Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende görebilir miyim acaba en son 2005 de faln 57 idim şmdi 60 küsür yeni verdiğim için bunu bile sabitlemekte zorlanıyorum şu ara 20 kilo verdim şimdi korumadayım
20 kg maşallah. Liste ile mi gittin yoksa kendine göre mi ayarladın yeme düzenini. Ben şu anda çok karasızım. Diyetisyen listeleri ile mi gitsem. Yoksa evdeki yemek düzenine göre mi planlama yapsam. Bana fikir verirseniz çok sevinirim.

Listeye göre hiç gidemedim canım uymuyor devam ettiremiyorum maalesef.

Özetle; Akşamlarımı hafif geçirip / çay yanı kuruyemiş abur cubur kestim ve spor yaptım ( haftanın 5 6 günü en az 1 saat ) oğlum küçük olduğu için gece yarıları hep sporla geçti..

İlk 5 6 ay 0 kaçamak gittim çikolatanın tatlının yanından geçmedim sonra sonra biraz hedeflerime eriştikçe ödül verdim kendime

Son paragraf hariç bana uyuyor, umarım ben de hızlıca ulaşırım hedefime

geçmişi bi karıştırıp bakayım kaptan neler yemiş diye

Sporların maşallahı var yalnız, ben daha kırmızı oda eşliğinde laylaylom eliptik yapayım. Jillian kesmemiş üstüne daha neler yapmış kaptanım.

ve menüler hem güzel hem miktar olarak az, ara zaten yok.

ben niye çok acıkıyorum ya

Boyle güzel düşünen kalbine sağlık kaptanım çok şükür az çok veriyorum dediğin gibi hedefler yüksek kalınca olmayabiliyor olsun olana da şükür

Ay alemsin buralara mı gittin
Ben kalorisiz diye yazmıyordum ama çok çay kahve içerim açıktıkça sekersiz sütsüz kahve bazen çok az süt koyardım .. onlar beni oyalardı baya :))
Az yemiyordum aslında yetiyordu şimdi fazla geliyor mesela eski hafif aç halimle yatmamı özlüyorum ayarlanan lazım banada hatırlatma oldu sağol

kuzu ya beb zayiflayayim diye yememezlik etmiyorum ki midem almiyo cidden yani acikmiyorum filan... ama buraya yazmadigim daha dogrusu menuyu yazdikrab sonra yediklerim oluyo bazen mesela aksam ev yapimi meyve suyu ictim (elma portakal havuc) bazen findik atiyorum agzima filan

Ooo çok dedektif gördüm seni canım
Boyle güzel düşünen kalbine sağlık kaptanım çok şükür az çok veriyorum dediğin gibi hedefler yüksek kalınca olmayabiliyor olsun olana da şükür
Canım aslında az vermiyorsun da insanın koyduğu hedefe ulaşamayınca biraz morali bozuluyor. Yoksa haftada 700 800 gr ayda 3 kilo demek. Çok sağlıklı bir durum. Zaten en sağlıklısı ayda 4 civarı vermek diyorlar ya.
Yaaa ben de istiyorum 59,7.
10 sene oldu 50 leri görmeyeli
20 kilo demek bu. Dile kolay.
Ay ben de ben de istiyorum.
İnşallah canım göreceğiz o günleri

Yok aslında çok da sıkıntı yapmıyorum ama hedefe yaklaşınca sabırsızlık oluyor

KIZLAR YENİ HAFTANIN YENİ HEDEFLERİ BUYRUN :)
CUMA GÜNÜ TABLODA HEDEFİNİ YAKALAMAYAN KALMASINN

06-13 KASIM HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
60.3
59.7
80.5
79.9
69.1
68.4
67.5
67.2
72.9
72
71.7
71.3
96.8
96
74.5
74
63.1
62.6
51.1
???
59.1
58.7
52.4
???
58.9
58
73
72
85
???
100
97.5
hawar
???
???

ay ben hedefi ne yuksek tutmusum oyle farkinda degilim:) neyse tutturamazsak ta kismetimize artik

Olacak olacak hepimiz bir güzel zayiflayacagiz

İyi yapıyorsun canım metabolizmayı Çalıştır onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…