Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydıınnn çıtııır hatunlaaar

Ayy siz zayıfladınız mııı siz çıtır mıı oluyonuuz fitfit mi olceğniiz vallaabi artı dışındakiler ateş ediyorduu
Benim de tabii minnoş minnoş kalmış gramcıklarım var

Cuma: 69,8
Bugün : 69,1 (-700 )
Oran: 1.003

Hedef: 68,4

* Benim sindrim sistemim gene 8 gündür ölü taklidi yapıyor öneri var mı ne edeyiiim. ( elma, gün kurusu denendi işe yaramadı )

Cherry Mom belmayne

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
hayırlııı bereketli şifalı cumalar canımm
Muuuh tee şeeemm çok iyi maşaallah diyeliim Ortii herkes ayrı kırmış geçirmiş sen apayrıı tebrik ederiim bu kadar koşturmana rağmen çokiyi
bende öyleydim listedeyken
Çocuğum baaakkk uyumadın adam giibii senin yüzünden ödem tutucam

Ben de 3 saatlik uykuylayıım ya olur mu öyle kii şimdii

Tebrikler canımm
Seni şu içtiğin çaylar kötü etkiledi bence matcha flan düzeni bozdular

Günaydınlar herkese.
Arkadaşımız Mehfam ve Cherry Mom nın daveti ile takımınıza katıldım. Teşekkür ederim., ikinize de
Adım Elif. 100 kg ile bu sabah hayatımın şokunu yaşadım.
2 -3 aydır tartımın pili bitmişti. tartılamamıştım. Sonrası aman allahım ben şok.
ve bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm.
burada kendime destek bulacağımı düşündüm.
inşallah güzel olur.

Bir de ben çölyaktan şüpheleniyorum. Geçen sabah ev yapımı poğaçam vardı 1 tane yedim alt tarafı inanırmısınız midemin üst tarafı iki gün feci şiştii. Önceden devamlı hamurişi yediğim için anlamıyordum resmen o gün çok ağır geldii dokundu. Çölyak böyle bişey mii

o zaman hoşgeldiiiin canım o kiloları kısa sürede burada verir nasıl verdiğini de anlamazsınn hiç korkma

Aysuncum ex ortim harika sonuç tebrik ediyorum
çörekotu yağı kullnmıştım ben canım çok faydası olmustu soğuk sıkım

Aysuncum ex ortim harika sonuç tebrik ediyorum
çörekotu yağı kullnmıştım ben canım çok faydası olmustu soğuk sıkım
Teşekkür ediyorum ex ortim sizinkiler in yanında lafı olmaz çörekotu yağını akşam alayım şimdi de zeytinyağı ile gupleteyim iyi dedin sağolasın

Teşekkür ediyorum ex ortim sizinkiler in yanında lafı olmaz çörekotu yağını akşam alayım şimdi de zeytinyağı ile gupleteyim iyi dedin sağolasın
aşkolsun canım eksinin azı çoğu olmaz ki ki senin de gayet çok bence kendinle gurur duyabilirsin canımcım
sabah aç karna içiyordum ben canım inşallah işe yarar

İntoleransin olabilir. Benim yüksek oranda var mesela. Yazmıştım,un yersem eğer ayakkabılarımı giyemiyorum o gün. Öyle böyle ödem yapmıyor. Ve eklemlerim çok ağrıyor 2 gün. Doktorum yeme dedi yemiyorum.

Çok canım çekerse mısır unundan börek ,leblebi unundan kurabiye yapıyorum.
Hatta nohut unu aldım tarhana yaptım bu yaz kendime. Mis gibi oldu. Herşeyin kolayı var artık.

Günaydın hoşgeldin
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup katılım formunu doldurabilir misin biraz seni tanıyalım

günaydın sizi hatırladım eski takımım olan 9. takıma kısa bir süre katılmıştınız.
ben de mezun oldum ve 5. takımda yeni bir başlangıç yaptım sağolsun kaptanım ve tüm arkadaşlar her konuda yardımcı oldular ve ışıl ışıl hepsi pirlanta gibiler . Motivasyon konusunu aşabilirseniz gayet güzel kilo verirsiniz :)
başarılar

Demekki .. hamile gibi suvrildi karnım eşim de dedi dokundu sisirdi diye. Benim de sol bacağım şişti bunla alakalı belki de. Foto yuda atacaktım vazgeçtim buraya hatta.

aşkolsun canım eksinin azı çoğu olmaz ki ki senin de gayet çok bence kendinle gurur duyabilirsin canımcım
sabah aç karna içiyordum ben canım inşallah işe yarar
Gitsin de artik razıyım bende gramlara n yapayım Şimdi yaptım 1 yk zeytinyagi ile az çörekotu yutmak zor oldu şu sağolsun halletti. Allah razı olsun canım bu şişlik hissi bugün gitse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…