- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.301
Ortim04.11 walk Challenge Sonuçları
1.Pain Killer 21.500
2. A AKREPcg 12.094
3.belmayne 11.044
4.seyrekyagmur 8500
5.Mehfam 7034
6.Namaria 6000
7.mavimli 5400
8.Cherry Mom 5000
+Puan bugün Pain Killer in oldu tebriklerr
Aynen eve alınacak bir şey pek değilAy ne guzel ya keske her isyerinde olsa
bi ara çılgınlık edip almayi dusundum eve ama fiyatlarini gorunce omur boyu bi lira atmak daha mantikli gelsi
Haklisin canim en azindan ortaklar birbirine yorum yapsa bile bence faydali disardan bir goz olarak.İyi geceler kızlar herkes menüleri yazsın lütfen
Ve lütfen menüleri yorumlayalım
Bu ara menü yorumlamaları ben dahil aksatıyoruz ama ben öbür şeylerden vakit bulamıyorum siz atlamayın lütfen
Yuh arkadaş ya. Daha da ümit kalmadı bende. ne yaptın04.11 walk Challenge Sonuçları
1.Pain Killer 21.500
2. A AKREPcg 12.094
3.belmayne 11.044
4.seyrekyagmur 8500
5.Mehfam 7034
6.Namaria 6000
7.mavimli 5400
8.Cherry Mom 5000
Kalori hesabi benim hayatta yapamayacagim bisey program indirdim her aksam uyari veriyodu sildim attim1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber 40 kcal
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
1.25 x 100gr Ev Yapımı Lor 125 kcal
1.50 x 100gr Ayva 95 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 400 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) 138 kcal
Toplam 872 kcal
Spor yok
Su 2 litreden az fazla
Yumurtali ekmek bayilirim çocukluk favorimIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de iki adet yumurtali ekmek, beyaz peynir, bir cay kasigi bal, 4 siyah zeytin, kahve
Öglen 2 de bir kase yayla corbasi, bir tabak yesil fasülye, az salata
Aksam sade soda
Yürüyüs kaptanda
Cherry Mom
Mehfam
Cok guzel canim afiyet olsunMenü
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, 4 zeytin, 1 kuru kayısı, 10 fındık, marul, maydanoz
Ara: Sütlü Türk kahvesi
18.30: 2 kepçe soğuk ayran aşı, 3 dilim Izgara palamut, salata, 1 Dilim mandalina
Su: 2, 5 lt
Spor kaptanda
Canim menulerin cok guzel ama az bi salata eklesen ya artik sogus de olur limonla ativer agzina15:00
1 dilim tam bugday ekmegi
labne peyniri
fit hindi fume
19:00
bir tabak eksili kofte
bitki cayi
sade soda
su bugun az gitti
spor 15 dk stepper
Afiyet olsun canim guzelYürüyüş
Sabah 9.00
4 eti form,1 salatalık,1 biber
1 haşlanmıs yumurta,maydanoz
Ara turk kahvesi
Öğle 13.30
Yarim kase corba,tavuk doner
Ara yesil çay
Ara yogurt
Aksam 19.00
Lorlu salata
2 litre su
Cherry Mom @reyyanK
Canim okurken cesite doydumselaam :)
Yarım elma,
Beyaz peynirli, 1 hindi fümeli, 2 sucuklu çavdar kare tost
ara: Türk kahvesi
Öğle: 3 çatal salçalı yumurta, 3 yk yağsız mantı, 1 çavdar ekmeği, 3 yk türlü
Akşam : 4 yk kurufasulye - 2 yk bulgur - cacık
*eti lifalif bar yiciğim.
su:1,5 lt
spor: walk :) - 15 dk zumba - 100 ip atlama
Cherry Mom Mehfam
Kuzu bu menuyle eksi gelmeyen tarti utansinBugün menüm: 16/8 if
Sabah 2 kaşık yulaf ezmesi,yoğurt,hurma zencefil zerdeçal tarçın karabiber, matcha çayı limonlu
Ara türk kahvesi
Öğlen hindi göğüs haşlama
Ara türk kahvesi
Akşam beyaz peynirli cevizli salata
Ara form çay
~600 kalori, 4 lt su
6 bin adım
Ben aksamlari yemiyorum canim alistim acikmiyorum.Kalori hesabi benim hayatta yapamayacagim bisey program indirdim her aksam uyari veriyodu sildim attimtebrik ediyorum muazzam emek. Menu de güzel
Yumurtali ekmek bayilirim çocukluk favorimafiyet olsun menu gayet güzel ama aksam yok insallah acikmamissindir canim
Cok guzel canim afiyet olsun
Canim menulerin cok guzel ama az bi salata eklesen ya artik sogus de olur limonla ativer agzina
Afiyet olsun canim guzel
Canim okurken cesite doydumama miktarlar az o yuzden dengelemissin
Kuzu bu menuyle eksi gelmeyen tarti utansin
Cesitsiz yapamayanlardanimKalori hesabi benim hayatta yapamayacagim bisey program indirdim her aksam uyari veriyodu sildim attimtebrik ediyorum muazzam emek. Menu de güzel
Yumurtali ekmek bayilirim çocukluk favorimafiyet olsun menu gayet güzel ama aksam yok insallah acikmamissindir canim
Canim menulerin cok guzel ama az bi salata eklesen ya artik sogus de olur limonla ativer agzina
Afiyet olsun canim guzel
Çok zor gerçekten artık illet geldi işverenlerden. Hepsi aynı çaylak dönemde gel seni bı pişirelim diyorlarOzel sektor cok acimasiz canim o kadar haklisin ki.. sabahki konusmalainizi da yeni okudum.
biz mezun oldugumuz zaman yillar yillar once is ilanlarina bakiyoduk sitelerde dunyanin sartini saymis saymis en son esnek calisma saatlerine uyumlu ve tercihen yeni mezun ( sagilacak inek ariyoz diyemiyolar da iste bunu diyolar) yaziyolardi maas desen zaten yeni mezuna yerlerde neyse iste cabalaya cabalaya zar zor kadrolu atandim uzak diyarlara :/
kuzu bu yemegi nasil yedigimi gorseydin:) oglanla araba oynarken tabak yanimda bi kasik atiyorum agzima oyuna donuyorum.filanKalori hesabi benim hayatta yapamayacagim bisey program indirdim her aksam uyari veriyodu sildim attimtebrik ediyorum muazzam emek. Menu de güzel
Afiyet olsun canim guzel
Yine bir Namaria menüsü4 Kasim
7.30 (tokluk kan sekeri olcum kahvaltisi)
2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim peynir 1 dilim domates 2 dilim pastirma ile tost
5 zeytin roka yarim salatik
1 yumurta
2 wasa
1 ck bal 3 catal tahin helvasi
1 bardak soguk kahve latte
12.30
3 yk ispanak yemegi 2 yk yogurt
16.00
Laktozsuz sut ile kahve
17.30
5 yk koz patlican yogurtlu
1 dilim corekotlu altinbasak
Su. 2.5 lt
Spor. 20dk eliptik 60 p.
15 dk chloe kol direnc egzersizi aletli 60 p.
10 dk chloe alt karin 50 p.
Burasi 170 p. Ayrica adimlar kkaptandaPain Killer Cherry Mom Mehfam
Yuh arkadaş ya. Daha da ümit kalmadı bende. ne yaptınPain Killer posta dağıtımına mı çıktın. A AKREPcg seni ikinci yapan bu ekip bize neler yapmaz
ortim senin gunluk kalorilerde benim gibi az az gidiyo ben bir sure sonea biraktim saymayi uygulama gunde 1400 diyodu ben 700-800 lerde kaliyodum saymiyorum artik.1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber 40 kcal
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
1.25 x 100gr Ev Yapımı Lor 125 kcal
1.50 x 100gr Ayva 95 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 400 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) 138 kcal
Toplam 872 kcal
Spor yok
Su 2 litreden az fazla
bizim evin fix olayidir, yanina uyutmaya girerim, ben uyurum o da bie ara sizar, tam 1 saat sonea odadan cikarim. hic sasmaz o dakikalar...Bende oğlanı uyutayım derken ondan önce uyumuşum galiba çocuk ne ara uyudu hatırlamıyorum 1 saat olmuş hâlâ onun yataktayım
ben adim uygulamasinjn haftalik adim toplaminda gormem o adimlari naptin04.11 walk Challenge Sonuçları
1.Pain Killer 21.500
2. A AKREPcg 12.094
3.belmayne 11.044
4.seyrekyagmur 8500
5.Mehfam 7034
6.Namaria 6000
7.mavimli 5400
8.Cherry Mom 5000
ya kaptan benim menu yorumlamaya cok firsatim olmuyoe ne yazikki. goz atiyorum bisey rahatsiz ederse alintiliyorum sadece.İyi geceler kızlar herkes menüleri yazsın lütfen
Ve lütfen menüleri yorumlayalım
Bu ara menü yorumlamaları ben dahil aksatıyoruz ama ben öbür şeylerden vakit bulamıyorum siz atlamayın lütfen
ortim senin gunluk kalorilerde benim gibi az az gidiyo ben bir sure sonea biraktim saymayi uygulama gunde 1400 diyodu ben 700-800 lerde kaliyodum saymiyorum artik.
bizim evin fix olayidir, yanina uyutmaya girerim, ben uyurum o da bie ara sizar, tam 1 saat sonea odadan cikarim. hic sasmaz o dakikalar...
ben adim uygulamasinjn haftalik adim toplaminda gormem o adimlari naptinPain Killer
Cherry Mom kaptanim haketmis bence sen arkadasa 200 yap o puani
ya kaptan benim menu yorumlamaya cok firsatim olmuyoe ne yazikki. goz atiyorum bisey rahatsiz ederse alintiliyorum sadece.
cok gecmis olsun ya, bak ayar kacirinca fena olmusBen de ortalama 5000-6000 lerde oluyorum canım. Bugün ığraşıp 12.500 yaptım. Üstüne de normal spor olarak leslie yapınca fırladı rakam.
ama buraya kadarmış artık hafif sakatım sanırımyani belden
Tebrikler04.11 walk Challenge Sonuçları
1.Pain Killer 21.500
2. A AKREPcg 12.094
3.belmayne 11.044
4.seyrekyagmur 8500
5.Mehfam 7034
6.Namaria 6000
7.mavimli 5400
8.Cherry Mom 5000
Merhaba canım. Tam kilo vermelik menü cumartesiden itibaren senin menüleri yapmayı planlıyorum. Sende listeye göre yapıyorsan. Bana ata bilirmisinBugün menüm: 16/8 if
Sabah 2 kaşık yulaf ezmesi,yoğurt,hurma zencefil zerdeçal tarçın karabiber, matcha çayı limonlu
Ara türk kahvesi
Öğlen hindi göğüs haşlama
Ara türk kahvesi
Akşam beyaz peynirli cevizli salata
Ara form çay
~600 kalori, 4 lt su
6 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?