- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.401
Canım buradaki emeğin fazlasıyla farkındayım kendi adıma. Çok güzel bir enerji var bu grupta. Bu parayla bile satın alınamayacak bir olay. Bu vesileyle emeklerin için sana da tekrar teşekkür etmiş olayım. tabiikiArkadaşlar bu hafta itibariyle herkesin bireysel analizini yapacağım ve 2 haftada düzelme olmayan arkadaşları maalesef izne ayrıcağım çok üzgünüm o kadar emek veriyorz ve listelerde bakıyorm bizim ekip yine sonlarda e bende cumadan cumaya geleyim listeyi paylaşayım gideyim ozman diyorum uğraşların bir anlamı olmalı..
Ve lütfen herkes kendine dönüp baksın yapamıyorsa ekibi olumsuz etkiliyorsa benim size bir faydam olmuyor arkadaşlar diyorsa buraya kadarmış diyebilmeli diyemiyorsa sonuna kadar bizle birlikte savaşmalı.
Bir kilo bildirimi bir menü bildirimi bir nasıl gidiyorsunuz arkadaşlar hedefleri bu hafta yakalayabilir muyuz sohbeti etmek zor mu eğer zor diyen var ise dönsün lütfen
Tesekkurler canımCanım buradaki emeğin fazlasıyla farkındayım kendi adıma. Çok güzel bir enerji var bu grupta. Bu parayla bile satın alınamayacak bir olay. Bu vesileyle emeklerin için sana da tekrar teşekkür etmiş olayım. tabiikiMehfam ve tüm ekibe de
Benim için hafta sonları aktif olmak zor. Eşime ve oğluma vakit ayırmaya çalışıyorum hafta sonu. Bir de hafta içi pek çalışmadığım için hafta sonu ders çalışıyorum. Bunun dışında benden tam destek hep destek inşallah.
Evet yaaa sen ilk paylaştın ya canım o sayfaya gitmedim doğru affetCherry Mom canım kaptanım listedeki herkesin sonucuna yorum yapmışsın beni atlamışsın regle rağmen güzel eksiyle gelmiştim habuki
şaka şaka görmemişsindir hemen serzenişte bulunmayım
Evet canım ya ben de yazmamışım. Süper sonuç. Emeklerinin karşılığını alıyorsunCherry Mom canım kaptanım listedeki herkesin sonucuna yorum yapmışsın beni atlamışsın regle rağmen güzel eksiyle gelmiştim habuki
şaka şaka görmemişsindir hemen serzenişte bulunmayım
arada listelerde her zaman yardımcı olurum da dedim elimin altında bilgisayar var dedimEvet yaaa sen ilk paylaştın ya canım o sayfaya gitmedim doğru affet
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli bol eksili cumalar
İse gitmeden bildirim yapayim daha kahvalti yapiom gec kalcam
Gecen cuma 99.5
Bu cuma 98.3
Fark 1.2
Yuzde 1.21
Eki Görüntüle 2712893
Gelecek cuma hedefim 97.5
Aahhaaha kız noliarada listelerde her zaman yardımcı olurum da dedim elimin altında bilgisayar var dedim
takım için verdiğin emekle ilgili uzun bi mesaj yazdım onları da görmedin
bugün görünmezlik iksiri içmişim
sen bana bakma canım bende küçüklükten kalma onaylanma ihtiyacı sıkıntısı var iyi bişey yapınca aferin beklerim ondan yoksa biliorum görmediğini
Nerelere saklanmış bu paylaşım
Namaria 3lü hanelerden koşar adım uzaklaşıyorduuuuu
Tebrikler canım,emeklerinin karşılığı hiç birşey tesadüf değil çok yakında 9 Lara vedaa geliyor
ahahah cok sağol canım zorla kendimi kutlattım sanaAahhaaha kız noliyok ben bugün yalap şalap okuyurum bir tek sen değil çoğu kişiye dönemedim bakma affola
çok sağol canım benim beraberce hedeflere ulaşalım inşallahEvet canım ya ben de yazmamışım. Süper sonuç. Emeklerinin karşılığını alıyorsun
Teşekkür ederim Namariacımcanım ana listede olan arkadaşların zaten menu paylaşma spor vs haricinde aktif katılım sağlaması grup motivasyonu için şart bence tabi ki özel durumlar olabilir bildilim yapamama hastalık vs ama alt listede devam etme durumu da var sonuçta yarışmadayız yani takım derece olarak sonlarda olacaksa yarışmamızın anlamımda kalmıyor kendi diyet sayfalarımızda devam ederiz.
emeğin çok canım görüyorum listeler challengelar eşler vs. evinden oğlundan eşinden zaman ayırıp bizler için hiçbir çıkarın olmadan bunları yapıyorsun herkese yetişmeye çalışıyorsun ben kendi adıma en başta kendim için sonrasında takım için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
aynen kaptanım ben de özetle bunu demek istemiştim. haklısın.Teşekkür ederim Namariacım
Aynen dediğin gibi arkadaşların aslında bunu anlaması lazım bu konuda olaya bireysel bakmamak lazım bu bir TAKIM ZAYIFLAMA YARIŞMASI yani sadece zayıflama platformu değil bunu idrak edelim . yarışacağız ,burada sadece kendimiz yokuz ağzımıza attığımız her bir lokma kaçamakta ekibe karşı sorumluyuz, her menü yazmadığımızda yine sorumluyuz . Yapamayan dediğin gibi alt listede devam edebilirama ne yardan ne serden durumu var
Çokk güzel bir isimaynen kaptanım ben de özetle bunu demek istemiştim. haklısın.
bu arada ismim Almıla canım bana ismimle hitap edebilirsiniz
Yok kaptanım sebep doğum günü değildi aslında, sadece yarım açma ve ince dilim pasta yemiştim ki öğün olarak yedim onları bi de.Ahh painnn vahh painnbir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim
Canimcim 5 kilo vermissin bu gayet guzel vucut mekanizmasi kilo verirken bir doğru seklinde gitmiyor parabol gibi diyelim duraklama cok normal. Bilincaltina tikandim durdum mesaji vermemek lazim inecek o eksi gelecek dedin mi beyin de inaniyor ve vucudunu ona gore proglamliyorCherry Mom Kaptanım bir şey daha var, aslında listeye yakın zamanda girmiş olsam da 16 Eylülde tam 69 kiloyla başlamıştım. Diğer takımdaki 2 haftalık deneme süresi dolduktan sonra burada da 2 hafta bekleme süremi bitirdim. Bu süreçte toplam 5 kilo gitti. Yani hızlı giden o ilk 5 kiloyu hep deneme süreçlerinde verdim.
Deneyimli olan size ve diğer arkadaşlara sorum, aynen devam mı etmeliyim. Yavaşlama döneminde ne yapmalıyım. Siz ne yaptınız?
İnşallah gider canım, aynen dediğin gibi yapayım. Önemli olan spora bir daha ara vermemek artık sanırım.Canimcim 5 kilo vermissin bu gayet guzel vucut mekanizmasi kilo verirken bir doğru seklinde gitmiyor parabol gibi diyelim duraklama cok normal. Bilincaltina tikandim durdum mesaji vermemek lazim inecek o eksi gelecek dedin mi beyin de inaniyor ve vucudunu ona gore proglamliyor
Ben 101.8 de 2 hafta durakladim stres kaynaklı yemelerim motivasyon düşüşüm falan olmustu o haftalarda ekstra hicbirsey yapmadim saglikli beslenme ve spora devam ettim belki odem atici sular falan yaptim o kadar.
Yani sen spor temponu ve yeme duzenini bozmazsan kalori açığın olusur ve kilo vermeye devam edersin
Canim bana da hit cardionun cok faydasi oluyor yarim saat bile yapsam bir saat yürüyüş ten daha cok ter atiyorum. Gun belirle canim her gun yapmak zorunda degilsin ama haftada 3-4 gun hem keyif verir kem kilo vermene cok katkisi olurİnşallah gider canım, aynen dediğin gibi yapayım. Önemli olan spora bir daha ara vermemek artık sanırım.
Aynen canım, bir zamanlar jillian michaels 30 day shred yapiyordum iyi geliyordu hem sadece 30 dklik idi. Artik youtube da yok o videolari. Ben de eliptik yapiyorum artik hem cocuklar ayagima dolanmiyor eliptikte olunca boylece ezmiyorum onlari ama iyice terlemem icin en az 1 saat eliptikte kalmam gerekiyor.Canim bana da hit cardionun cok faydasi oluyor yarim saat bile yapsam bir saat yürüyüş ten daha cok ter atiyorum. Gun belirle canim her gun yapmak zorunda degilsin ama haftada 3-4 gun hem keyif verir kem kilo vermene cok katkisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?