- 23 Mart 2016
- 30.102
- 90.735
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.281
İnsallah canim tarti yuzumuze gulsun yarin sabah
Oy kuzu baya üşütmüş herhaldeKızlar oğlum baya hasta ya. İshal var ikinci defa kustu. Bu geceki duruma göre yarın bi doktorumuza götüreceğiz. Canım sıkıldı ya. İnşallah sıkıntılı bir durum oluşmaz
gecmiş olsun canım soğuklar geliyor bir an önce toparlar inşallahKızlar oğlum baya hasta ya. İshal var ikinci defa kustu. Bu geceki duruma göre yarın bi doktorumuza götüreceğiz. Canım sıkıldı ya. İnşallah sıkıntılı bir durum oluşmaz
canım sağlık için mecbur ya aileden uzak olmak zor :/ tabi biraz sıkılacaksın ama evde kendine uğraşlar bulursan sıkılmazsın canım.Hayırlı akşamlar kızlar, valla ben ruhsalda bedenen de iyi değilim.
Malum istanbuldayız bizim için bayağı bayağı karantina uyguluyoruz şuan ailemle görüşmeyeceğiz artık sadece kapı önlerinde torun sevecekler gelen gidenimde olmayacak komşum zaten yok sıkılmaya şimdiden başladım. Sizde durumlar nasıl
İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar, valla ben ruhsalda bedenen de iyi değilim.
Malum istanbuldayız bizim için bayağı bayağı karantina uyguluyoruz şuan ailemle görüşmeyeceğiz artık sadece kapı önlerinde torun sevecekler gelen gidenimde olmayacak komşum zaten yok sıkılmaya şimdiden başladım. Sizde durumlar nasıl
Oy kuzu baya üşütmüş herhaldeinşallah geceyi iyi geçirirsiniz canım
Sağ olun kızlar. İnşallah çabucak toparlargecmiş olsun canım soğuklar geliyor bir an önce toparlar inşallah
Canım tedbiren mi yoksa bir sıkıntı mı var.Hayırlı akşamlar kızlar, valla ben ruhsalda bedenen de iyi değilim.
canım sağlık için mecbur ya aileden uzak olmak zor :/ tabi biraz sıkılacaksın ama evde kendine uğraşlar bulursan sıkılmazsın canım.
İyi akşamlar canım
Neden öyle diyorsun en azından kapıdan görecekler ben bi Ankaraya geliyorum aylarca yüzlerini görmüyorm ailemin. Bunada şükür herkes evinde sağlıkla otursun diyorum
Kış geldi zaten kuzum ne yapacaktık kihiç düşünüp düşünüp kendini bunalıma sokma.. şuan insanlığın tek kaybı hafta sonu avmlere tıkılmamak onun dışında bir kayıp yok bence
Şuan bişey yok gerçi var da sayılır eşim otelde bi iş adamı ile konuşmuş adamda maske yok bizimkinde var.mesafe de varmış ama sonra pozitif çıkmış birazda ondan şuan evde kalıyorum ama eşim gidiyor işe. Babam şeker böbrek hastası diyalize giriyor aklım çıkıyor onun yüzünden. Bu arada sana da çok geçmiş olsun canımCanım tedbiren mi yoksa bir sıkıntı mı var.
hımm sizin baya yoğun geçiyormuş ben bir başıma ayrı bir ilde olunca pandemi hiç birşeyi değiştirmedi bizde zaten alışkındım ama bunun geçici olduğunun ve sağlığın en kıymetli şey olduğunun hep farkında ol canım şükredelim hepsi iyi.. hastaneler dolup taşıyor size gelmiyor mu yakınlarınızın ölüm haberleri yada hastalık haberleri ne bileyim onlar bunları yaşarken sende yavrularınla evde oturmayı nimetten sayacaksın tatlımNe bilim dışarıda olmasak da biz kışları birbirimize gider gelirdik çaylara günler yapardık hem anne hem baba tarafında. kuzenlerim gelir giderdi yazmasam da hafta da bir misafirim olur artık yapmayacağız bu 6 ay nasıl geçer bilmiyorum ya bana sıkıcı geliyor iki çocukla 2+1 evde bi yere kadar.. Doğru uzak olsak da zor ama insana zor geliyor işte -ki babam riskli kardeşim çalışıyor hep içimde bi korku bu dönemin sonunda panik atak anksiyete hepsi başlayacak sanırım bende
canım evde de güzel vakit planlaması yaparsan sıkılmazsın bence. olumsuz düşünme insan nelere alışmıyor.Ne bilim dışarıda olmasak da biz kışları birbirimize gider gelirdik çaylara günler yapardık hem anne hem baba tarafında. kuzenlerim gelir giderdi yazmasam da hafta da bir misafirim olur artık yapmayacağız bu 6 ay nasıl geçer bilmiyorum ya bana sıkıcı geliyor iki çocukla 2+1 evde bi yere kadar.. Doğru uzak olsak da zor ama insana zor geliyor işte -ki babam riskli kardeşim çalışıyor hep içimde bi korku bu dönemin sonunda panik atak anksiyete hepsi başlayacak sanırım bende
buna odaklanabilirsin işte spor herşekilde iyi gelecektir zatenYarından itibaren elimden geldiğince gün akışına dans zumba koymaya çalışacağım
hımm sizin baya yoğun geçiyormuş ben bir başıma ayrı bir ilde olunca pandemi hiç birşeyi değiştirmedi bizde zaten alışkındım ama bunun geçici olduğunun ve sağlığın en kıymetli şey olduğunun hep farkında ol canım şükredelim hepsi iyi.. hastaneler dolup taşıyor size gelmiyor mu yakınlarınızın ölüm haberleri yada hastalık haberleri ne bileyim onlar bunları yaşarken sende yavrularınla evde oturmayı nimetten sayacaksın tatlımno panik atak cart curt
canım evde de güzel vakit planlaması yaparsan sıkılmazsın bence. olumsuz düşünme insan nelere alışmıyor.
tabi rutininin dışına cıkıcan biraz ama Allah sağlık versin bize ve sevdiklerimize gönüller bir olsun herkes yerinde iyi olsun gerisi çok da önemli değil
300 500 300 500yok henüz atak yok depresyon var :) zaten tek avuntum kimse yoğun bakımda değil evinde diyorum ama öyle işte.. Allah hepimize kolaylık versin.
Ee yarın napıyoruz o haldebakalım süpriz kutudan ne çıkacak tartınmadım hiç bende
hepsinden alırım az az diyon300 500 300 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?