Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam takımım
bizim yine çılgın temizlik günüydü bgn
yine saçma sapan beslendm anlycnz,birazdan da spora gdcm.
sbh nesfit yedim yarm kaseden biraz fazla,öğlen bi tavuklu kaşarlı pide yidim
napim ama o curcunada yemek yapamadm,dışardn söledim
akşma da patatizli batlıcan yimee yicem 4-5 kaşık,bi de ayran içerm bene ceza ekmek mekmek yokk
pöff bu çarşmbalar hep böle oluo bnm yaw..
ve 63,5 te kaldm bi haftadır kıpramıo ibre yaw,normalmi ki ben mi acele ediorm

bugun yedıklerım

27 NİSAN 2011 ÇARŞAMBA
9:00
½ b sut -1s-
1 muz -1m-

12:30
5 dılım kızarmıs ekmek -5t-
1 ucgen peynır -1e- kac yag?
Yarım dılım kasar + yarım dılım beyaz peynır -1e-
Yarım rafadan yumurta -1/2 et-
1 dılım salam -1e-
1 kutu recel -1m-
Salatalık
Domates
Cay
4 zeytın -1yag-

19:00
1 muz -1m-
Yarım bardak sut -1s-

Toplam:2s + 3 m + 5 t +3.5 e +1 yag

1 saat yuruyus daha ıpımı atlamadım

canım bazen kılo vermemız durabılır bu cok normal sabırlı olmalıyız ben hıc bozmadıgım halde 2 hafta hıc kılo verememıstım bırde dısardan ıstedıgın yemek yaglı olabılır mesela kıymadan yapılmıs seyler kofte gıbı etten cok yag vardır ıcınde onlardan kacınmak lazım bırde boyle dene

ne guzel haberler tebrık edıyorum ama benıde bekle canım hızlı gıtmesaka bı yana bende 102 ye ıınmek ıstıyorum haftaya ıyısallah kılomuzun benzer olması (sevalde dahıl ) daha cok mutlu edıyotr benı beraberce verelım ıyısallah

bir insanın 1 ayda verdiği kilo vücut ağırlığının yüzde 10 undan fazla olmamalıymış.. ideali 4 kg dır diyo yazıda..

o zaman benım 10 kılo gıbı bısı oluyor aylık 10 kıloyu gecemem zaten ama dedıgın gıbı en saglıklısı 3-4 kılo vermek

sevalcım sen bırgunde yedıklerını aksam benım gıbı hepsını beraberce yazarsan ben nerde hata yaptıgını soyleyebılırım nacızane fıkrımı almak ıstersen tabı sımdı sabah ogle aksam ayrı yazınca takıp edemıyorum bırde belkı tahılı fazla kacırmıs olabılırsın cunku bulgurdan yaptın herhalde o koftelerı onlar tahıl hep bırde gun ıcınde ekmek yemıssen fazla gelmıstır

ferıhan bence pısman olucak bısı yok 1 yemek kasıgı bal veya recel 1 meyve demek dıyetısyenım ogrettı yanı gun ıcınde 3 meyve hakkım var bunları degıstırıp yıyorum ben

ıyı olmus bence

guzel bır yemek ama tahılca zengın bunu yersen ekmek yeme gun ıcınde

Merhaba kızlar, nasılsınız?

İzin aldığım günden bu yana 15 gün geçmiş. Ve günler çok çabuk geçiyo nasıl geçti anlamadım bile. Bu dönem tuhaf bir tempo var malesef, ben de kendime, sporuma, diyetime zaman ayıramamaya devam ediyorum. Pek iyi haberlerim yok aslında. Su içemiyorum, meyve yeme alışkanlığımı devam ettiremiyorum. Bu hafta okula bile gitmiyorum, seminerim var hergün. en kısa zaman geri dönmek istiyorum takıma. 15 gündür neler olup bitti merak ediyorum. Yeni gelenler, ayrılanlar, mezun olanlar oldu mu? Değişiklikler var mı? öpüyorum sizleri

merhaba kızlarrrr,
bugün yediklerimi yazayım hemen

sabah
1 kase special k

öğlen
1kase special k

akşamüstü
5-6 kaşık makarna

akşam
toplantım vardı. Pide söylemişler. Büyük pideleri dilimliyorlar ya. O dilimlerden 1 tane kaşarlı sebzeli yedim
salata
ayran

bol tahıllı bir gün geçirdim maalesef. Ama yağsız,tatlısız.akşamki salata iyiki vardı.

bilgisayarım arabada kaldı. Telefondan bu kadar. İyi geceler...

dudağımda 6 tane uçuk çıktı dün gece sıkıntıdan.. moral bozukluğuma bi de uçuklardan dolayı olan üzüntüm eklendi yine akşam o yemekten kalan kısmı yedim 5 köfte kalmıştı.. bulgur var diye ekmek yemedim.. saat 7 gibi de ekmeğin kıyısının içine kaşar koyup yedim.. 10buçukta da yattım osmanlıca çalıştım biraz dizi izlemedim yine..

yok ekmek hiç yemedim iki gündür bi işte o dünkü çeyrek ekmek bile olmayan minik sandviçi yedim..

ben de topluca yazayım ama ertesi sabah yazabilirim o zaman bugün bişey yazmıyım yarın sabah tarih atıp yazayım ben de

uçuklarım çok acıyo

bir insanın 1 ayda verdiği kilo vücut ağırlığının yüzde 10 undan fazla olmamalıymış.. Ideali 4 kg dır diyo yazıda..

80 kilodan hesaplasan 8 kilo yapar ben hayatta 8 kilo verememki (

merhaba canım,hadi dön artık .benimde motivasyonum düştü biraz.gelde destekleyelim birbirimizi

geçmiş olsun canım ucukların için.aklovir die bi krem var ucuklara birebir.aklında olsun.

bugünkü menüüüüm

Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )

Ara
1 ısırık k-bar
Sekersiz yesilcay

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon light yogurt

Ara
Sekersiz yesil cay
1 tane yeşil elma

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt

Son düzenleme:
günaydın takımcığım herkeze güzel bir gün diliyorum . Neler yaptınız ben dün akşam az yemek yerine abatmışmıyım paylaşayım sizinle hemen .

dün akşam : 4 köfte ( az yağda kızardı malesef :18: )
bol salata ve 1dilim çavdar ekmeği

tüm gün 16 bardak su içtim

bu sabah : 4 y.k. yoğurt , 4 y.k. special k , 2 çilek karıştırıp yedim .

henüz 3 bardak su içtim

nasıl sizce takımcığım . öpüyorum hepinizi

afiyet olsun canım hazır yiyeceklerden kaç mümkünoldukça zararlı onlar biliyorsun . kiloyu düşünme duraklama olur zamam zaman

biraz sebze eklesen sanki daha iyi olur gibi hep meyve ve süt ürünleri yemişsin gibi duruyor liste canım gerçi diyetisyenin dediğine göre yapıyorsun listeni ama gözüme çarptı sadece

teşekkür ederim bende aynı kiloda olan arkadaşlarımın olmasından memnunum birbirimizden destek alarak vereceğiz kilolarımızı inşallah .

gülhancım özletme kendini canım iznin ne kadar uzarsa o kadar kiloalırsın gel artık takıma öpüyorum seni .

special k ya çok yüklenme canım bende korkarak yiyorum bazen yiyecek bişey bulamadığımda bir ara her sabah yiyip kilo almıştım o yüzden korkarım o masum görünen gevreklerden afiyet olsun .

afiyet olsun harika mönün.

geçmiş olsun canım ama stresten üzüntüden çıkar o uçuklar sen niye üzüyorsun kendini bir yerlerde hata yapıyorsun belki yediklerinde ondan öyle oluyor herşeyden önce şu hergün tartılma durumunu kaldır cuma erken saatte aç olarak tartıl haftada br kez o zaman gerçek kilonu göreceksin böyle moralin bozulur ancak ve yediklerini planla hatta burada paylaşki sana tavsiyede bulunalım . öpüyorum canım vericez bu kiloları üzülme lütfen .

tamam canım.. yarın sabah bugün yediklerimi yazıcam o yüzden bugün yazmıyorum.. her gün tartılmak alışkanlık gibi bişey... nasıl kurtulurum ondan pek bilmiyorum.. hiç aç uyumadığıma göre illaki bi yanlışlık var ama..

hergece aç uyuman gerekiyor canım o yüzden porsiyonlarınıda küçültüp hafif yemekler yemen lazım iki çeşit yemek varsa 2 şer y. k. yemelisin salata yağsız tuzsuz yada az miktarda yağlı tuzlu olabilir . akşamlarıda bişey yeme otururken patlamış mısır vs yersen tek porsiyon meyve yemelisin . bu şekilde ayarlarız listeni merak etme sen öpüyorum .

merhaba kızlar;

bende dünden beri yine asılmaya başladım diyete.tabii yarına etkisini göremem ama uzun zamanır seksenin altına düşemedim bi al bi ver.karar verdim artık hazirana kadar 78 falan olmam lazım en az
böle al ver al ver olmuyo valla.biraz sıkıcam artık kemerleri

bu sabah 1 dilim tam tahıl ekmeği,1 k.k. lor,yarım domates 2 küçük salatalık yedim
ara:henüz yemedim ama çeyrek elmam var onu yicem.
öğlen:4 ç.k. kadar zeytinyağlı semizotum var.2 dilim ekmekle yerim onu.bide 1 kase kadar yoğurt var.

beklıyoruz canım senı hemen katıl aramıza ben aynıyım gecen hafta veremedım

tamam canım sen yazınca okurum ben

bencede sebze yesem ıyı olacak ama 1 gun once sebze yanı kalsıyum rejımı yaptıgım ıçın hıc et yemedıgım ıçın bugun yanı dun boyle yedım sebze yemek ıçın vaktım yoktu hep dısardaydım dun semınerde vardı aksamda bısı yıyemedım

selam takımım işte bgnkü menüm:

sbh:
1 adet küçük kurabiye
1 bardak yarm yağlı süt

bir saat snra:
yarım kase nesfit yarım yağlı sütle yapılmış

öğlen:
4-5 yemek kaşığı patatesli patlıcan yemeği
1 dilim ekemek(kepek ek kalmadı beyaz yicem )

ara:
bir kupa ıhlamur(şekersiz)
1 adet yeşil elma

akşam:
4-5 yemek kaşığı fırında patatesli-mantarlı tavuk
1 dilim ekmek
yeşil salata
1 bardak ayran

ara:
yarım avuç karışık çerez
2 bardak fln şekersz çay

eşim gelnce 1 saat spor salonuna gdcm,yarım saat de gdp gelrken yürürüm
yarn oğlum sünnet oluck giremem heralde,kilo bildirimimi şimdiden yapaym ben:

63,5
değişmiyo zaten bi haftadır

ya bu açıköğretim de açıklanmadı gitti ygs bile açıklandı ya.. iyice strese sokuyorlar adamı finale kalmış 30 gün vize sonuçları ortada yok

Son düzenleyen: Moderatör:
öğle yemeğinde biber dolması yedim 1 tane büyük biraz öncede ara olarak bir elma yedim . gayet güzel bugünüm çok şükür akşama belki 1 patlıcan dolması 1 küçükte biber dolması yerim yanında salata ekmek yemiyrum pirinç olduğu için ...

bugün yine tartıldım 102,5 çıktım çok mutluyum

Merhaba kılzar bugün öğlen yemeğinde
5 kaşık zeytinyağlı semizotu,2 dilim ekmek yedim

ara:1 elma

2,5 litrede su içtim şu ana kadar,zaten evde pek içemiyorum

akşamada türlüm var evde.hadi görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

selam kızlar takıma geri dönüyorum
haftaya cuma listeye girerim bu cuma da listeleri ben yapıcam
gülsümcümü mezun ediyoruz darısı hepimizin başına
sabah erken saatlerde bildirimler yapılabilirse çok sevinirim
öğleden sonra işlerim çok yoğunlaşıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…