- 23 Mart 2016
- 30.049
- 90.633
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.681
Ya evet demek ki o pancakeler kötü etkiliyor seniAksamlari hicbirsey yemedim. Cok erken kapadim günü. Bir de kahvaltida pancake, fistik ezmesi falan yemedim. Ama bir iki kücük kacamak yaptim bir iki gün, ev yapimi kek gibi
AynenYa evet demek ki o pancakeler kötü etkiliyor seni
Zaten sende bir tek kahvaltı sıkıntısı oluyordu oralarda karbonhidrat var genelde birde üstüne sürdüklerin :)
Canım kaynatmışım bunu cuma kiloları arasında çok pardonHarikâaaa tam bir istikrar ve irade ile çok güzel yeni birisi olusturmussunuz kaptanimm
İnşaallah kaptanimmCanım kaynatmışım bunu cuma kiloları arasında çok pardonteşekkür ederim daha iyi değişimler sizin olsun inşallah
Verir yaa sanki bal kaymak istedinİyi aksamlar arkadaslar
Ben diyetisyene gidiyorum simdi insallah giden kilolar yagdan gitmistir bakalim ne dicek
et yoksa ben yokum dicem
Canim haftada 3 gynu gecmemek ve bur gun mutlaka balik olmasi sartiyla verdiVerir yaa sanki bal kaymak istedin
En son 2 hafta mı oldu gideli canım? Bakalım neler olmuş bende merak ettim
Harikaa harikaaaCanim haftada 3 gynu gecmemek ve bur gun mutlaka balik olmasi sartiyla verdi
Onun tartisina gore 95.9 ciktim
2.1 kilo gitmis 10 gunde 2 kilosu yagdan
Cok sukur kuzum cabalar sonuc verince cok mutlu oluyorum
Valla instagram storylerinde 36 kilo veren falan görmüştüm totaldeHarikaa harikaaa
Diyetisyen ömrümde böyle sonuç görmemiştir bence
sahane canim tebrik ederimCanim haftada 3 gynu gecmemek ve bur gun mutlaka balik olmasi sartiyla verdi
Evet canımCherry Mom kaptan acik ara fark atmisiz sanki....
Cok sagol canimsahane canim tebrik ederim
bu isler sirayla kaptan yapacak bisi yok anin tadini cikaralimEvet canımakşama parti var
Ama bu demek oluyor ki ekiplerin hepsi haftaya bomba gibi gelecek
Arti gelenler eksilir yuzdeler yukselir evet ama bizde yerimizde saymicaz insallahEvet canımakşama parti var
Ama bu demek oluyor ki ekiplerin hepsi haftaya bomba gibi gelecek
Yok canım 3.018 var Aylin
Yani cevap budurArti gelenler eksilir yuzdeler yukselir evet ama bizde yerimizde saymicaz insallah
Cocuklar icin cok bakma taraftari degiliz. Genelde astrologlar bakmaz. Cunku potansiyel yonelimler degisebilir etki altina almak dogru olmuyor. Yetiskin kolay etkilenmez ama cocuk farkli.Ben kendimin değilde çocukların kini istiyorum. Olur mu. İlk günden istek yapıyorum.
2 kg sadece yağdan mı gitmişCanim haftada 3 gynu gecmemek ve bur gun mutlaka balik olmasi sartiyla verdi
Ortim ben geçen haftadan sonra yerimde saymanın bile bazen nimet oldugunu anladım. Eski kiloma dönemeyip yüzdeyi eksi yapacam diye ödüm koptu.Arti gelenler eksilir yuzdeler yukselir evet ama bizde yerimizde saymicaz insallah
ay gerçekten mi. meşhur mu olcam ben şimdiYok canım 3.018 var Aylin
2.gördüm ben belmayneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?