Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çekirdek çok yağlı bir çerez canım tavsiye etmiyorum . onun yerine fındık ye bir kaç tane ceviz ye badem ye tabi günde 20 taneyide geçme bunlardada ama çekirdek yeme arada bir ödül verirsin kendine

iki gün sadece çekirdek yedim işte cumartesi bi de bugün..

:26:

imseval sana cekirdeği, kolayı ve patlamış mısırı yasaklıyorum. ahanda yazdım nokta
(senin iyiliğin için )

kabul müdür

kabul MÜDÜR

ama benim listemde 1 sb patlamış mısır var ki

Son düzenleyen: Moderatör:
ara olarak 1 yeşil elma yedim sizce iyimi ben çok yemiyorum değilmi artık tuhaf bişey oldum çok yemişim gibi düşünüyorum stres oluyorum sonra yok yok çok yemiyorum sanırım akşama salata ve 2 şey yemek kaşığı iki çeşit yemek yerim sadece ekmeksiz tabi ...

iki gün sadece çekirdek yedim işte cumartesi bi de bugün..

:26:

canım benim o çekirdek yağ deposu sonra çekirdekten aldığımız yağları vermek için saatlerce yürüyoruz hareket ediyoruz yada aç kalıyoruz değermi sahsen değmez yemem daha iyi bende çok seviyorum dün yediğim 2 lokumun pişmanlığını yaşıyorum ama artık yemeyeceğim .

yağsız patlamış mısır ye 1 su bardağı idealdir . yada birkaç tane fındık ceviz badem ye daha sağlıklı .

canım ben de birden fazla verdiğini düşünüyordum. ama yerleşmemiş kilo dedin şimdi oldu. normalde ayda 4 kg den fazlası sakıncalı diye düşünüyorum, yavaş verelim ve kalıcı olsun...

kabul MÜDÜR

ama benim listemde 1 sb patlamış mısır var ki

ama yağsız mısır var, ama çekirdek yok devrem..

yok dediğine sen inanıyosan ben bişi demiyorum sustumm

bugün fırsat kampanyalarından birinden fırsat yakaladımm.. 10 seans pasif jimnastik, 10 seans kavitasyon. dün kuzenim aklıma girdi. bir arkadaşı gitmiş ve acayip sıkılaşmış. malum benim de verdiğim 5 kg yi geçti. iyi olur diye düşündüm. bu konuda bilgisi olan var mı?

öğlenden bu yana

2 kase k flakes ( 1 kaseye 4-5 çorba kaşığı koydum, porsiyon olarak çoksa söyleyin)
1 elma yedim.

akşam yemeğinin ilk etabı olarak
1 kase çorba içtim (acıktım balığı bekleyemedim de başka bişeye saldırmaktansa çorbayı önden içtim)

az sonra ızgara balık ve salatayla devam edicem..

bugunku menum kalsıyum dıyetı yaptım bugun gecen hafta cıvıtmıstım bu hafta tam gaz baslayacagım ve 2 ay kacamak yapmamayı planlıyorum dıyetısyenıme 19 mayıs ta gıdecegım o zamana kadar 5 kılo vermem lazım çoook çalısmalıyım çoooookkkk

25 NİSAN 2011 PAZARTESİ KALSİYUM DİYETİ
8:00
130 gr cilek
1 muz

12:00
5 yk kapuska
1 yk yogurt
1 salatalık
1 muz

17:15
3 yk kapuska
2 yk yogurt
1 domates

21:00
Yarım paket sut

Toplam:3.5 meyve + 7 yk sebze + 3 sut + 2 t (kapuskanın pirinçleri)

1 saat plates yaptım ama usuyorum o yuzden bugun ıp atlayamıcam yarın baslarım

selam kızlar sınav yaklaştı derslerden dolayı giremiyorum kızımda rahatsız sesi felan gitti boğazı şişmiş o yüzden yazamıyorum ama takip ediyorum yinede sizi :)) okuyorum sürekli geçmişi

kız burcu hafta içi geliyon tam listeye girecen cuma günü kaçıyorsun inşaAllah bu cuma burda olursun canım

bu arada tahlil sonuçlarım geldi. şekerden korkuyordum. şeker değil ama kolestrol çıktı karşıma. trigliserit 279 (normali 150ymiş), total kolestrol 200 (200ün altında olması gerekiyormuş) . neredeyse 2 ay olacak diyetteyim. kızartma,hamurişi, yağlı şeyler yemedim. hiç yemediğim kadar salata ve meyve yedim. iyi ki 2 ay önce ölçtürmemişim. anlamadım gitti vallahi. :26::26:

evet canım test edildi onaylandı.. dün sabah 110,5 olan kilom tuvalet problemim olmamasına rağmen bu sabah 111,2.. haftasonu o kadar yiyip kilo verdim iki kase çekirdek başıma ne işler açtı bi daha ölsem yemem zaten bunu gördükten sonra

aynı problem annemde de var.. 1 ay boyunca diyet yaptı anem de bu konuda çok titizdir.. yürüyüşünü de hiç aksatmadı ama kolestrolu düşeceğine artmış ilaç vermiş doktoru 1 ay sonra kontrole gidicek yine.. vücut kendi yapıyo demiş dooktor ne demek anlamadım.. öyle işte

bugün şuan kahvaltıda yani kahvaltılık gevrek+200ml süt

öğlen dün akşam hazırlığımı yapamadığım için salata yicem tavuklu yaparım..

akşam mercimek çorbası düşüncem var ya da taze fasulye yapabilirim.. ikisini de yapabilirsem sadece çorba içerim ekmek yemem çünkü patlamış mısır yicem teflon tavada yağsız bi denicem bakalım karpuz da aldım aslında dün belki karpuz peynir yaparım :101:

:97:

canım bazen makınalar bozuk olabılıyor baska bı hastanede yenılet tahlıllerını bızım 1 kez basımıza geldı boyle bı olay

günaydın takımıcğım yedikleirmi yazıp çıkacağım geçmişi birazdan gelip okurum öpüyorum hepinizi .

saabah : yarım domates , yarım salatalık , 1 biber , 1 k.k. peynir , 1 dilim çavdar ekmeği

4 bardak su içtim şu saate kadar

dün akşam eczanede tartıldım ama hiçbirşey anlamadım tabi kıyafet ve ayakkabılarla 105 çıktım kilo verdim ama ne kadar verdim anlayamıyorum en iyisi bir digital tartı almak bu yakında yoksa olmayacak böyle bu sabahta regl oldum çok ağrım var kendimi patlamaya hazır balon gibi hissediyorum bu histen nefret ediyorum ama napalım başa gelen çekilir . tekrar gelirim işlerimi toparlayıp geçmişi okurum görüşmek üzere takımcığım .

teknosa da benim şuan kullandığım tartı 22 lira.. bende burda yerel bi mağazadan aynı fiyata aldım.. markası sinbo.. 150 kg a kadar tartıyo.. çok memnunum ben.. üç beş kere ardarda çıktım hepsinde aynı tarttı demekki doğru

:97:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bu kolestrol stresten en çok çıkıyor malesef avukat hanım

valla bende birden fazla verdiğimi düşünüyorum ama gitmeye de dewam ediyo, normal yeme düzenimdeyim walla aç kalmıyorum işin özü müslide inan bak

bu sabah 100 gr daha gitmiş, 68,8'im şu an, cumadan beri eksi700 dimek bu, bir sonraki cumaya en az eksi 1500 olma ümidiylennnn :118:

allah allah bu müsli nasıl bişey böle ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…