- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.041
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.601
Valla yaa herkese maşallahAyy ayy uçtuk ya bu hafta. Tebrik ederim canım
hayırlııı bereketli şifalı cumalar canımmHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Muuuh tee şeeemm çok iyi maşaallah diyeliimKilo bildirimi
Geçen cuma: 76,2
Bu cuma: 74,5
Fark: - 1.7 kg
Yüzde: 2,230
Hedef : 74
Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani.
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır
bende öyleydim listedeyken
Çocuğum baaakkk uyumadın adam giibii senin yüzünden ödem tutucam
Tebrikler canımmEki Görüntüle 2716278
Günaydıınnn çıtııır hatunlaaar
Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniizvallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu
Benim de tabii minnoş minnoş kalmış gramcıklarım var
Cuma: 69,8
Bugün : 69,1 (-700 )
Oran: 1.003
Hedef: 68,4
* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )
Cherry Mom belmayne
Mahvetti yaa kolonoskopi den sonra sisteme oturmuştu ilk kez hayatımda hergün çıkıyordum niye başlıyorsun ki ihtiyacın mı var kafa işteTebrikler canımm
Seni şu içtiğin çaylar kötü etkiledi bence matcha flandüzeni bozdular
o zaman hoşgeldiiiin canımGünaydınlar herkese.
ArkadaşımızMehfam ve Cherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
Adım Elif. 100 kg ile bu sabah hayatımın şokunu yaşadım.
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
ve bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm.
burada kendime destek bulacağımı düşündüm.
inşallah güzel olur.
Aysuncum ex ortim harika sonuç tebrik ediyorumEki Görüntüle 2716278
Günaydıınnn çıtııır hatunlaaar
Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniizvallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu
Benim de tabii minnoş minnoş kalmış gramcıklarım var
Cuma: 69,8
Bugün : 69,1 (-700 )
Oran: 1.003
Hedef: 68,4
* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )
Cherry Mom belmayne
Teşekkür ediyorum ex ortim sizinkiler in yanında lafı olmazAysuncum ex ortim harika sonuç tebrik ediyorum
çörekotu yağı kullnmıştım ben canım çok faydası olmustu soğuk sıkım
aşkolsun canım eksinin azı çoğu olmaz ki ki senin de gayet çok bence kendinle gurur duyabilirsin canımcımTeşekkür ediyorum ex ortim sizinkiler in yanında lafı olmazçörekotu yağını akşam alayım şimdi de zeytinyağı ile gupleteyim iyi dedin sağolasın
İntoleransin olabilir. Benim yüksek oranda var mesela. Yazmıştım,un yersem eğer ayakkabılarımı giyemiyorum o gün. Öyle böyle ödem yapmıyor. Ve eklemlerim çok ağrıyor 2 gün. Doktorum yeme dedi yemiyorum.Bir de ben çölyaktan şüpheleniyorum. Geçen sabah ev yapımı poğaçam vardı 1 tane yedim alt tarafı inanırmısınız midemin üst tarafı iki gün feci şiştii. Önceden devamlı hamurişi yediğim için anlamıyordum resmen o gün çok ağır geldii dokundu. Çölyak böyle bişey mii
Harikasın canım tebriklerrrGeçen cuma 68.4
Bugün 67.5
Fark -900 Gr
Günaydın hoşgeldinGünaydınlar herkese.
ArkadaşımızMehfam ve Cherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
inşallah güzel olur.
günaydın sizi hatırladım eski takımım olan 9. takıma kısa bir süre katılmıştınız.Günaydınlar herkese.
inşallah güzel olur.
Demekki .. hamile gibi suvrildi karnım eşim de dedi dokundu sisirdi diye. Benim de sol bacağım şişti bunla alakalı belki de. Foto yuda atacaktım vazgeçtim buraya hatta.İntoleransin olabilir. Benim yüksek oranda var mesela. Yazmıştım,un yersem eğer ayakkabılarımı giyemiyorum o gün. Öyle böyle ödem yapmıyor. Ve eklemlerim çok ağrıyor 2 gün. Doktorum yeme dedi yemiyorum.
Gitsin de artik razıyım bende gramlara n yapayımaşkolsun canım eksinin azı çoğu olmaz ki ki senin de gayet çok bence kendinle gurur duyabilirsin canımcım
sabah aç karna içiyordum ben canım inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?