Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün ve yarın güzel menüler bekliyorum sizlerden çalışkan arılarım güzel bir cuma olsun biizm için
Gözüm merdane aradı kaptanım
Canım çok çok sevindim sonuçlarına. Fazlalıklarımızdan kurtulup daha da sağlıklı günler görelim inşallah

Canım çok çok sevindim sonuçlarına. Fazlalıklarımızdan kurtulup daha da sağlıklı günler görelim inşallah
Cok tesekkur ediyorum canim benim
Amin insallah ya kendimize yapacagimiz en buyuk iyiligi yapiyoruz aslinda saglikli ve mutlu bir hayat için kilo vermekle

Cok sagol canim saglicakla hedefe ilerliyoruz
Bu arada sabah okudum da hastane kosturmaca telasindan soramadim canim esinin is saatleri sikintili galiba ne is yapiyor onu soracaktim, insallah sartlari iyilesir
cok sikinti kuzu ya, ve ne yazikki duzelecek bir is degil, sorun calistigi sirketle alakali degil cunku.

esim sinema reklam tv sektorunde, yesil perdede cekiliyor izledigimiz bir cok sey, onlarin arka planini tasarliyor. surekli setlerde, ya da sirkette bilgisayarda... yayin saatine kadar projeleri yetistirmeye calisiyor. o yuzden de surekli isyerinde...

Inan cok cok sevindim senin adina

2 dakika izlediğimiz bilmediğimiz önemsemediğiz şeylerde ne çok emek var kimbilir Allah yardımcınız olsun belki şartlar zamanlar düzelir

Cok keyifli bir sektor aslinda ama acımasız saatleri varsa en keyifli is bile zul gelir
İnsallah daha guzel sartlariniz olur is acisindan oglunuzla daha cok beraber vakit gecirirsiniz

Cok keyifli bir sektor aslinda ama acımasız saatleri varsa en keyifli is bile zul gelir
İnsallah daha guzel sartlariniz olur is acisindan oglunuzla daha cok beraber vakit gecirirsiniz
is kendi ozelinde guzel ama uygulamada sikinti var:) hic umudum yok duzelecegine, farjli sirketlerde calisan arkadaslari var cunku ayni isi yapan, hepsi ayni sartlarda. hatta esim iclerinde en sanslisi:)

kadet kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…