Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SİZİ beğenmemek mi aaa hiç duymamış olayım ama gün içinde çok yoğun oluyorum ya
Yok kuzum ondan demiyorum görüyorum zaten yürüyorsun 10000 adım falan Challenge günlerinde menüye değilde özelden yazsan sıralamaya girersin olurya 1. Olursan +100 puan daha alırsın

cok ilginc dimi:) kokusu bile midemi mahvediyo, ve isin garip tarafi hayatimda salataliga karsi ayni duygulaei besleyen tek bir kisi duydum tanidim o da esim

babam bize "siz kesin salatwlik sevmeyenler grubu felan var orda tanismissinizdir " diyo

bu arada ben simdi hastaneden geldim, doktor d vitamini takviyesi yazdi, tahliller temiz kolestrol yuksek ama hic sasirmadim pandemi donemi hareketlerimiz cok kisitlandi herkes benzer durumda sana yuruyus yap bilr diyrmiyorum o yuzden dedi.

kardiyolojiye sevk etti, nefes darliklarimdan soz ettim ve gogus hastaliklarina da gitmek istesigimi soyledim, ona da git ama once mutlaka kalbe git dedi. panik atak olma ihtimalon yuksek ama panik atak diyebilmemiz icin once diger ihtimallerden emin olmaliyiz dedi.

yarin kardiyolojiye randevu buldum, gogus hastaliklarinda randevu yoktu yarin gittigimde bi zorlucam bakalim bosluk olur mu alirlar mi randevusuz arada filan. isim rast gitsin insallah

ay yillardir ayni seylerden sikayet edip tam pandemi donemi hastanelik olmak....

Biz ücretliler de sadece rotayı ekstra olduk onun dışında hep takvimden gittik canım duymadım açıkçası bu aşıyı
kuzu bu menenjit asisi bakanligin listesinde bi menenjit asisi var ama bu baska bir cesidi, hatta ozel menenjit asisinin bile iki cesidi var, bu cesidini bende yaptirmamistim digerini yaptirmistim buna firsat olmamisti yaptirmak icin

kuzu bu menenjit asisi bakanligin listesinde bi menenjit asisi var ama bu baska bir cesidi, hatta ozel menenjit asisinin bile iki cesidi var, bu cesidini bende yaptirmamistim digerini yaptirmistim buna firsat olmamisti yaptirmak icin
Ekstralara güç mü yetiyor Millet artık aşı takvimini bile yaptırmıyor yeni yeni tehditler başlıyormuş kızamık baya yaygınmış şuan aşıları aileler yaptırmadıkları için bizim çocuklarda tehlike altında tabi istedikleri kadar aşı olsunlar. virüsler bu dünyanın sonunu getirecek gerçekten bir yanda aşı bulma çabaları bir yanda bulunmuş aşıyı yaptırmama

evet haklisin benim bile numerix yaptirdim muayene filan 600 liraya geldi 1.5 yil once,sonrasinda bexero yaptirmak istsdim ama cidden ayarlayamadim kaldi ysni....

asi karsitlari belki grubun icinde bile vsrdir bilmiyorum tabi, acikcasi bazen ben bile suphe duyuyorum yaprirdigim icin ama yine de yaptirmamiz gerektihini dusunuyorum. ulkede sorunlar aksakliklar cok sinirlendigimiz uygulamalar var ama acikcasi saglik bakanligimizin bizi riske atacak bir uygulamaya izin verecegine inanmiyorum pek.

Canım zaten asıl listeye alamamıştım geçen hafta seni tartılabilirsen iyi olur ama bulamazsanda sıkıntı değil
Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkın yok öyle bir haftalık izin alayım olmuyor

cok ilginc dimi:) kokusu bile midemi mahvediyo, ve isin garip tarafi hayatimda salataliga karsi ayni duygulaei besleyen tek bir kisi duydum tanidim o da esim

babam bize "siz kesin salatwlik sevmeyenler grubu felan var orda tanismissinizdir " diyo
Gerçekten çok ilginç ama çok da güzel bir tesadüf. Mesela benim oğlum salatalık için ölür. Eşinin de öyle olduğunu düşünsene. Ne zor olurdu

Canım çok geçmiş olsun tekrar. D vitamini takviyesini günlük mü verdi aylık mı. Benimki aylıktı en başta. Ama 15 günde bir iç demişti. Öylr iyiydi ama son gittiğim doktor Onu önermiyoruz günlük daha iyi dedi. Günlüğe döndük ama hep unutuyorum. bir tane aylık vardı evde onu içtim. elimde günlük var şimdi mecbur onunla devam edeceğim. Ama kaç damla alıyordum onu da unuttum (bu unutkanlıkla b12 de alsam iyi olacak sanırım) senin dozun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…