- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.621
gider canım meraketme seni şişiren gıdaları az çok tespit etmişsin zaten çölyak sanmıyorum ama uzak durursun olur biterGitsin de artik razıyım bende gramlara n yapayımŞimdi yaptım 1 yk zeytinyagi ile az çörekotu yutmak zor oldu şu sağolsun halletti. Allah razı olsun canım bu şişlik hissi bugün gitse keşke
2020 de bu da mı.olcakti hamurisi ve bengider canım meraketme seni şişiren gıdaları az çok tespit etmişsin zaten çölyak sanmıyorum ama uzak durursun olur biter
Canım çocuklardan, sabah koşturmasından giremedim. Şimdi girdim sayfalar birikmiş onları okuyordum önce.
Kaptanım bu sabah 3 farklı sonuç çıktı. Ben ilk tartıldığımı koymak istiyorum çünkü en fazlası o.Senin orti firar
Ay canım minnoş olur mu süper süper.Eki Görüntüle 2716278
Günaydıınnn çıtııır hatunlaaar
Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniizvallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu
Benim de tabii minnoş minnoş kalmış gramcıklarım var
Cuma: 69,8
Bugün : 69,1 (-700 )
Oran: 1.003
Hedef: 68,4
* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )
Cherry Mom belmayne
Tebrikler canım
Hoş geldin aramıza elif.Günaydınlar herkese.
Arkadaşımız @reyyanK veCherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
Adım Elif. 100 kg ile bu sabah hayatımın şokunu yaşadım.
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
ve bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm.
burada kendime destek bulacağımı düşündüm.
inşallah güzel olur.
Tebrik ederim canım. Çok güzel
Canım süpersin, bu msjı arıyordumGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 98.3
By cuma 96.8
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.526 (uc basamakli istenmisti artik galiba 1.5259 yuvarlaninca 1.526)
Eki Görüntüle 2716146
Haftaya hedefim 96.00
Pain Killer Cherry Mom
Ben 4 aydir hamurisi yemiyorum cok nadir bir iki kere acma yemisimdir hic eksikligini hissetmiyorum canim2020 de bu da mı.olcakti hamurisi ve ben
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım. Çok güzel
Ortim masallah sana
Canım bu neeeeeKilo bildirimi
Geçen cuma: 76,2
Bu cuma: 74,5
Fark: - 1.7 kg
Yüzde: 2,230
Hedef : 74
Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani.
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır
Canim cok tesekkur ederimCanım süpersin, bu msjı arıyordum
Motivasyon kaynağıdın resmen ya.
Galiba benim de olacak ama ben o.kadar kisamam sabah saatleri yapıp az miktar da ayda en fazla 2 olur artık cidden çok rahatsız oldum. Sen zaten bayan irade darısı başımaBen 4 aydir hamurisi yemiyorum cok nadir bir iki kere acma yemisimdir hic eksikligini hissetmiyorum canim
Yok canim iradeden degil ben herseyi yemeyi severimGaliba benim de olacak ama ben o.kadar kisamam sabah saatleri yapıp az miktar da ayda en fazla 2 olur artık cidden çok rahatsız oldum. Sen zaten bayan irade darısı başıma
1,237 sanırım tekrar bakacağım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?