- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.741
selam takımım
bizim yine çılgın temizlik günüydü bgn
yine saçma sapan beslendm anlycnz,birazdan da spora gdcm.
sbh nesfit yedim yarm kaseden biraz fazla,öğlen bi tavuklu kaşarlı pide yidim
napim ama o curcunada yemek yapamadm,dışardn söledim
akşma da patatizli batlıcan yimee yicem 4-5 kaşık,bi de ayran içerm bene ceza ekmek mekmek yokk
pöff bu çarşmbalar hep böle oluo bnm yaw..
ve 63,5 te kaldm bi haftadır kıpramıo ibre yaw,normalmi ki ben mi acele ediorm
canım arkadaşlarım çok mutluyumaz önce tartıldım digital tartıda 102,5 çıktım 106,8 den 2 haftada tam 4 kilo gitmiş cumaya kadar daha gidermi bilmiyorum ama bir digital tartı alıp görmeliyim cuma sabahı olan farkı çok mutluyum hepinizi çok seviyorum sizler olmasaydınız ben tekrar azimle diyet yapamazdım öpüyorum hepinizi kocaman kocaman
Bu arada patronumun eşi vardı hani bahsetmiştim çok sevdiğim bir ablam diye hani sürekli bana pastalar tatlılar getiren 2 haftadır diyette olduğumu kesin bir dille anlatmıştım ona bugün evine uğradım patates salatası yapayımmı diyetini etkilermi dedi etkiler dedim eee ne ikram edicem ben sana diye üzüldübende çay yeterli ablacım çok bile lütfen zahmet etme dedim iki fincan çayın yanında canım benim dayanamayıp peynir getirmiş kırılmasın diye 2 çatal peynir aldım fazlazı yağlı gelir dedim . artık zorlamıyor süper
bir insanın 1 ayda verdiği kilo vücut ağırlığının yüzde 10 undan fazla olmamalıymış.. ideali 4 kg dır diyo yazıda..
ben de çok sevdim arkadaşını
ya bu sabah moralim çok bozukyaptığım hataların bedelini ödüyorum herhalde hala çünkü dün hata yapadım pek.. sabah öğleni biliyorsunuz zaten.. akşam da size bahsettiğim yemeği çorba gibi yaptım.. o köftelerden 6-7 tane koydum kaseye çorbasından koydum yoğurtla yedim.. bulgur olduğu için ekmek yemedim..
tek sıkıntım yemeği yer yemez yatıp uyumak oldu hatta öyle bir geçer zaman ki yi bile izleyemedim
sabah tartıda 600 gr daha fazlaydım
bugün açlıktan ölsem de kahvaltım salatam ve karpuz dışında bişey yemicem..
ya dün ben meyve suyu bile içmedim hiç ya
Ben geldim takımıcğım nasılsınız iyisinizdir inşallah ben iyiyim şükürler olsun . hemen yediklerimi yazayım sizlere ...
sabah yarım domates , 1 salatalık , 1 biber , 1 k.k. peynir , 1 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltımı yaptım .
ara olarak şimdi 5 sunta bisküvi yiyorum .
öğle yemeği olarak evde sebze yemeği yoktu salata yapmayada üşendiğim için biraz yoğurt biraz special k ve 4 çilek getirdim onları karıştırıp meyveli yoğurtlu gevrek yerim diye düşündüm meyve hakkımı çilekle geçirdiğim için akşam üzeri ara öğünde acıkırsam 4 sunta bisküvi daha yerim nasıl sizce akşam ne var evde bilmiyorum iştahım çok acık bir kaç gündür reglden dolayı ama durdurmaya çalışıyorum kendimi .
şu saate kadar 5 bardak su içtim .
dün akşam bir kase tarhana çorbası içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile bol salata yedim . Annem dün bir reçel almış kuşburnu reçeli değişik geldiği için 3 lokma ekmeği hazır canım tatlı istiyorken reçele bandırıp yedim . pişman oldum ama tatlı isteğimide bastırdı .
akşam 10 gibi 10 tane çilek yedim .
dün akşam ve bugün yediklerim çokmu sizce :18:
bugünnkü menüüüm
Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )
Ara
bol su
Öğle
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek
Ara
Sekersiz yesil cay
4 tane çilek
Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası (sonra kacamak yapmaktansa akşam yemeginde yiyim dedim :) )
2 yk müsli
1 çaybardağı süt
yorumlarıı alıyımmm
MALZEMELER;
2 su bardagi koftelik ince bulgur
1 yemek kasigi un
2 su bardagi yogurt
1 yemek kasigi salca
2 yemek kasigi tereyagi
2 dis sarimsak
2 su bardagi su
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Nane
HAZIRLANIŞI;
Bulgurun üzerine sıcak su dökün, demlemeye bırakın. Bulgur şiştikten sonra içine un, tuz, biber, nane ilave edin köfte gibi iyice yoğurun. Kıvamlı yoğurduktan sonra küçük yuvarlaklar şeklinde köfteler oluşturun. Ayrı bir tencerede su kaynatın ve içine tuz atın, kaynayınca yaptığınız köfteleri içine atın bir taşım kaynatın. Sonra köfteleri süzün. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı tereyağı sos dökün. Servis edin. Afiyet olsun.
sizce bu yemek nasıl tereyağı koymazsak
:44:
kütfen üzülme canım ya sen böle yapınca bende üzülüyorum şöyle olacak yapıcam diyiver bak ne oluyor birde hiç sevmem ama kaşık kaşık hesap yapmak gerekiyor ben öyle besleniyorum artık 4 y.k. en çok hatta bir kaç çeşit varsa en fazla 2 y.k. alıyorum tabağıma napalım böyle zayıflıcaz artık başka çare yok.
canım bazen kılo vermemız durabılır bu cok normal sabırlı olmalıyız ben hıc bozmadıgım halde 2 hafta hıc kılo verememıstım bırde dısardan ıstedıgın yemek yaglı olabılır mesela kıymadan yapılmıs seyler kofte gıbı etten cok yag vardır ıcınde onlardan kacınmak lazım bırde boyle dene
sevalcım sen bırgunde yedıklerını aksam benım gıbı hepsını beraberce yazarsan ben nerde hata yaptıgını soyleyebılırım nacızane fıkrımı almak ıstersen tabı sımdı sabah ogle aksam ayrı yazınca takıp edemıyorum bırde belkı tahılı fazla kacırmıs olabılırsın cunku bulgurdan yaptın herhalde o koftelerı onlar tahıl hep bırde gun ıcınde ekmek yemıssen fazla gelmıstır
bir insanın 1 ayda verdiği kilo vücut ağırlığının yüzde 10 undan fazla olmamalıymış.. Ideali 4 kg dır diyo yazıda..
merhaba kızlar, nasılsınız?
Izin aldığım günden bu yana 15 gün geçmiş. Ve günler çok çabuk geçiyo nasıl geçti anlamadım bile. Bu dönem tuhaf bir tempo var malesef, ben de kendime, sporuma, diyetime zaman ayıramamaya devam ediyorum. Pek iyi haberlerim yok aslında. Su içemiyorum, meyve yeme alışkanlığımı devam ettiremiyorum. Bu hafta okula bile gitmiyorum, seminerim var hergün. En kısa zaman geri dönmek istiyorum takıma. 15 gündür neler olup bitti merak ediyorum. Yeni gelenler, ayrılanlar, mezun olanlar oldu mu? Değişiklikler var mı? öpüyorum sizleri
dudağımda 6 tane uçuk çıktı dün gece sıkıntıdan.. Moral bozukluğuma bi de uçuklardan dolayı olan üzüntüm eklendi yine akşam o yemekten kalan kısmı yedim 5 köfte kalmıştı.. Bulgur var diye ekmek yemedim.. Saat 7 gibi de ekmeğin kıyısının içine kaşar koyup yedim.. 10buçukta da yattım osmanlıca çalıştım biraz dizi izlemedim yine..
Yok ekmek hiç yemedim iki gündür bi işte o dünkü çeyrek ekmek bile olmayan minik sandviçi yedim..
Ben de topluca yazayım ama ertesi sabah yazabilirim o zaman bugün bişey yazmıyım yarın sabah tarih atıp yazayım ben de
uçuklarım çok acıyo
selam takımım
bizim yine çılgın temizlik günüydü bgn
yine saçma sapan beslendm anlycnz,birazdan da spora gdcm.
sbh nesfit yedim yarm kaseden biraz fazla,öğlen bi tavuklu kaşarlı pide yidim
napim ama o curcunada yemek yapamadm,dışardn söledim
akşma da patatizli batlıcan yimee yicem 4-5 kaşık,bi de ayran içerm bene ceza ekmek mekmek yokk
pöff bu çarşmbalar hep böle oluo bnm yaw..
ve 63,5 te kaldm bi haftadır kıpramıo ibre yaw,normalmi ki ben mi acele ediorm
bugun yedıklerım
27 NİSAN 2011 ÇARŞAMBA
9:00
½ b sut -1s-
1 muz -1m-
12:30
5 dılım kızarmıs ekmek -5t-
1 ucgen peynır -1e- kac yag?
Yarım dılım kasar + yarım dılım beyaz peynır -1e-
Yarım rafadan yumurta -1/2 et-
1 dılım salam -1e-
1 kutu recel -1m-
Salatalık
Domates
Cay
4 zeytın -1yag-
19:00
1 muz -1m-
Yarım bardak sut -1s-
Toplam:2s + 3 m + 5 t +3.5 e +1 yag
1 saat yuruyus daha ıpımı atlamadım
Merhaba kızlar, nasılsınız?
İzin aldığım günden bu yana 15 gün geçmiş. Ve günler çok çabuk geçiyo nasıl geçti anlamadım bile. Bu dönem tuhaf bir tempo var malesef, ben de kendime, sporuma, diyetime zaman ayıramamaya devam ediyorum. Pek iyi haberlerim yok aslında. Su içemiyorum, meyve yeme alışkanlığımı devam ettiremiyorum. Bu hafta okula bile gitmiyorum, seminerim var hergün. en kısa zaman geri dönmek istiyorum takıma. 15 gündür neler olup bitti merak ediyorum. Yeni gelenler, ayrılanlar, mezun olanlar oldu mu? Değişiklikler var mı? öpüyorum sizleri
merhaba kızlarrrr,
bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah
1 kase special k
öğlen
1kase special k
akşamüstü
5-6 kaşık makarna
akşam
toplantım vardı. Pide söylemişler. Büyük pideleri dilimliyorlar ya. O dilimlerden 1 tane kaşarlı sebzeli yedim
salata
ayran
bol tahıllı bir gün geçirdim maalesef. Ama yağsız,tatlısız.akşamki salata iyiki vardı.
bilgisayarım arabada kaldı. Telefondan bu kadar. İyi geceler...
bugünkü menüüüüm
Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )
Ara
1 ısırık k-bar
Sekersiz yesilcay
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon light yogurt
Ara
Sekersiz yesil cay
1 tane yeşil elma
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
dudağımda 6 tane uçuk çıktı dün gece sıkıntıdan.. moral bozukluğuma bi de uçuklardan dolayı olan üzüntüm eklendi yine akşam o yemekten kalan kısmı yedim 5 köfte kalmıştı.. bulgur var diye ekmek yemedim.. saat 7 gibi de ekmeğin kıyısının içine kaşar koyup yedim.. 10buçukta da yattım osmanlıca çalıştım biraz dizi izlemedim yine..
yok ekmek hiç yemedim iki gündür bi işte o dünkü çeyrek ekmek bile olmayan minik sandviçi yedim..
ben de topluca yazayım ama ertesi sabah yazabilirim o zaman bugün bişey yazmıyım yarın sabah tarih atıp yazayım ben de
uçuklarım çok acıyo
geçmiş olsun canım ama stresten üzüntüden çıkar o uçuklar sen niye üzüyorsun kendini bir yerlerde hata yapıyorsun belki yediklerinde ondan öyle oluyor herşeyden önce şu hergün tartılma durumunu kaldır cuma erken saatte aç olarak tartıl haftada br kez o zaman gerçek kilonu göreceksin böyle moralin bozulur ancak ve yediklerini planla hatta burada paylaşki sana tavsiyede bulunalım . öpüyorum canım vericez bu kiloları üzülme lütfen .
tamam canım.. yarın sabah bugün yediklerimi yazıcam o yüzden bugün yazmıyorum.. her gün tartılmak alışkanlık gibi bişey... nasıl kurtulurum ondan pek bilmiyorum.. hiç aç uyumadığıma göre illaki bi yanlışlık var ama..
Merhaba kızlar, nasılsınız?
İzin aldığım günden bu yana 15 gün geçmiş. Ve günler çok çabuk geçiyo nasıl geçti anlamadım bile. Bu dönem tuhaf bir tempo var malesef, ben de kendime, sporuma, diyetime zaman ayıramamaya devam ediyorum. Pek iyi haberlerim yok aslında. Su içemiyorum, meyve yeme alışkanlığımı devam ettiremiyorum. Bu hafta okula bile gitmiyorum, seminerim var hergün. en kısa zaman geri dönmek istiyorum takıma. 15 gündür neler olup bitti merak ediyorum. Yeni gelenler, ayrılanlar, mezun olanlar oldu mu? Değişiklikler var mı? öpüyorum sizleri
dudağımda 6 tane uçuk çıktı dün gece sıkıntıdan.. moral bozukluğuma bi de uçuklardan dolayı olan üzüntüm eklendi yine akşam o yemekten kalan kısmı yedim 5 köfte kalmıştı.. bulgur var diye ekmek yemedim.. saat 7 gibi de ekmeğin kıyısının içine kaşar koyup yedim.. 10buçukta da yattım osmanlıca çalıştım biraz dizi izlemedim yine..
yok ekmek hiç yemedim iki gündür bi işte o dünkü çeyrek ekmek bile olmayan minik sandviçi yedim..
ben de topluca yazayım ama ertesi sabah yazabilirim o zaman bugün bişey yazmıyım yarın sabah tarih atıp yazayım ben de
uçuklarım çok acıyo
afiyet olsun canım hazır yiyeceklerden kaç mümkünoldukça zararlı onlar biliyorsun . kiloyu düşünme duraklama olur zamam zaman
biraz sebze eklesen sanki daha iyi olur gibi hep meyve ve süt ürünleri yemişsin gibi duruyor liste canım gerçi diyetisyenin dediğine göre yapıyorsun listeni ama gözüme çarptı sadece
special k ya çok yüklenme canım bende korkarak yiyorum bazen yiyecek bişey bulamadığımda bir ara her sabah yiyip kilo almıştım o yüzden korkarım o masum görünen gevreklerden afiyet olsun .
afiyet olsun harika mönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?