- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.781
[sıze="3"]herkese iyi akşamlar kızlar yarın mezun oluyorum darısı herkesin başına inşaallah :) takımmızın yeni kaptanı amonra ( elif ) dır..
Elifcim takımı sana devrediyorum biriken aidatlar geçmiş dönem hesaplamaları bütün dosyaarı sana bıraktımBen yine buralarda olurum yardıma ihtiyacın olursa bana yazarsın ama mesaj olarak yaz burayı takip edemeyebilirim :)
begüm canım eğer kabul edersen takımın kaptan yardımcılığınıda sana teklif etmek istiyorum eminim elifle beraber çok güzel yürütürsünüz takımı...
Bildirimleri unutmayın kızlar özellikle burcu artık gir şu listeye lütfen[/sıze]
evet evet kapatalım borçlu gitmek istemiyorumHelal olsun tatlım ne hakkı sonuçta hepimiz uğraştık sen ben ferihan begüm burçak gülhan aylardır burdayız kapanmaması için hepimiz emek verdik sizde bana hakkınızı helal edin
vay vay vay valla tebrik ederim gülsümcüm çok sevindim adına darısı başımıza artık valla bende busabah tartıldım 71.2olmuşum yarın ne olur acep artık ben 60ları görmek istiyorum veeee biliyomusun çok kötü bi haberim vaaaarrrrrrrrr biz taşınıyoruuuzzzzzzzzzzzzzz(gene)
selam kızlar takıma geri dönüyorum
haftaya cuma listeye girerim bu cuma da listeleri ben yapıcam
gülsümcümü mezun ediyoruz darısı hepimizin başına
sabah erken saatlerde bildirimler yapılabilirse çok sevinirim
öğleden sonra işlerim çok yoğunlaşıyo çünkü
herkese iyi akşamlar kızlar yarın mezun oluyorum darısı herkesin başına inşaAllah :) takımmızın yeni kaptanı Amonra ( elif ) dır..
Elifcim takımı sana devrediyorum biriken aidatlar geçmiş dönem hesaplamaları bütün dosyaarı sana bıraktımben yine buralarda olurum yardıma ihtiyacın olursa bana yazarsın ama mesaj olarak yaz burayı takip edemeyebilirim :)
BEGÜM canım eğer kabul edersen takımın kaptan yardımcılığınıda sana teklif etmek istiyorum eminim elifle beraber çok güzel yürütürsünüz takımı...
bildirimleri unutmayın kızlar özellikle burcu artık gir şu listeye lütfen
evet evet kapatalım borçlu gitmek istemiyorumhelal olsun tatlım ne hakkı sonuçta hepimiz uğraştık sen ben ferihan begüm burçak gülhan aylardır burdayız kapanmaması için hepimiz emek verdik sizde bana hakkınızı helal edin
ah ahh ne yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffff neyse anne okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın
bu hafta bitmek bilmedi yine. 2 haftadır acayip bir yoğunluk var. 5 dk oturamadan akşam oluveriyor. bugün de öyle bir gündü. bacaklarım sızlıyor resmen..
sabah
tarhana çorbası (acele çıkacaktım, yine special k yememek için çorbaya müracaat ettimm)
öğle
çorba
2 yk etli patlıcan
2yk sebzeli tavuk sote(göğüs etinden)
salata
akşamüstü eve geldim. yorgun ve aç bir halde. annem evde yok. dün kruvasan ve poğaça almıştı. kruvasan poşetini boş gördüm. bari bi poğaça yiyeyim dedim. ara tara bulamadım. bir baktım ki buzlukta taş gibi poğaçalar. ne mi yaptım. special k ya müracaat ettimm.. biraz yedim akab inde yorgunluktan sızmışım. yarım saat falan uyumuşum. sonra kalktımm.
akşam
çorba
1yk pırasa
1 yk karnıbahar
yoğurt (yarım yağlı sütten ev yoğurdu)
bir akrabamızın kına gecesi vardı. anam kaynanam ve ben oraya gittik ekip olarakbir müddet zar zor topuklu ayakkabılarımla oynadım dinlene dinlene. sonra kayınvalidemin ısrarıyla düz ayak olan ayakkabıları giyip attım kendimi piste. bütün gün kıçımın üstün oturmadığım yetmemiş gibi 23.30 a kadar da oynadımm. biraz çerez yedimm orda. 1 avuçtan az. leblebi yoğunluklu. eve gelince de 7-8 tane çilek yedim.
geceye damgasını vuran ise, diyete başladığımdan beri görmediğim akrabalarımın; acayip kilo vermişsin, naaptın, çok farketmişsin ......... gibi sözleri oldu. çok mutlu oldum çok..
iyi geceler hepinize..
gunaydınnnnnn
kılo bıldırımımı yapayım
gecen hafta:105.7
bu hafta: 103.2
gıden: 2.5 kılo
spor:280 dk
Gerçek bir tıp mucizesi
Midesine gastrik baypas uygulaması yaptırarak 90 kilo veren İngiliz Natalie Rowe (27), artık eskiden giydiği pantolonun tek paçasına sığabiliyor.
Ameliyattan önce 153 kilo olan ve 63 kiloya kadar düşen Rowe, erkek arkadaşından beklediği evlenme teklifini de almış. Bir firmada satış asistanı olarak çalışan genç kadın, “Çok mutluyum. Kendime güvenim arttı” dedi. Gastrik baypas ameliyatlarında hastaların midelerinden küçük bir bölümü ‘ön mide’ haline getiriliyor ve yiyeceklerin ana mideye gitmesi tamamen engelleniyor. Böylece hasta çok çabuk tokluk hissediyor.
azcık yiyip tok hissetmenin başka yolu yok mu
takımdan kaç kiloyala ayrıldım ben hatırlayamıyorum ama
kilo aldım 85,2 kilom kızlar bunda reglin de az bi payı varsa da geri kalanı benim homi hırtlağımın eseri
canım öğrenirsin zor değil kız ben elife 5 dakikada anlattım öğrendi elifle beraber deneme yaparak öğrenirsin sen kabul et yeterki :))ayyy gülsümcüm ben hiç bilmiyorum ki bu hesaplama olayını ama.elife yardımcı olmak isterim ama nasıl öğrenicem ki( ???
ay valla ağlamaklı oldum he.böle veda eder gibi(
kız dur daha ne taşınması.beraber taşınmıştık biz en son daha ne kadar oldu nereye gidiyon .neyse hayırlısı olsun inşallah burda daha rahat edersiniz
hoşgeldin elifcim çok özlettin kendini artık yeni kaptanımızsın hayırlı olsun canım öpüyorum .
Gülsümcüm tebrik ederim canım azimle uğraştın hem kilo vermekle hem takımla seni yürekten kutluyorum darısı bizimde başımıza inşallah senin gibi burçak gibi bizlerde inşallah mezun oluruz sen bu takıma çok emek verdin nerdeyse kapanmak üzere olan takımı ayağa kaldırdın emeğin çok lütfen bizi yalnız bırakma ara sıra uğra özleriz biz seni çok çok öpüyorum canım arkadaşım tekrar tebrik ederim .
canım arkadaşım çok teşekkür ederim bitanem sadece benim değil hepimiz emek verdik gerçek bir takım olduk arkadaş olduk sıkıntılarımızı paylaştık asıl ben hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..helal olsun birtanem sende hakkını helal et çok çektin kahrımızı çok uğraştın hakkın ödenmez gel yine bak özledim şimdiden
takımdan kaç kiloyala ayrıldım ben hatırlayamıyorum ama
kilo aldım 85,2 kilom kızlar bunda reglin de az bi payı varsa da geri kalanı benim homi hırtlağımın eseri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?