Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

28 nisan perşembe yediklerim:

sabah:
3,5 dilim ekmek
3 dilim salam
1,5 dilim kaşar
1 domates
1 biber

ara: 1 adet limonlu light biskuvi, 1 ıhlamur(şekersiz)

öğlen: maalesef yok eve gidemediğim için dışarda da yiyemedim içimden gelmedi.. kedi gibi lokantaların önünde dolandım dolandım giremedim içeri

ara: 2 dilim limonlu light biskuvi, çay(şekersiz)

akşam:

1 dilim karpuz (küçük bi karpuzun 6 da biri)
çeyrek ekmek sandviç
1 dilim daha karpuz
iki kaşık salata

bildirim geldi hanıııııım

başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg

giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr

takımımın güzel bayanları eminim hepinizin güzel moralli harika bir gün geçirmesini dilerim . yediklerimi yazayım sizlere dün akşamdan başlayarak .

dün akşam : akşam yemeğinde 1 patlıcan dolması , 1 biber dolması 3 kaşık patlıcan salatası yedim ekmek yemedim . yatmadan önce 4 çilek yedim .

bu sabah : 1 domates , 1 biber , 1 dilim çavdar ekmeği yedim .

4 bardak su içtim şu saate kadar .

öğle için yanımda 1 orta 1 küçük 2 adet biber dolması var ekmeksiiz onları yerim .

öğleden sonra acıkırsam diye elma var yanımda .

akşamada yine az miktar dolma yerim inşallah .

biraz geçmişe bakayım takımcığım öpüyorum hepinizi yine yazarım görüşmek üzere .

ayyy gülsümcüm ben hiç bilmiyorum ki bu hesaplama olayını ama.elife yardımcı olmak isterim ama nasıl öğrenicem ki ( ???

ay valla ağlamaklı oldum he.böle veda eder gibi (

kız dur daha ne taşınması.beraber taşınmıştık biz en son daha ne kadar oldu nereye gidiyon .neyse hayırlısı olsun inşallah burda daha rahat edersiniz

günaydın, hepinize hayırlı cumalarr,

76.8 çıktım.
Nerdeee öle 1 kg birden gitçek. İmkansız....

Gerçek bir tıp mucizesi

Midesine gastrik baypas uygulaması yaptırarak 90 kilo veren İngiliz Natalie Rowe (27), artık eskiden giydiği pantolonun tek paçasına sığabiliyor.

Ameliyattan önce 153 kilo olan ve 63 kiloya kadar düşen Rowe, erkek arkadaşından beklediği evlenme teklifini de almış. Bir firmada satış asistanı olarak çalışan genç kadın, “Çok mutluyum. Kendime güvenim arttı” dedi. Gastrik baypas ameliyatlarında hastaların midelerinden küçük bir bölümü ‘ön mide’ haline getiriliyor ve yiyeceklerin ana mideye gitmesi tamamen engelleniyor. Böylece hasta çok çabuk tokluk hissediyor.

azcık yiyip tok hissetmenin başka yolu yok mu

hoşgeldin elifcim çok özlettin kendini artık yeni kaptanımızsın hayırlı olsun canım öpüyorum .

Gülsümcüm tebrik ederim canım azimle uğraştın hem kilo vermekle hem takımla seni yürekten kutluyorum darısı bizimde başımıza inşallah senin gibi burçak gibi bizlerde inşallah mezun oluruz sen bu takıma çok emek verdin nerdeyse kapanmak üzere olan takımı ayağa kaldırdın emeğin çok lütfen bizi yalnız bırakma ara sıra uğra özleriz biz seni çok çok öpüyorum canım arkadaşım tekrar tebrik ederim .

helal olsun birtanem sende hakkını helal et çok çektin kahrımızı çok uğraştın hakkın ödenmez gel yine bak özledim şimdiden

çok zordur bayır yokuş yerde evinin olması iyi yapmışsınız güle güle taşının ve oturun inşallah .

iş yoğunluğu güzeldir nerede hareket orada bereket demişler şekeri bu kadar oynamayada bugün kesin gitmiştir 1kilo yediklerin çok güzel az ama öz yemişsin porsiyonların küçük bende gün içinde öyle yapıyorum ama akşam bazen abartabiliyorum öyle kalorili yemiyorm ama midemi küçültemiyorum o yönden sıkıntım var işte neyse çözeceğim haftaya bunuda inşallah .

ne motive olmuşsundur o akrabaların sözleriyle daha bir azimle devam edersin eminim .

aslında bunu başarabiliriz bir insanın midesi kendi yumruğu büyüklüğündeki bir yiyecekle 20 dk içinde tokluk hissedebilirmiş ben bunu denedim canım o yüzden biliyorum . hiç ameliyata gerek kalmadan az az ama sık sık beslenerek kilo verilebilir ben önceden 2 saatte bir yerdim az yediğin için sık acıkıyorsun günde 6 yada 7 kez yemiş oluyorsun yani ve midende küçülüyor şimdi net olarak yapamıyorum ama asıl yapmak isteidğim o şekilde kilo vermek tavsiye ederim .

llisten güzel ama kahvaltıda bana 3 dilim ekmek çok geldi onu 2 ye düşür istersen canım . öğle yemeğinde muhakkak bişeyler ye hafif olsun ama ye bence akşam çok acıkıp saldırma akşam listen güzel bence ama karpuzda şeker var dikkatli yemelisin . gerçi bende çok sevdiğim için dayanamıyorum ama :26:

takımdan kaç kiloyala ayrıldım ben hatırlayamıyorum ama
kilo aldım 85,2 kilom kızlar bunda reglin de az bi payı varsa da geri kalanı benim homi hırtlağımın eseri

canım öğrenirsin zor değil kız ben elife 5 dakikada anlattım öğrendi elifle beraber deneme yaparak öğrenirsin sen kabul et yeterki :))

helal olsun birtanem sende hakkını helal et çok çektin kahrımızı çok uğraştın hakkın ödenmez gel yine bak özledim şimdiden
canım arkadaşım çok teşekkür ederim bitanem sadece benim değil hepimiz emek verdik gerçek bir takım olduk arkadaş olduk sıkıntılarımızı paylaştık asıl ben hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..
takımdan kaç kiloyala ayrıldım ben hatırlayamıyorum ama
kilo aldım 85,2 kilom kızlar bunda reglin de az bi payı varsa da geri kalanı benim homi hırtlağımın eseri

dur canım ben bakıyorum sana şimdi

elifcim sen 195. etapta 79,1 olarak ayrılmışsın

fulias seni bekliyorum canım bildirim için
burcuozzer bu haftada bildrimde bulunmazsan malesef deneme sürecin tamamen iptal olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…