- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.241
Ay hadi insallah ya
Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.
yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl )
Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???
Mehfam
SaskinAnne
Hedef60kgolmak
kirmizigitar
mavimli
@Mahi57
@seyrekyagmur
@ayvacicegi
@AKREPcg
Namaria
@Pain Killer
belmayne
@gamzem23
@Amor-a
@bluuee
@caroline84
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
GunaydiiinnCumhuriyetimizin 97. Yılı kutlu olsun
Canım gece uyumadık uyumuş kalmışım çarpı aldım ama menüyü yazdım yine görün diye
ne kadar eksi gelir emin degilim kaptanim.ama bu hafta ya sabit ya da az eksi gordum hep cok sukur... bh hafta benden yana yamuk olmaz diye dusunuyorum
Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.
yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl )
Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???
Mehfam
SaskinAnne
Hedef60kgolmak
kirmizigitar
mavimli
@Mahi57
@seyrekyagmur
@ayvacicegi
@AKREPcg
Namaria
@Pain Killer
belmayne
@gamzem23
@Amor-a
@bluuee
@caroline84
Bitti mi canim hastane isleri nasilsin nefes darligi gecmistir insallahbu arada bugunlerde yine cok dagildim hetgun hastanelerdeyim ev almis basini gitmis e benim de kirginligim var filan... bayrami kandili heo unutmusumkutlu olsun herkese
gogus hastaliklarina da gidicem solunum testi icin, ama onu biraz ertelemek durumundayim suan. ama nefes darligi bitti rahatladim herhalde:)Bitti mi canim hastane isleri nasilsin nefes darligi gecmistir insallah
Ohh afiyet olsun canimSanmayın ki bu demlikte bekleyen siyah çay. Tabiki de kiraz sapı ve Mısır püskülü çayı
Gecen de demistim canim tarcin kan sekerini dengeliyor. Cubuk tarcin kaynatip limonla icebilirsin ben denemistim ya da tarcinli sut yogurt gibi seyelr de olabilir. Muhtemelen kandaki insulin dalgalanmasindandir ben faydasını gördüm tarcinin arkadaslar baska seyler onerir belki bakalimKizlar bisey soracagim gercekten niye tatli istegi oluyor ve size nasil bastiriyorsunuz? Meyveler ve kurumeyveler disinda bir öneri lütfen.
Onu sen deyince denedimGecen de demistim canim tarcin kan sekerini dengeliyor. Cubuk tarcin kaynatip limonla icebilirsin ben denemistim ya da tarcinli sut yogurt gibi seyelr de olabilir. Muhtemelen kandaki insulin dalgalanmasindandir ben faydasını gördüm tarcinin arkadaslar baska seyler onerir belki bakalim
Kaptanım teşekkürler. Valla sen bekleyeceğim dedin diye yaptım28.10 walk Challenge sonuçları
1.Namaria 11.832 adım
2. @AKREPcg 10.355 adım
3.belmayne 9200adım
4 .kirmizigitar 7302 adım
5.Hedef60kgolmak 6700 adım
6. @gamzem23 6500 adım
7.Cherry Mom 5885 adım
+Puan Namaria nın oldu tebriklerr
Gecmis olsunKaptanım teşekkürler. Valla sen bekleyeceğim dedin diye yaptımmisafir geç gitti. Oğlum gece hastalandı. Pek uyuyamadım. Karnı ağrıyordu. Sabah da kustu. Benim de tez danışmanımla online görüşmem vardı. Hepsi. Üst üste geldi. Ortalık karıştı yani. Allahtan resmi tatilde eşim evde. Neyse şimdi çocuk da iyi. Ortalık süt liman oldu tekrar anca okudum mesajları
Çok geçmiş olsun canımKaptanım teşekkürler. Valla sen bekleyeceğim dedin diye yaptımmisafir geç gitti. Oğlum gece hastalandı. Pek uyuyamadım. Karnı ağrıyordu. Sabah da kustu. Benim de tez danışmanımla online görüşmem vardı. Hepsi. Üst üste geldi. Ortalık karıştı yani. Allahtan resmi tatilde eşim evde. Neyse şimdi çocuk da iyi. Ortalık süt liman oldu tekrar anca okudum mesajları
Psikolojik bir ihtiyaç olabilir canımSimdi insulin direncinin belirtilerine baktim hicbiri yok bende. Sadece ara ara tatli istiyor canim ve öyle durduramiyorum kuru kayisiyla falan. Zaten yedigim az bir miktar oluyor sütlü kahve ile beraber. Resmen psikolojim düzeliyor. Yarin diyetisyen kontrolüm var ona da sorayim.
Ohhhh hadiii bakalımmmmm Reyyan cuma tartısına hazırrrSanmayın ki bu demlikte bekleyen siyah çay. Tabiki de kiraz sapı ve Mısır püskülü çayı
Geçen hafta o yürüyüşler sayesinde iyi iş çıkardın bence son 4 gün yürüyüşleri şahaneydiiiiKizlar ben de yürüyüs yaptim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?