• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gramajları adetleri herhalde ben öyle anlıyorum 🤣
8 adet yeşil zeytin
50 Gr peynir gibi kullandığı bir uygulamadan copy herhalde iyii taktik 😁😁

X öncesi adet canım.
10.5 gibi kahvaltı ettim,ara falan yapmadım, akşam 6 ya doğru da yemek işini bitirdim.

Aynen efendim,bildiniz. Buyrun bu da ödülünüz💐💐😘
Yıllardır kullanırım bu uygulamayı. Diyet arkadaşım.
Yani o zaman sütaş süzme peynir 100 değil 50gr, 1 değil de yarım yemek kaşığı bal yani 9gr, fırında patatesli köfte de 1 porsiyonun tamamını yemedin yüzde 25 i kaldı.

kusura bakma canım ilk defa karşılaşınca ve öğünlere ayrılmamış bir şekilde toplu liste görünce kafam karışıyordu bir kaç gündür🙂

Klasiğin dışındakileri zor kavrıyorum sanırım☺️

Evet kaptanım fotoğraf ve üye ismi tarihi yazılması isteniyor artık. En Büyük KK 😁😁

Sizi bekliyoruz bize de verilecek bir kaç kilo bırakıverin 🤗 siz buranın temelinde varsınız nasıl çaylak olacaksınız ayrıca 🤩 bekliyoruz :halay:
Caylagim çaylak maalesef bu aralar midem hiç bişey kabul etmediği için biraz daha zaman geçsin vücut kendini kilitledi maalesef hem ben 88 kere çıkmıştım yeni yeni 84 kere inebildim o_O o_O

Orticim muhtesem bir cuma menüsü 🤩
Sporun da harika 🤸
Ben de spora baslicam simdi evde. Bitince yazarim insallah 💞
😃 teşekkür ederim canım, aslında onlar gün içindeki koşturmaca sporları. Hepsi ulaşım amaçlı yani. Bugün ayrıca spor yapamadım canım.

Cocuklar icin cok bakma taraftari degiliz. Genelde astrologlar bakmaz. Cunku potansiyel yonelimler degisebilir etki altina almak dogru olmuyor. Yetiskin kolay etkilenmez ama cocuk farkli.
Tamam canım. Bilmiyordum. Teşekkür ederim.
O zaman bana bakar mısın

Caylagim çaylak maalesef bu aralar midem hiç bişey kabul etmediği için biraz daha zaman geçsin vücut kendini kilitledi maalesef hem ben 88 kere çıkmıştım yeni yeni 84 kere inebildim o_O o_O
Olsun devamı gelecek nasılsa o yola girilmiş bir kere kaptanım ♥️ önce sabır 🤗

Teşekkür ederim canım. Ben de hem sana hem Cherry Mom Cherry Mom e hem de tüm arkadaşlara teşekkür edeyim. Burası gerçekten çok güzel bir grup. İlk girdiğimde de demiştim. İyiki bu gruptan davet almışım 💞
Ahahaha 😂😂😂
ben de iyiki bu gruba kendimi yamamışım sonradan.

Tamam canım. Bilmiyordum. Teşekkür ederim.
O zaman bana bakar mısın
Bu konuyu kapatsak mı kızlar Amor-a Amor-a çok yoğun biri zaten kibarlık yapmış burdaki emekler için kendince bize bir karşılık vermek istemiş sağolsun🤗 hani konumuz dışında bir şey ya dağılsın istemiyorum senden başkasına flaan ♥️

Aaaa o nasıl laf öyle 👀
Ben çok mutlu olmuştum yazdığında 🤗
Ay yok kaptanım, sana yazana kadar ben içimde çok sancılar çekmiştim. Yani uzuuun bir süre napsam ki yazsam nasıl olur filan diye yedim kendimi. 2 hafta sonra artık cesaret ettim. O yüzden öyle dedimdio_O:KK22:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 699. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 1.237
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10.TAKIM) ==> % 0.664
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (6.TAKIM) ==> % 0.525
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Aylin42Konya ==> %3.108 ==> 10. TAKIM :nazar:

2. belmayne belmayne ==> %2.231 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. Tesnim1989 ==> % 1.977 ==> 6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

nanekekik==> %-3.448 ==> 4.TAKIM
Tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi. 🎉🎉🎉
Harika bir sonuç

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 699. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 1.237

2. (10.TAKIM) ==> % 0.664

3. (6.TAKIM) ==> % 0.525

BİREYSEL DERECELER

1. Aylin42Konya ==> %3.108 ==> 10. TAKIM :nazar: