Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım. Zaten gitmeyi sevmezdim hastaneye. Şimdi hepten kabusum oldu.
Ah kuzum kıyamam ya. Çok etkileniyorlar rüyalardan.
Geçsin gitsin hayırlısıyla şu hastalık inşallah

Bakalim ne onerecek diyetisyen

Yarın hedefleri kimler yakalıyorr

Hedef vermeyenleri min hedef olan 0,30 a göre ben hedef yazdım kızlar en azından bunun altında kalmayalım SaskinAnne ayvacicegi B bluuee Amor-a kirmizigitar

23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81,2​
80,9​
70,1​
69.5​
67,6​
67,4​
81,4​
80,8​
51,4​
51,2​
62​
61,8​
73,8​
73.5​
72,8​
72,3​
99,5​
98,6​
64​
63​
58.8​
58.5​
76.8​
75.9​
67,2​
67​
52,2​
52​
91,4​
90.5​

Uzun zamandır mezun veremedik yahuuu yazın ne bereketliydi patır patır mezun oldu herkes :))
ayvacicegi en yakın sen varsın hedefinin yüzde 90 ının vermen yeterli yani 50 ilede mezun edebiliriz kaldı mı son 1 küsür kilooo

Benden öyle cabuk kurtulamazsiniz benimki seneye sonbaharda insallah kaptanim

ya kizlar biz dun oglumla yururken usuttuk sanirim ikimizin de bogazlari kotu fena hastalanicaz gibi bi de apartman merkezi isitma ama hala yakmadilar kombilrri sorun mu varmis neymis evde soguk sinirim bozuldu tam pandemi donemi olacak sey mi bu ya

ya kizlar biz dun oglumla yururken usuttuk sanirim ikimizin de bogazlari kotu fena hastalanicaz gibi bi de apartman merkezi isitma ama hala yakmadilar kombilrri sorun mu varmis neymis evde soguk sinirim bozuldu tam pandemi donemi olacak sey mi bu ya
Belliydi hasta olcağınız ah canım çok üzüldüm geçmiş olsun apartmanda ayrı kazık atmış bu hafta havalar fena bozuyor sıkıştırın bence

Geçmiş olsun ortim. Oğlum da üşüttü galiba. Dün gece baya soğuktu burası. Sanırım yakma zamanı geldi. İnşallah hallederler tez zamanda

Spor 50 dk hit cardio karisik (chloe ting) 200 puan
Helal olsun ya 50 dakikaaaaa

Yarına ödem yapar mı dersin? Bende cardio ertesi gün ödem yapıyordu Sabah kalkınca ödem gitsin diye tekrar spor yapıp öyle tartı bildirimi yapıyordum 600 700 Gr fark ediyordu nasıl bir ödemse

Canim gunduz yaptim 12 civari evde olunca o yuzden etkilemez ama mata sipir sipir ter akti cok iyi o kizin hareketleri onun sayesinde karin ve gobek yaglarim azaldi benim ic yaglanma bile baya azalmis cok sukur
Yesil cay limonlu soda vs destekledim odem olmayacak insallah

Süpersin canım ben akşam yaptın zannettimyeşil çayda içmişsin harika elinden geleni yapmışsın onun rahatlığı olsun içinde yarında iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…