- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.581
Sagol canim.tebrikler canım gayet güzel
tebrikler mahicim gene seni göremediğimiz bir hafta oldu ama iyi gidiyorsun maşallah
tebrikler canım yürüyüşlerin faydası
kuzum seni canı gönülden tebrik ediyorum zor ev şartlarına rağmen harika sonuç haftaya 5li rakamlar gelecek
canım gözüm gönlüm açıldı maşallah sana ya
hiç korku olmasın verdin gitti bu kiloları haftaya yavaşlar ama gene gider sen başarabiliyorsun inan buna
harikasin ortimAy çoğunu okuyamadım,çok yazmışsınız.
kirmizigitar ortağım önce seni sonra diğer arkadaşları tebrik ediyorum. Azmin zaferi bu
Colombre başlangıç 60.1
Şu an. 58.9
Giden. 1.2 kg
yalniz olmak iyidir arada ya, ah ara sira bende yapabilsemGüzel bir kahvalti hazırlayacağım kendime. 8 aydır ilk defa herkes işte ve okulda,evde yalnızım. Bir garip geldi. Alışmışım çocukları evde görmeye.
Haaarikasın cnmmKizlar geldim hepiniz sahanesiniz.
Ben de sahaneyim tabi
Gecen hafta 81,9
Bu hafta 80,5
1 kilo 400 gram gitmis
:))))
Ooo ortaklar yıktınız ortalığı tebriklerAy çoğunu okuyamadım,çok yazmışsınız.
kirmizigitar ortağım önce seni sonra diğer arkadaşları tebrik ediyorum. Azmin zaferi bu
Colombre başlangıç 60.1
Şu an. 58.9
Giden. 1.2 kg
Canım muhteşem. Tebrik ederim. Emeğinin karşılığını aldınKizlar geldim hepiniz sahanesiniz.
Ben de sahaneyim tabi
Gecen hafta 81,9
Bu hafta 80,5
1 kilo 400 gram gitmis
ben yine bisi kacirdim
Ben de altıları görünce Bi kurban falan mı kessem diyorumbenim en büyük ödülüm ilk aşamada 8li rakamları görmek olacak 15 yıldır hatırlamıom
kaçamak değil de bugün diyetisyenle görüşmem var hocam bi et verin artık dicem
canım ne kaldı ki altılara geçmiş olumsuz deneyimlerini unut neler başarabildiğine odaklan bence ya yüzdesi en yüksek sensin ama şu korku da sende var kuzum üzme bizi sen başarırsın 65-60-55 neyi istersen başaracağına ben inandımBen de altıları görünce Bi kurban falan mı kessem diyorumama benim biraz geriye çekmem lazım çünkü 69 lardan yukarılara uçmuşluğum vaki
Senin orti firar
onun sadece sprou bile bu hafta eksi gelmesine yeter ama belini de incitti inşallah iyidir bakalım bekleyelimSenin orti firar
zayıf kalmayı uzun süredir başaramıyorum canım. Verdiklerimi toplasan şu an eksi kilolara olurdumcanım ne kaldı ki altılara geçmiş olumsuz deneyimlerini unut neler başarabildiğine odaklan bence ya yüzdesi en yüksek sensin ama şu korku da sende var kuzum üzme bizi sen başarırsın 65-60-55 neyi istersen başaracağına ben inandım
Ayy ayy uçtuk ya bu hafta. Tebrik ederim canımGeçen cuma 68.4
Bugün 67.5
Fark -900 Gr
Ay ne büyük saadetGüzel bir kahvalti hazırlayacağım kendime. 8 aydır ilk defa herkes işte ve okulda,evde yalnızım. Bir garip geldi. Alışmışım çocukları evde görmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?