmelere mi? gezmek icin geliyosan cuma gunu isin zor
Doğumgünüüü yarın ,çarşamba da dönücez kuzum
Cnm özelden de konuştuk bu tahlillerde kolesterol yüksekliği dışı bişey göremedik kontrole gidince bi rahatsızlığını daha söylicek ciğeriyle ilgili bi durumdan şüphelendik :/ inşallah yoktur tabii
Cnm neden stres oldun ki ölçüm içindi majör olarak zaten sıkıntı yapma bi daha gidişe kendi düzenimle devam ettim ama liste için tşk dersin olur biter :) ücretli miydi o yüzden mi kuzum boşa gitti diye mi düşündün
İyi geceler arkadaslar
İyi geceler cnm erkencisin bugün

Hedef60kgolmak doktorum ldl icin uygun bir menu mudur bugun yediklerim
Canım 2 lt su çok çok güzel
*Yağlı yoğurt içindeki protein magnezyum olsn b vitaminleri potasyum olsun karın yağı yani iç yağ için çok faydalı
*Mutlaka akşama bol yeşillikli limonlu zeytinyağlı salata ekle kuzum ve yağsız etleri tercih et ,tavuk göğsü levrek buğulama mesela çünkü yağlı balığı buğulama da yapsan kullanılan yemdeki toksinler ya da denizden gelen ağır metaller yağında birikiyor
*suyuna limon dilimi taze nane salatalık gibi eklemeler öneririm suyun katitesi açısından çünkü h2o molekülü dışında mineral 0 artık gerçekten onu bile bozdular
* ara öğünde yeşil ekşi elma yiyebilirsen o da daha faydalı reflü de yoksa cnm
*ara öğünde meyve yanında antep fıstığı öneririm hem kalbi koruyor hem kolesterol düşürmeye yardımcı
*mercimek nohut ya da leblebi de eklersen lifi artırırsın o da dolaşımdaki kolesterolün bağırsak yoluyla atılmasına yardımcı , vitamin mineral de zengin cnm
*bi de kahvaltın zayıf , yulaflı omlet yapabilirsin mesela yine yanına maydanoz domates salatalıkla cnm

bu listeyi telefona kaydedicem :)

salatalik asla yiyemem hatta yenen sofrada sa oturamam hatta ve hatta pazar markette reyonun onunden gecemem bile

bir de balik alerjilerim var sadece somon ve cupra dokunmuyor onun disindaki baliklari her yedigimde midem bozuluyor, onu da herzaman firinda pisiririm

bunlar disinda uygulayamayacagim bisi yok, hepsini yapabilirim:) cok sevindim:)

iyi ki varsin doktorcum vala cok iyi geldin bana bu surecte

Tamam kaydet
Çupra da olur cnm,derisini ve kahverengi kısmını yeme yine de yağı orda
Salatalık şart değil cnm
Rica ederim tatlm ne mutlu bana
İnşallah iyi gelir beslenmeni de değiştirmek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…