Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün bende birşey var

Elimi neye attıysam ya bozuldu ya kırıldı ya döküldü ne oluyor anlamadım çok sinirlendim bu duruma

Yoruldumdaa yaaa habire kendi çıkardığım arızalarımı toplamakla uğraşıyorum

Hayirdir canim ciddi bisey yoktur insallah bol bol oku canim bazen negatif enerji yuklu oluyoruz mumkunse topraga agaca dokun iyi gelir insallah

Hayirdir canim ciddi bisey yoktur insallah bol bol oku canim bazen negatif enerji yuklu oluyoruz mumkunse topraga agaca dokun iyi gelir insallah
Yo ufak tefek şeyler
Pekmez kavanozu kırıldı pekmez aktı sinir oldum
Çubuk blender birden bozuldu
Kuruyemiş paketi tam altından olduğu gibi açıldı yere döküldü
Sakarlıkta değil yani elimi neye atsam gitti var birşey dediğin gibi negatif enerjiyi almışım herhalde sağsalim gün bitse yoruldumda

Of can sıkıcı kucuk seyler hepsi olsun canim Allah dert vermesi bosver

yeşilçayla peynir tuzu sebepli ödemleri gönderirsin ortim gayet güzel afiyet olsun
hayır olsun bazen yıkıcı enerjiler vücudumuzdan böyle çıkıyor namaria dediği gibi toprakla veya ritüelle enerjini gönderebilirsin kaptanm
Menü ayrı spor apayrı güzel

hayırlı akşamlar hatunlar fenaa yorgunum koskoca gün yatak odası temizliği ile geçti evin en büyük odası ora ve ıvır zıvırım çok 3 su sildim resmen baza altı gardrop üstü derken.. bence bunlar spor sayılmalı zumba dan etkili zaar

Masumlar apartmanı izlerken bunu okuyunca seni safiye gibi gördüm
Pislikkk içindee her yerrr dedin mi

Masumlar apartmanı izlerken bunu okuyunca seni safiye gibi gördüm
Pislikkk içindee her yerrr dedin mi
bence de eksiğim yoktu fazlam vardı hatta erkek kardeşim geldi tartınmaya tutmuşken onu da esya çekme işlerinde kullandım ben çamur çıktı diyomuşum hep, eşimde hep dalga geçer çamur çıktı mı diye

Ahaahaha hayal ettim koptum alemsin
Annemde öyledir benimmm sanki leş var Allah'ım neyse temizlik sonrası o odada uyumak ohhh şahane misler gibi kokar

Ahaahaha hayal ettim koptum alemsin
Annemde öyledir benimmm sanki leş var Allah'ım neyse temizlik sonrası o odada uyumak ohhh şahane misler gibi kokar

Öyle olacak inşallah yeni nevresimleri takabilirsem eskileri yıkadım ve tek üşendiğim şey nevresim giydirmek hele yorganaa

Ohhhh ne oliii herkes krizdeee
Ben dün gece rüyamda japon bebek gördüm benimmiş nereden çıktı acaba diyorum bi de rüya da, uyandım midem aşırı bulanıyodu bu tatlı isteğide gelince olmicak allah tan bar vardı bu gece sahurlicam birazda ondan yüz buldum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…