- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.681
çekirdekçok yağlı bir çerez canım tavsiye etmiyorum . onun yerine fındık ye bir kaç tane ceviz ye badem ye tabi günde 20 taneyide geçme bunlardada ama çekirdek yeme arada bir ödül verirsin kendine
imseval benim görüşüm senin hatan ne biliyomusun..
sen diyete sağlıklı beslenmek olarak değil az yemek olarak bakıyosun..
kücük bir parça ekmek azcık cekirdek belkide koca bir tabak sebze yemegine ve bol salataya denk kalori olarak..
bence yeme düzenini değiştirmen lazım
iki gün sadece çekirdek yedim işte cumartesi bi de bugün..
:26:
imseval sana cekirdeği, kolayı ve patlamış mısırı yasaklıyorum. ahanda yazdım nokta
(senin iyiliğin için )
kabul müdür
kabul MÜDÜR
ama benim listemde 1 sb patlamış mısır var ki
yagsız patlatırsan izin var ama 1 tane fazlasını yemiceksin
iki gün sadece çekirdek yedim işte cumartesi bi de bugün..
:26:
teşekkür ederim canım, valla gördüm ki hiç öyle şok diyetlerine, yok 3 günde 10 kilo wer diyetlerine gerek yokmuş... düzen oturtunca, dikkat edince ve gereksiz kaçamakları kaldırınca gayette gidiyomuş kilolarr.. bnmki biraz hızlı olmuş olabilir ama ben son 3 senedir fln hep 68-69 kiloydum, fazlalıklar tam oturmamıştı vücüduma.. benim kilo werme serüwenim asıl şimdi başlıyo
hedefim 62 ama ben bu gazla 58i görmek istiyorum, hayırlısı
kabul MÜDÜR
ama benim listemde 1 sb patlamış mısır var ki
canım benim o çekirdek yağ deposu sonra çekirdekten aldığımız yağları vermek için saatlerce yürüyoruz hareket ediyoruz yada aç kalıyoruz değermi sahsen değmez yemem daha iyi bende çok seviyorum dün yediğim 2 lokumun pişmanlığını yaşıyorum ama artık yemeyeceğim .
yağsız patlamış mısır ye 1 su bardağı idealdir . yada birkaç tane fındık ceviz badem ye daha sağlıklı .
bu arada tahlil sonuçlarım geldi. şekerden korkuyordum. şeker değil ama kolestrol çıktı karşıma. trigliserit 279 (normali 150ymiş), total kolestrol 200 (200ün altında olması gerekiyormuş) . neredeyse 2 ay olacak diyetteyim. kızartma,hamurişi, yağlı şeyler yemedim. hiç yemediğim kadar salata ve meyve yedim. iyi ki 2 ay önce ölçtürmemişim. anlamadım gitti vallahi. :26::26:
bu arada tahlil sonuçlarım geldi. şekerden korkuyordum. şeker değil ama kolestrol çıktı karşıma. trigliserit 279 (normali 150ymiş), total kolestrol 200 (200ün altında olması gerekiyormuş) . neredeyse 2 ay olacak diyetteyim. kızartma,hamurişi, yağlı şeyler yemedim. hiç yemediğim kadar salata ve meyve yedim. iyi ki 2 ay önce ölçtürmemişim. anlamadım gitti vallahi. :26::26:
günaydın takımıcğım yedikleirmi yazıp çıkacağım geçmişi birazdan gelip okurum öpüyorum hepinizi .
saabah : yarım domates , yarım salatalık , 1 biber , 1 k.k. peynir , 1 dilim çavdar ekmeği
4 bardak su içtim şu saate kadar
dün akşam eczanede tartıldım ama hiçbirşey anlamadım tabi kıyafet ve ayakkabılarla 105 çıktım kilo verdim ama ne kadar verdim anlayamıyorum en iyisi bir digital tartı almak bu yakında yoksa olmayacak böyle bu sabahta regl oldum çok ağrım var kendimi patlamaya hazır balon gibi hissediyorum bu histen nefret ediyorum ama napalım başa gelen çekilir .tekrar gelirim işlerimi toparlayıp geçmişi okurum görüşmek üzere takımcığım .
bu arada tahlil sonuçlarım geldi. şekerden korkuyordum. şeker değil ama kolestrol çıktı karşıma. Trigliserit 279 (normali 150ymiş), total kolestrol 200 (200ün altında olması gerekiyormuş) . Neredeyse 2 ay olacak diyetteyim. Kızartma,hamurişi, yağlı şeyler yemedim. Hiç yemediğim kadar salata ve meyve yedim. Iyi ki 2 ay önce ölçtürmemişim. Anlamadım gitti vallahi. :26::26:
canım ben de birden fazla verdiğini düşünüyordum. ama yerleşmemiş kilo dedin şimdi oldu. normalde ayda 4 kg den fazlası sakıncalı diye düşünüyorum, yavaş verelim ve kalıcı olsun...
ama yağsız mısır var, ama çekirdek yok devrem..
yok dediğine sen inanıyosan ben bişi demiyorum sustumm
valla bende birden fazla verdiğimi düşünüyorumAma gitmeye de dewam ediyo, normal yeme düzenimdeyim walla aç kalmıyorum Işin özü müslide inan bak
Bu sabah 100 gr daha gitmiş, 68,8'im şu an, cumadan beri eksi700 dimek bu, bir sonraki cumaya en az eksi 1500 olma ümidiylennnn :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?