Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gitsin de artik razıyım bende gramlara n yapayım Şimdi yaptım 1 yk zeytinyagi ile az çörekotu yutmak zor oldu şu sağolsun halletti. Allah razı olsun canım bu şişlik hissi bugün gitse keşke
gider canım meraketme seni şişiren gıdaları az çok tespit etmişsin zaten çölyak sanmıyorum ama uzak durursun olur biter

Ay canım minnoş olur mu süper süper.

Hoş geldin aramıza elif. Burası başlamak için güzel bir yer. Birlikte kurtulalım inşallah ağırlıklarımızdan

Canım bu neeeee
41 kere maşallah, nazara gelme inşallah

Ben 4 aydir hamurisi yemiyorum cok nadir bir iki kere acma yemisimdir hic eksikligini hissetmiyorum canim
Galiba benim de olacak ama ben o.kadar kisamam sabah saatleri yapıp az miktar da ayda en fazla 2 olur artık cidden çok rahatsız oldum. Sen zaten bayan irade darısı başıma

Galiba benim de olacak ama ben o.kadar kisamam sabah saatleri yapıp az miktar da ayda en fazla 2 olur artık cidden çok rahatsız oldum. Sen zaten bayan irade darısı başıma
Yok canim iradeden degil ben herseyi yemeyi severim diyette de sebze et kahvalti falan olunca hayatimdan cikan hamurisi fastfood vs aramiyom yediklerimi de sevince
Aynen canim ozleyince yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…