- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.641
gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba
günaydın takımcığım çok fena hastayım ölücem herhalde yutkunamıyorum sesim çıkmıyor hapşuruyorum az önce burnumu silmekten kanadı burnum offf bir aydır 4 kez şişti boğazım ilki ve bu son olanı çok kötü napıcam ben bir yerden mikrom kaptım sanırım vücudun dirençsiz halinde tekrar tekrar nüksediyor .
sabah yediklerimi yazayım . yutkunamadığım için special k bir kase içine 3 kaşık yoğurt ve 2 çilek doğradım yumuşak bişeyler yiyeyim diye yedim .
öğle yemeği getirmedim 1 elma ve kepekli bisküvi var yanımda şu suntalardan çok acıkırsam onlardan atıştırırım zaten yutamıyorum eve gidincede çorba yapıcam kendime iyileşmek ve sağlıklı olmak istiyorum artık nişanlım gözün toprağa toprağa bakıyor diye dalga geçiyor benimle
biz niye böle olduk
est. tatlım ya bu kadarda olsun artık kız yaşlandım burda nerdeyse :))))) aslında bu hafta mezun olucaktım ben ama elifi bekliyorum haftaya gelicek takımı ona emanet edip gidicem :))
yok yok benim yüzümdenamnn kızlar sıkmayın canınızı motivasyonunuz düşmesin haftaya verirsiniz nolacak sanki aaa gülün bi bakim
Ben öğle için brokoli ( haşlanmış ) üzerine 3 k. yoğurt ekledim yedim 2 dilim çavdar ekmeğiyle .
ara olarak 17:00 de elma yedim akşamda tavuk ve ara olarak meyve yiyeceğim . tüm gün 3 porsiyon meyve çok mu sizce arkadaşlar
gülsümcüm gün içinde 2 elma yedim ara öğün olarak . Akşamda otururken 8 dilim karpuz yedim sonra canım çilekte istedi ardındanda 9 adet çilek yedim . dün meyveyi çok abarttım sanırım akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye 1 parça tavuk ve salata yedim ekmek bir lokma yedim ardınada bu meyveleri yedim abartmışım değilmi . sağlıksız bişey yok ama yinede fazla galiba
canım ıhlamur, adaçayı, ekinezya çayını dönüşümlü iç. bir ondan bir ondan. ıhlamur rahatlatır, adaçayı boğazdaki iltihapta etkili olur, ekinezya başıklığa destek. hemen her markette var bu çaylar. özellikle müzmin faranjit olaan bir arkadaşım sürekli adaçayı içerek kurtuldu. yalnızca içme, arada adaçayı gargarası da yap..ii gelecekkk
slm kızlar,kabus gbi 3 gn geçrdim,girip haber de veremedm,bildirim de yapamadım malesef
listeye de alınmamışmdır heralde ama tatile gtmedn önceki kilomdan 100 gr zayıfım,spor salonu işe yaramış,ayrıca 3 gndr de bişi yiyemiorm zaten.
benm deneme süreci yine uzadı yani
3 gecedir uyumuyorm,eşimle kavga ettim oğlum aşılarını oldu ve çok fena huyszluk yaptı,gecesinde de ateş yaptı tabi,akşamındada misafir geldi.
k.çmdan ter damladı desem yeridir,uykusuzlktan ölüyorum,ajaip yoruldm,yarn da sınavım var sbhın körnde kapak açma fırsatım olmadı
dahası yükseklisans yapıorm,okulum başka şehirde ve hocam çağırıyo,ailem de şehir dışına çıktı,oğlumu nereye bırakıcam giderken bilmiorum
offfffffff offff
ben zayıflamıyım da kimler zayıflasın
cok degıl bence canım ben bu hafta reglıden dolayı abarttım ama yarından ıtıbaren hıc kacamaksız yapacagım rejımımı
gecmıs olsun canım ya su hafalar bır ısınsa bende hastayım ısınmadı gıttı
tünaydın kızlaaarr... giremiyorum cok sürekli yatıyorum, su regl olayı her ay mahvediyo beni böyle
dünkü menümü yazıyım size hemen..
sabah
2 tane kücük ızgara sosis
yarım kk pınar beyaz light
ceyrek kk light kasar
yarım domates
1 ck tahin pekmez
2 dilim tam bugday ekmeği
öğle
2 ızgara kasap köfte
2 yemek kaşığı patlıcam yemegi
ara
1 dilim bugday ekmegi üzerine tahin pekmez ( reglim ya cnm cook tatlı istiyo :) )
aksam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
menüm nasılmış sizceee
tartıda regl dönemim olmasına ragmen güzellll rakamlar görüyorum ama sölemem
bugun kendime ip aldım yarın tekrar saglıklı beslenmeye ve harekete baslıyorum artık kendımı toplamam lazımmmmm yeter artıkkkk kendimi dövmek istiyorum
3 porsiyon meyve çok değil de 9 dilim karpuz çok.. 1400 cal lik listede 4 porsiyon meyve varkarpuzun da bir dilimi bir porsiyon sayılıyor 12 adet çilek de 1 porsiyon 1 elme 1 porsiyon.. yani sen toplamda 12 porsiyon meyve yemişsin
öğünlerin normal.. bir de montignac der ki "meyvelerden tüm vitaminini sağlamak ve meyvelerin vücutta çürümemesini önlemek için ana öğünlerden yarım saat önce veya 3 saat sonra yenmeli ve yatmadan yarım saat öncesinde de meyve yenmemeli"
aynı şey ana öğün için 3 saat.. yani yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmek gerekiyor..
kız Allah iyiliğini versin yanlış demişim 12 dilim karpuzu nasıl yiyeyim en çok 2 dilimdir bahsettiğin dilim şekliyle yediğim karpuz küçük üçgen kesilen dilimlerinden bahsediyorumçok yedim ama meyveyi abartmamak lazım yinede değilmi .
evet canım dikkat etmeye çalışıyorum bu saat durumlarına ama olmuyor çünkü zaten geç vakit yemek yiyip çay faslınıda içip bitirip birde meyve faslına geçmek geç vakti buluyor oda yatmadan 3 saat önce olarak ayarlanamıyor malesef canım . meyve yemesem oluyor ama o zamanda vitaminsiz kalıyorum işte neyse onada bir ayarlama yapmalıyım haklısın.:18:
valla ben de bu liste dilim derken neyi kastedmeye çalışıyo onu hiç anlamadım ya neyse
hepinize iyi hatalar diliyorum kızlarr,
cumartesi sabah rutin kahvaltımı yedim. Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemeğim olmadı. öğleden sonra annem kısır yapmış, çayın yanında 4 çorba kaşığı kadar kısır yedim. Akşam yemeğinde ise köfteli patates yemeği (fırında) ile bir kase yoğurt yedim..
Pazar günü de kahvaltımda sıkıntı yok. Ancak öğleden sonra amcamlara gittik. çayın yanında hamur işlerini götürdüm. Yaklaşık 2 aydır yemediğim kadar hamuru yedim. Sonrasında midem şişti, acayip rahatsız oldum. Bünye alışmış bu tarz şeyleri yememeye yadırgadı. Rahatsız olduğumdan dolayı yediğime de pişman oldum açıkçası. Akşam yemeği yiyemedim. Acıkmadım çünkü. Geceyi 2 şişe soda ve bol su ile kapattım. Sabah endişeli bir şekilde çıktığım tartıda endişeye mahal olmadığını görünce de sevindim açıkçası..
Bugün kahvaltı
sucuklu yumurta ( 3-4 dilim sucuk ve yarım yumurta falandır yediğim porsion)
1 dilim kepekli ekmek
peynir
şekersiz çay
öğlen ne yicem bilmiyorum. Bulucam bişeyler..
Benim de evde ipim var ama atlayamıyorum. Hem evde o kadar boş alan yok, hem tavana çapıyor neredeyse ip, hem de alt kattaki komşulara yazık.. Henüz dışarı da çıkamadık, havalar yağmur çamur derken.. Işe yaradığını biliyorum ama kimbilir ne zaman atlayabilirim uygun yeri bulup..
hımmm:26:
Bence 1 dilim denildiğinde çok kalın olmayan bir dilim anlamına geliyor. Boydan yani. Ferihan 9 üçgen dilim demiş ya, 2 dilime denk geliyormuş, demek ki onun yediğinin yarısı 1 dilim oluyormuşş..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?