- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.761
burcu verememenın sebebını buldum gunde 10 tahıl yemıssın 10 tahıl demek 10 dılım ekmege denk gelen seyler mesela patates leblebı pilav bulgur makarna kurabıye kek seker nesfit vs benım kılomda bırının gunde 5 bırım tahıl hakkı var 10 bırım cok benceselam takımım işte bgnkü menüm:
sbh:
1 adet küçük kurabiye
1 bardak yarm yağlı süt
bir saat snra:
yarım kase nesfit yarım yağlı sütle yapılmış
öğlen:
4-5 yemek kaşığı patatesli patlıcan yemeği
1 dilim ekemek(kepek ek kalmadı beyaz yicem)
ara:
bir kupa ıhlamur(şekersiz)
1 adet yeşil elma
akşam:
4-5 yemek kaşığı fırında patatesli-mantarlı tavuk
1 dilim ekmek
yeşil salata
1 bardak ayran
ara:
yarım avuç karışık çerez
2 bardak fln şekersz çay
eşim gelnce 1 saat spor salonuna gdcm,yarım saat de gdp gelrken yürürüm
yarn oğlum sünnet oluck giremem heralde,kilo bildirimimi şimdiden yapaym ben:
63,5
değişmiyo zaten bi haftadır
herkese iyi akşamlar kızlar yarın mezun oluyorum darısı herkesin başına inşaAllah :) takımmızın yeni kaptanı Amonra ( elif ) dır..
Elifcim takımı sana devrediyorum biriken aidatlar geçmiş dönem hesaplamaları bütün dosyaarı sana bıraktımben yine buralarda olurum yardıma ihtiyacın olursa bana yazarsın ama mesaj olarak yaz burayı takip edemeyebilirim :)
BEGÜM canım eğer kabul edersen takımın kaptan yardımcılığınıda sana teklif etmek istiyorum eminim elifle beraber çok güzel yürütürsünüz takımı...
bildirimleri unutmayın kızlar özellikle burcu artık gir şu listeye lütfen
borçları kaparız kuzu merak etme
çok saolasın senin emeğin çok bu takımda
az uğraşmadın az didinmedin
seni çok sevdik hakkını helal et bize
selam 5.takımın çıtır bayanları ve geleceğin çıtırları naber gece 1e kadar burdayım annemlerde yani oyüzden sohbet edelim dedim ama kimse yok ühüüüü
merhaba canım,hadi dön artık .benimde motivasyonum düştü biraz.gelde destekleyelim birbirimizi
gülhancım özletme kendini canım iznin ne kadar uzarsa o kadar kiloalırsın gel artık takıma öpüyorum seni .
beklıyoruz canım senı hemen katıl aramıza ben aynıyım gecen hafta veremedım
herkese iyi akşamlar kızlar yarın mezun oluyorum darısı herkesin başına inşaAllah :) takımmızın yeni kaptanı Amonra ( elif ) dır..
Elifcim takımı sana devrediyorum biriken aidatlar geçmiş dönem hesaplamaları bütün dosyaarı sana bıraktımben yine buralarda olurum yardıma ihtiyacın olursa bana yazarsın ama mesaj olarak yaz burayı takip edemeyebilirim :)
BEGÜM canım eğer kabul edersen takımın kaptan yardımcılığınıda sana teklif etmek istiyorum eminim elifle beraber çok güzel yürütürsünüz takımı...
Arkadaşlar çok sağolun ben de artık dönmek istiyorum ben de sizleri çok özledim ki birazcık kilo aldım bilehele amaç hedef gibi kavramlardan da uzaklaştım. Heryerde herkesi incecik görünce üzülüyorum ama o kadarcık farkındalığım var yine de. en kısa zamanda aranızda olucam. bu arada abur cubur yeme olayını kısıtlıyorum artık. günde bir kaçamak oluyo mesela. bugün herçey güzeldi ama akşam 6 gibi bir tabak pilav üstü et yedim biliyorum çok fazlaydı.
gülsümcüm tebrik ederim canım. demek bir mezun daha veriyoruz. ne kadar güzel. tam da zamanında ulaştın hedefine. Allah bize de göstersin o günleri.
öpüyorum herkesi teker teker.
evet evet kapatalım borçlu gitmek istemiyorumhelal olsun tatlım ne hakkı sonuçta hepimiz uğraştık sen ben ferihan begüm burçak gülhan aylardır burdayız kapanmaması için hepimiz emek verdik sizde bana hakkınızı helal edin
kız görmüyonmu bizi aşk olsun
tabiki canım gelirim her zaman inşaallah sizlere çok alıştım kız bırakamamkiböyle veda anlarını hiç sevmiyorum:2:
helal olsun canım
ama gel sürekli tamam mı arada selam ver
vay vay vay valla tebrik ederim gülsümcüm çok sevindim adına darısı başımıza artık valla bende busabah tartıldım 71.2olmuşum yarın ne olur acep artık ben 60ları görmek istiyorum veeee biliyomusun çok kötü bi haberim vaaaarrrrrrrrr biz taşınıyoruuuzzzzzzzzzzzzzz(GENE)
dudağımda 6 tane uçuk çıktı dün gece sıkıntıdan.. moral bozukluğuma bi de uçuklardan dolayı olan üzüntüm eklendi uçuklarım çok acıyo
günaydın takımcığım herkeze güzel bir gün diliyorum . Neler yaptınız ben dün akşam az yemek yerine abatmışmıyım paylaşayım sizinle hemen .
dün akşam : 4 köfte ( az yağda kızardı malesef :18: )
bol salata ve 1dilim çavdar ekmeği
tüm gün 16 bardak su içtim
canım yüklenmek değil de sabah acele çıktım, büroda acil karnımı doyurdumm. öğlen de çok yoğundum. yemeğe gidecek ya da birşeyler hazırlıycak vaktim yoktu. akşamüstü nişanlım çok acıkmıştı, ona makarna yaptım. çok uzun zamandır yemediğim ve toplantıya gideceğim için makarnadan yedim.
amiiiiiinnnnn.. iyiydik böyle.. unutma arada uğramayı. öpüldünn
ah ahh ne yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffff neyse anne okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın
taşınmak çok zor. son 10 yılda 10 kez taşınma faaliyetinde bulunmuş biri olarak söylüyorum bunu. umarım yeni evinizden memnun olursunuz da uzun zaman oturursunuz. kolay gelsinn
ya bu açıköğretim de açıklanmadı gitti ygs bile açıklandı ya.. iyice strese sokuyorlar adamı finale kalmış 30 gün vize sonuçları ortada yok
selam kızlar takıma geri dönüyorum
haftaya cuma listeye girerim bu cuma da listeleri ben yapıcam
gülsümcümü mezun ediyoruz darısı hepimizin başına
sabah erken saatlerde bildirimler yapılabilirse çok sevinirim
öğleden sonra işlerim çok yoğunlaşıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?