- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.261
Teşekkür ederim canımGecmis olsun
Teşekkür ederim canım. Zaten gitmeyi sevmezdim hastaneye. Şimdi hepten kabusum oldu.Çok geçmiş olsun canım
Benim oğlanda gece uyumadı rüya görmüş gözümü kapatmayacağım diye direttihastalık ayları başladı artık öyle zırt diyince hastaneyede gidemeyeceğiz şimdiden içim daralıyor
Bakalim ne onerecek diyetisyenSimdi insulin direncinin belirtilerine baktim hicbiri yok bende. Sadece ara ara tatli istiyor canim ve öyle durduramiyorum kuru kayisiyla falan. Zaten yedigim az bir miktar oluyor sütlü kahve ile beraber. Resmen psikolojim düzeliyor. Yarin diyetisyen kontrolüm var ona da sorayim.
Evet tam gaz hazırım. Muhteşem ve bastırılamayan iştahımla. Bana uyan yandıOhhhh hadiii bakalımmmmm Reyyan cuma tartısına hazırrr
Listedekilerrr aşka geldiniz inşallah
Süperrr. Bende zıpladım ve biraz da bölgesel yaptımOhh afiyet olsun canimben de evde egzersizimi yaptim up and down planklar mi dersin squatlar lunge lar falan su an sipir sipir akiyor terler
Oraları karıştırma reyyanımEvet tam gaz hazırım. Muhteşem ve bastırılamayan iştahımla. Bana uyan yandı
Degil mi ya. Dur bir daha yürüyüse cikayim öglen, kesmedi beniGeçen hafta o yürüyüşler sayesinde iyi iş çıkardın bence son 4 gün yürüyüşleri şahaneydiiii
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
81,2 | 80,9 | | |
70,1 | 69.5 | | |
67,6 | 67,4 | | |
81,4 | 80,8 | | |
51,4 | 51,2 | | |
62 | 61,8 | | |
73,8 | 73.5 | | |
72,8 | 72,3 | | |
99,5 | 98,6 | | |
64 | 63 | | |
58.8 | 58.5 | | |
76.8 | 75.9 | | |
67,2 | 67 | | |
52,2 | 52 | | |
91,4 | 90.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Benden öyle cabuk kurtulamazsinizUzun zamandır mezun veremedik yahuuu yazın ne bereketliydi patır patır mezun oldu herkes :))
ayvacicegi en yakın sen varsın hedefinin yüzde 90 ının vermen yeterli yani 50 ilede mezun edebiliriz kaldı mı son 1 küsür kilooo
Benden öyle cabuk kurtulamazsinizbenimki seneye sonbaharda insallah kaptanim
ya kizlar biz dun oglumla yururken usuttuk sanirim ikimizin de bogazlari kotu fena hastalanicaz gibibi de apartman merkezi isitma ama hala yakmadilar kombilrri sorun mu varmis neymis evde soguk sinirim bozuldu tam pandemi donemi olacak sey mi bu ya
Geçmiş olsun ortim. Oğlum da üşüttü galiba. Dün gece baya soğuktu burası. Sanırım yakma zamanı geldi. İnşallah hallederler tez zamandaya kizlar biz dun oglumla yururken usuttuk sanirim ikimizin de bogazlari kotu fena hastalanicaz gibibi de apartman merkezi isitma ama hala yakmadilar kombilrri sorun mu varmis neymis evde soguk sinirim bozuldu tam pandemi donemi olacak sey mi bu ya
Helal olsun ya 50 dakikaaaaaSpor 50 dk hit cardio karisik (chloe ting) 200 puan
Canim gunduz yaptim 12 civari evde olunca o yuzden etkilemezHelal olsun ya 50 dakikaaaaa
Yarına ödem yapar mı dersin? Bende cardio ertesi gün ödem yapıyorduSabah kalkınca ödem gitsin diye tekrar spor yapıp öyle tartı bildirimi yapıyordum 600 700 Gr fark ediyordu nasıl bir ödemse
Süpersin canım ben akşam yaptın zannettimyeşil çayda içmişsin harika elinden geleni yapmışsın onun rahatlığı olsun içinde yarında iyi olacak inşallahCanim gunduz yaptim 12 civari evde olunca o yuzden etkilemezama mata sipir sipir ter akti cok iyi o kizin hareketleri onun sayesinde karin ve gobek yaglarim azaldi benim ic yaglanma bile baya azalmis cok sukur
Yesil cay limonlu soda vs destekledim odem olmayacak insallah
İnsallah canim tarti yuzumuze gulsun yarin sabahSüpersin canım ben akşam yaptın zannettimyeşil çayda içmişsin harika elinden geleni yapmışsın onun rahatlığı olsun içinde yarında iyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?