Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gramajları adetleri herhalde ben öyle anlıyorum
8 adet yeşil zeytin
50 Gr peynir gibi kullandığı bir uygulamadan copy herhalde iyii taktik

Yani o zaman sütaş süzme peynir 100 değil 50gr, 1 değil de yarım yemek kaşığı bal yani 9gr, fırında patatesli köfte de 1 porsiyonun tamamını yemedin yüzde 25 i kaldı.

kusura bakma canım ilk defa karşılaşınca ve öğünlere ayrılmamış bir şekilde toplu liste görünce kafam karışıyordu bir kaç gündür

Klasiğin dışındakileri zor kavrıyorum sanırım

Caylagim çaylak maalesef bu aralar midem hiç bişey kabul etmediği için biraz daha zaman geçsin vücut kendini kilitledi maalesef hem ben 88 kere çıkmıştım yeni yeni 84 kere inebildim

Orticim muhtesem bir cuma menüsü
Sporun da harika
Ben de spora baslicam simdi evde. Bitince yazarim insallah
teşekkür ederim canım, aslında onlar gün içindeki koşturmaca sporları. Hepsi ulaşım amaçlı yani. Bugün ayrıca spor yapamadım canım.

Ahahaha
ben de iyiki bu gruba kendimi yamamışım sonradan.

Tamam canım. Bilmiyordum. Teşekkür ederim.
O zaman bana bakar mısın
Bu konuyu kapatsak mı kızlar Amor-a çok yoğun biri zaten kibarlık yapmış burdaki emekler için kendince bize bir karşılık vermek istemiş sağolsun hani konumuz dışında bir şey ya dağılsın istemiyorum senden başkasına flaan

Aaaa o nasıl laf öyle
Ben çok mutlu olmuştum yazdığında
Ay yok kaptanım, sana yazana kadar ben içimde çok sancılar çekmiştim. Yani uzuuun bir süre napsam ki yazsam nasıl olur filan diye yedim kendimi. 2 hafta sonra artık cesaret ettim. O yüzden öyle dedimdi

Tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi.
Harika bir sonuç

Muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…