Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki canım
Allah gönlüne göre versin inşallah olur denemekten hiç birşey kaybetmeyiz kazanırız

Vayy. Karşımızda bir asker adayı duruyor yani. Çok havalı ortim. Benim babam askeriyeden emekli. Annem kapalı olduğu için çok sıkıntı çektik vakti zamanında. O yüzden orduda çalışmak bana hep zorlukları hatırlatır. Ama durumlar değişti tabi. Gönlüne göre olsun inşallah. Ama çocukla o işlere cesaret etmek de kolay değil yani. Haksızlık etme kendine.
Özel sektör çocuğa kadar iyiydi benim için. Ama çocuktan sonra kabus. Benim yöneticilik görevlerim oldu çoğunlukla. İzin almak çok zordu
Nefret etmiştim. Annem bakıyordu o dönem allahtan. Çocukla zor özel sektör ya.

Katılıyorum özel sektör bekarken çok iyi anlamıyorsun bile ama iş çocuğa gelince yürümüyor işte bende oğlum 1 yaşında iken bıraktım işi

merhaba arkadaşlar çok keyfim yoktu bugün genel havadan kaynaklı moral bozukluğu galiba bir de yoğun yağmurlu bir günde 2 defa hastaneye gittim geldim sabah ve az önce.
totalde verdiğim 22 kilonun kan değerlerimi nasıl etkilediğini düzelttiğini kendi gözlerimle görmüş oldum elhamdulillah.
tüm değerlerden bahsetmiyim ama benim için en önemli olan;
tokluk kan şekeri 96 (çok önemliymiş ve gayet iyi dedi)
insulin 65.4 ten 14.3 e
trigliserid 240lardan 164 e düşmüş çok şükür
inanılmaz mutluyum şu an sizle de paylaşmak istedim
bir nazar boncuğum var ldl ve total kolesterol sınırın çok az üstü, hdl kolesterol da sınırın çok az altı, diyete devam hiçbir ilaca ihtiyacın yok dedi doktor.
Çok şükür bin şükür iyi ki kilo vermeye karar vermişim ve sağlıklı yaşam ve egzersizi hayatımın bir parçası haline getirmişim ve getirmeye devam ediyorum...

Ne mutlu sana canım cidden herşey görüntü sanıyoruz ama sağlımız için ne iyi birşey yapıyoruz kimbilir vücudumuz verdiğimiz her bir kiloda nasıl rahatlıyor 22 kg de bu değerler olmuş, hedefe ulaştığında vücudun yeniden doğmuş gibi olacak

Ortim enerjim yerlerde hala da uyumadim
o mukellef kahvalti bu sabah olcak sonra doktora gidicem tokluk kan sekeri icin
Ahsfgjk aclık ve uykusuzluk başıma vurmuş ya, gece gece zaman mefhumu yol olmuş bende

Canım değerlerinin güzel olmadına çok sevindim, süpersin.
Hava kötü olduğunda moralini etkiliyorsa aç komedi izle iyi gelir belki.

Cherry Mom kaptanım seni canlı kanlı yakalamışken tekrar hatırlatayım, yukardaki msjımı göremedin çünkü

Cherry Mom kaptanım seni canlı kanlı yakalamışken tekrar hatırlatayım, yukardaki msjımı göremedin çünkü
Canım evet önceki yazdığından hesaplamıştım alttaki sporunda kalmışım sonraki düzeltmeyi görmemiştim tabloyu paylaşırken çoktan ekran görüntüsü almıştım çünkü :)
Düzeltiyorum kendi dosyamda 350 puan oluyor
Spor : öldürmeyip süründüren chloe (20dk) + 60 dk eliptik (bunu yazıyorumki yapmaktan vaz gecmeyeyim

Teşekkürler kaptanım

inşallah canım gerçekten durup durup sonuçlara bakıyorum hala Allah hepimize sağlıklı kilolara mutlu şekilde inmeyi nasip etsin
canım çok sağol, evet moral bozukluğu oldu biraz ama işteyim bişey izleyemem hastane işlerimden de iki gündür işer yığıldı birikti yarın mesaiye kalıcam büyük ihtimalle

sohbetinizi böldük
Günaydın tatlım iyiyimm eşim evde bu hafta gözümü açamadım mutfaktan sen nasılsın ? İhmal ettin bu hafta bizi
iyiyim bende :) evet ihmal ettim ama memleket olunca iş güç gezme hepsi karışık ama hep aklımdasınız :) ay mutfak işi eşimde çok şükür pek girmiyorum evde olunca

Namaria çok yol katetmişsin,kesinlikle devamı da gelecektir.
Önemli olan başlamak bence,karar verip harekete geçmek. Son hedefine de ulaştığını görürüz hep beraber inşallah.

Namaria çok yol katetmişsin,kesinlikle devamı da gelecektir.
Önemli olan başlamak bence,karar verip harekete geçmek. Son hedefine de ulaştığını görürüz hep beraber inşallah.
Cok tesekkur ederim
Dedigin gibi karari verip biseyleri degistirmeye baslayinca sonrasi corap söküğü gibi geliyor aslinda. Yapabilecegine inanmak ve surdurulebilir bir beslenme ve spor isin kilidi
İnsallah Colombrecim hepimizin fit ve mutlu hallerini gorelim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…