Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burcu verememenın sebebını buldum gunde 10 tahıl yemıssın 10 tahıl demek 10 dılım ekmege denk gelen seyler mesela patates leblebı pilav bulgur makarna kurabıye kek seker nesfit vs benım kılomda bırının gunde 5 bırım tahıl hakkı var 10 bırım cok bence

arkadaslar guzel gunler görecegız zayıf gunlerrrrrrrrrrrrriçimden geldı yazmak

iyisallah her sabah uyandıgımızda kosarak ustune cıktıgımız tartı bızı hep mutlu eder guldururr

bugun yedıklerım

28 NİSAN 2011 PERSEMBE KALSIYUM DIYETI
7:30
1 b sut -1s
1muz -1m-

10:45
yarım ayran -1/2 s-

12:00
3 yk nesfit -3t-
1paket sut -1s

16:30
4 yk ıspanak -1t+4 sebze-
2 domates
2 yk yogurt -1s-
1 portakal -1m-
yatmadan 1 salatalık yerım

toplam:4 t +4 sebze +3.5 s +2m

herkese iyi akşamlar kızlar yarın mezun oluyorum darısı herkesin başına inşaAllah :) takımmızın yeni kaptanı Amonra ( elif ) dır..

Elifcim takımı sana devrediyorum biriken aidatlar geçmiş dönem hesaplamaları bütün dosyaarı sana bıraktım ben yine buralarda olurum yardıma ihtiyacın olursa bana yazarsın ama mesaj olarak yaz burayı takip edemeyebilirim :)

BEGÜM canım eğer kabul edersen takımın kaptan yardımcılığınıda sana teklif etmek istiyorum eminim elifle beraber çok güzel yürütürsünüz takımı...

bildirimleri unutmayın kızlar özellikle burcu artık gir şu listeye lütfen

borçları kaparız kuzu merak etme
çok saolasın senin emeğin çok bu takımda
az uğraşmadın az didinmedin
seni çok sevdik hakkını helal et bize

borçları kaparız kuzu merak etme
çok saolasın senin emeğin çok bu takımda
az uğraşmadın az didinmedin
seni çok sevdik hakkını helal et bize

evet evet kapatalım borçlu gitmek istemiyorum helal olsun tatlım ne hakkı sonuçta hepimiz uğraştık sen ben ferihan begüm burçak gülhan aylardır burdayız kapanmaması için hepimiz emek verdik sizde bana hakkınızı helal edin

selam 5.takımın çıtır bayanları ve geleceğin çıtırları naber gece 1e kadar burdayım annemlerde yani oyüzden sohbet edelim dedim ama kimse yok ühüüüü

merhaba canım,hadi dön artık .benimde motivasyonum düştü biraz.gelde destekleyelim birbirimizi

gülhancım özletme kendini canım iznin ne kadar uzarsa o kadar kiloalırsın gel artık takıma öpüyorum seni .

beklıyoruz canım senı hemen katıl aramıza ben aynıyım gecen hafta veremedım

Arkadaşlar çok sağolun ben de artık dönmek istiyorum ben de sizleri çok özledim ki birazcık kilo aldım bile hele amaç hedef gibi kavramlardan da uzaklaştım. Heryerde herkesi incecik görünce üzülüyorum ama o kadarcık farkındalığım var yine de. en kısa zamanda aranızda olucam. bu arada abur cubur yeme olayını kısıtlıyorum artık. günde bir kaçamak oluyo mesela. bugün herçey güzeldi ama akşam 6 gibi bir tabak pilav üstü et yedim biliyorum çok fazlaydı.

gülsümcüm tebrik ederim canım. demek bir mezun daha veriyoruz. ne kadar güzel. tam da zamanında ulaştın hedefine. Allah bize de göstersin o günleri.

öpüyorum herkesi teker teker.

teşekkür ederim canım arkadaşım darısı başına inşaAllah ama az kaldı seninde bi zamanlar 70 in altına düşmeyi hayal olarak görüyordun bak düştün işte :) inşaAllah kalanlarda gider merak etme en kısa zamandada dön artık yeter bu kadar tembellik

bu arada elifim unutma sakın izinden dönen üye kilo alsada versede aldığı yada verdiği kilo izinli olduğu haftaların sayısına bölünür gülhan döndüğünde öyle yapmayı unutma ben yarın seninkini yapınca görürüsün canım nasıl olduğunu hiç olmadı kardeş takımımız kaptanı neyneyse den rica edersin o yapar böler canım

böyle veda anlarını hiç sevmiyorum:2:
helal olsun canım
ama gel sürekli tamam mı arada selam ver

kız görmüyonmu bizi aşk olsun

vay vay vay valla tebrik ederim gülsümcüm çok sevindim adına darısı başımıza artık valla bende busabah tartıldım 71.2olmuşum yarın ne olur acep artık ben 60ları görmek istiyorum veeee biliyomusun çok kötü bi haberim vaaaarrrrrrrrr biz taşınıyoruuuzzzzzzzzzzzzzz(GENE)

böyle veda anlarını hiç sevmiyorum:2:
helal olsun canım
ama gel sürekli tamam mı arada selam ver
tabiki canım gelirim her zaman inşaallah sizlere çok alıştım kız bırakamamki

teşekkür ederim tuğbacım darısı başına...kız ne taşınması daha yerleşemeden aaa noolduki ?

ah ahh ne yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffffneyse anne okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kızlar çocuklar vıyıldamaya başladı ii geceler bye yarın ne olur acep çih çih

yine herkes yattı gece bekçisi olarak ben geldim

dudağımda 6 tane uçuk çıktı dün gece sıkıntıdan.. moral bozukluğuma bi de uçuklardan dolayı olan üzüntüm eklendi uçuklarım çok acıyo

geçmiş olsun devrem.. ama birşeye morali bozulunca insanın ardından başka şeyler de geliyo. olumsuzluğu bir kenara koymak lazım..

4 köfte, salata ve bir dilim ekmeğin neresi fazla anlamadımm cicimm.. afiyet olsun..yakında içtiğin sulara da pişman olamaya başlıycan..

bu hafta bitmek bilmedi yine. 2 haftadır acayip bir yoğunluk var. 5 dk oturamadan akşam oluveriyor. bugün de öyle bir gündü. bacaklarım sızlıyor resmen..

sabah
tarhana çorbası (acele çıkacaktım, yine special k yememek için çorbaya müracaat ettimm)

öğle
çorba
2 yk etli patlıcan
2yk sebzeli tavuk sote(göğüs etinden)
salata

akşamüstü eve geldim. yorgun ve aç bir halde. annem evde yok. dün kruvasan ve poğaça almıştı. kruvasan poşetini boş gördüm. bari bi poğaça yiyeyim dedim. ara tara bulamadım. bir baktım ki buzlukta taş gibi poğaçalar. ne mi yaptım. special k ya müracaat ettimm.. biraz yedim akab inde yorgunluktan sızmışım. yarım saat falan uyumuşum. sonra kalktımm.

akşam
çorba
1yk pırasa
1 yk karnıbahar
yoğurt (yarım yağlı sütten ev yoğurdu)

bir akrabamızın kına gecesi vardı. anam kaynanam ve ben oraya gittik ekip olarak bir müddet zar zor topuklu ayakkabılarımla oynadım dinlene dinlene. sonra kayınvalidemin ısrarıyla düz ayak olan ayakkabıları giyip attım kendimi piste. bütün gün kıçımın üstün oturmadığım yetmemiş gibi 23.30 a kadar da oynadımm. biraz çerez yedimm orda. 1 avuçtan az. leblebi yoğunluklu. eve gelince de 7-8 tane çilek yedim.

geceye damgasını vuran ise, diyete başladığımdan beri görmediğim akrabalarımın; acayip kilo vermişsin, naaptın, çok farketmişsin ......... gibi sözleri oldu. çok mutlu oldum çok..

iyi geceler hepinize..

ya bu açıköğretim de açıklanmadı gitti ygs bile açıklandı ya.. iyice strese sokuyorlar adamı finale kalmış 30 gün vize sonuçları ortada yok

sonuçlar açıklanmış

1697 - OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ 66
1698 - ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ 74
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 54
2701 - ORHON VE UYGUR TÜRKÇESİ 77
2702 - TÜRKÇE CÜMLE BİLGİSİ 85
2703 - XI-XV. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI 54
2704 - TANZİMAT DÖNEMİ TÜRK EDEBİYATI 57
2705 - OSMANLI TÜRKÇESİ GRAMERİ 31
2706 - HALK HİKÂYELERİ VE MASALLAR 54

notlarım bana göre çok güzel

ben sabah 8buçuk en geç bildirimciyim.. bu hafta kilom: 110,5

çok tebrik ederim koca tarafından hemşerim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…