Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim.
Bu hafta daha sık girmeye calisicam.
Butun gun yoğun geçiyor akşamda kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum iste.

harikasin ortim
Güzel bir kahvalti hazırlayacağım kendime. 8 aydır ilk defa herkes işte ve okulda,evde yalnızım. Bir garip geldi. Alışmışım çocukları evde görmeye.
yalniz olmak iyidir arada ya, ah ara sira bende yapabilsem afiyet olsun simdiden sana

benim en büyük ödülüm ilk aşamada 8li rakamları görmek olacak 15 yıldır hatırlamıom
kaçamak değil de bugün diyetisyenle görüşmem var hocam bi et verin artık dicem
Ben de altıları görünce Bi kurban falan mı kessem diyorum ama benim biraz geriye çekmem lazım çünkü 69 lardan yukarılara uçmuşluğum vaki

Ben de altıları görünce Bi kurban falan mı kessem diyorum ama benim biraz geriye çekmem lazım çünkü 69 lardan yukarılara uçmuşluğum vaki
canım ne kaldı ki altılara geçmiş olumsuz deneyimlerini unut neler başarabildiğine odaklan bence ya yüzdesi en yüksek sensin ama şu korku da sende var kuzum üzme bizi sen başarırsın 65-60-55 neyi istersen başaracağına ben inandım

zayıf kalmayı uzun süredir başaramıyorum canım. Verdiklerimi toplasan şu an eksi kilolara olurdum O yüzden haklısın gerçekten de bir korkum var ama bu sefer farklı olacağına da inanıyorum açıkçası. İnşallah kalıcı olacak bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…