Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi anladım canım
Evet sen geçen hafta bir farklıydın ben sebep doğum günü sandım orda yediklerin olmasa bile onun meşguliyeti seni sporundan odağından uzaklaştırmış olabilir biraz buradandan uzaktın geçtiğimiz hafta
Umarım bu hafta daha iyi olur tatlım genel olarak sende bir sorun yok zaten canını sıkan ne ise onuda çözersin inşallah

Haklısın transfer olduğun için katmerli bekleme süren oldu

Sporlarına Namaria da söylemiş mutlaka cardio eklemelisin YouTubeda 15 dakika hızlı yağ yakımı videoları var veya yarım saat çok iyi terletir günde 2 bile yapsan düzenli bir şekilde değişim muazzam olur

Chloe ting var canim ben onu yapiyorum gayet etkili eliptikten sıkılırsan ona da bakabilirsin
Ben youtubedan istedigim videolarini indirdim flasa attim televizyona takip evde yapiom

Geven hafta 81.20
Bu hafta 81.45

Cherry Mom gelir gelmez çektim
Yemek yiyecegim yazamazsam haberin olsun

Eklentiler

• 20201030_182713.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
Geven hafta 81.20
Bu hafta 81.45

Geven hafta 81.20
Bu hafta 81.45

Aynen herseyim eksik olunca burada muhabbete girmeye de yuzum olmadi.
Ben jillian’alisik oldugum icin diger videolara hic bakmiyordum bile, artik farkli videolarin arastirmasina da gireyim.
Chloe ting var canim ben onu yapiyorum gayet etkili eliptikten sıkılırsan ona da bakabilirsin
Ben youtubedan istedigim videolarini indirdim flasa attim televizyona takip evde yapiom
Buna hemen bugün bakayım canım, teşekkür ederim

Paiinnnnnnn tuvalet kağıdı mı kız buuuuu Allah seniiiii
Ay ben de diyorum, ne tuvalet kağıdı noluyor. Alıntıda resim çıkmayınca
Ya normal kağıtlara kıyamıyorum. Bir de bunu hemen yırtıp yok etmek kolay oluyor. Eşim kilomu öğrenmeye çalışıyor da o yüzden hemen imha ediyorum wc kağıdını.

Canım aslında saklanacak bir kilon yok yani. 64 nedir ki biz onu cebimizden çıkartıyoruz

aslinda menulerimde cok bi degisiklik yok kuzu, yine ayni gidiyorum. ama sanirim o kilonum sabitlendigi haftam ovulasyon donemiydi ondan oyoeydim ben ovulasyonlarda davul gibi sisiyoeum cunku. cok sukur yine dusmeye basladi.

Ortalamamız 0,29 oldu teşekkürler nota aldık
Notun okunmuyor yalnız okunur şekilde tekrar paylaşır mısın bu şekilde bildirim olmaz hiç okunmuyor
Bu durumda haftaya o notayı sildirmek için çok gayret gerekiyor. Bu motivasyonla gidelim inşallah önümüzdeki hafta. Bence ilk olarak hafta sonunu kaçamaksız geçirmek için herkes ortisinin yakasına yapışsın Yakandayım ortim kirmizigitar Yarın da eksiksiz katılalım challenge a.

Yoldan geldiğimde tartılmıştım biliyorsunuz ilçede görev yapıyorum yaklaşık 3 saat yol olunca. Yemek yemeden üstümdeki fazlalık çıkınca ev falan derken gecem haftaki kilo cıktı

Eklentiler

• 20201030_185816.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
Zor değil tabiki kapticim ama özelden de atmıştım ya biraz kritik diye, duygusal konular filan da açıldı kötü oldum ablamla ilgili,yeni toparladım
Yani bundan sonra tam gaz devam kesinlikle
Daha da çok sohbet etmeye çalışıcam sayfada da sen üzülme kuzuuu

Kesinlikle

Arkadaşlar merhaba
Öncelikle hepiniz kusura bakmayın benim yüzümden nota almışız
Biliyorsunuz sağlık problemim nedeni ile bir süredir aktif olamıyordum
Izne ayrılmak istememe sebebim motivasyonum düşmesin diyeydi
Biliyorsunuz hepinizle diyet dışında da çok şey paylaştık hepinizi görmeden ayrı ayrı sevdim o yüzden de ayrılmak istemiyordum
Ama bugün gelinen bu nokta konuştuklarımız gerçekten kalben istenmediğimi anladım
Herşey için teşekkür ediyorum umarım gonlunuzdekine kısa sürede kavuşursunuz
Hakkınızı helal edin

Cnm haftada 1-2 gün hurma yoğurt ya da yoğurt ağırlıklı başka menü tavsiye ederim kesin gibi bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…