- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.821
yani gun icinde cok az yedigim icin menu yazdijtan sonra bu tur minik eklemeler yaptigimda ayrica girip yazmiyorum gunluk kalori alimini doldurmadigim icin de yazayim isterseniz bundan sonra.İyi yapıyorsun canım metabolizmayı Çalıştır onlarla
Güncel kilom 85 bu hafta ki hedefim 84.5 olsunYeni hedef tablosunu yapacağım gün içinde hedef vermeyenler varsa alayım canlar
1 haftalık
Fark ettiklerim:
Hedef60kgolmak
@ayvacicegi
@Amor-a
ummhnisa
Colombre
Monica_
Z zynpelifce
Bence sıkıntı yok canım dediğin gibiyani gun icinde cok az yedigim icin menu yazdijtan sonra bu tur minik eklemeler yaptigimda ayrica girip yazmiyorum gunluk kalori alimini doldurmadigim icin de yazayim isterseniz bundan sonra.
Hafta sonları herkesin biraz menüleri değişiyor hafta içi hep daha iyiyiyzHaftasonu olduğu için tam Bi yediklerimi oturtamadım henüz ama pazartesi sıkıcam kendimi inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
G gamzem23 | A AKREPcg |
| Z zynpelifce |
|
|
İyi akşamlar canımIyi aksamlar kizlar.
Bugün ip aldim.
300 ip atladim artik spor yapma ma dovrum kapandı her gun en az 300 ip.
afiyet olsun ortim, bi de firina atsaydin o sutlaci mis gibiİyi akşamlar herkese
1 saat yürüdüm, işlerimi hallettim dışarıdaki.
Evdekilere revani yaptım. Taze sütüm vardı,az şekerli ve az pirinçli sütlaç yaptım kendime de. Düşük kalorili. En zararsız tatlı bu gibi geldi bana. Çok iyi geldi ama itiraf ediyorum.
:))Kızlar bu hafta sporsuz kilo verilebilir mi sorusuna mecburen yanıt arayacağımVakit buldukça yapmaya çalışacağım ama pek vaktim olmayacak gibi. Bu haftalık beni mazur görün. Şimdiden kusura bakmayın diyeyim. Kamuoyuna duyurulur Cherry Mom seyrekyagmur
Fırına girecek kadar malzeme yok ki içinde. Bebek maması gibi bir şey oldu ama nefsimi körledi.afiyet olsun ortim, bi de firina atsaydin o sutlaci mis gibi
Tebrik ederim herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda inşallahCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 699. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 1.237
2. (10.TAKIM) ==> % 0.664
3. (6.TAKIM) ==> % 0.525
BİREYSEL DERECELER
1. Aylin42Konya ==> %3.108 ==> 10. TAKIM
2.belmayne ==> %2.231 ==> 5. TAKIM
3. Tesnim1989 ==> % 1.977 ==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
nanekekik==> %-3.448 ==> 4.TAKIM
Yok kaptanım artı gelmem allahın izniyle:))
1.7 kg verdikten sonra bu kötü olduçünkü o kilo kendini geri çekmek için elinden geleni yapacak mümkün olduğu kadar dikkat edip hareketliliğini bozmazsan sorun olmaz gibi belki 1 2 hava almak için walk Challengelara da katılırsın
Tamam canım içime su serptinYok kaptanım artı gelmem allahın izniylepazartesi çarşamba challenge lara katılırım diye düşünüyorum. Salı perşembe de hafif bişiler yapmaya çalışırım. Ama regl dönemi de yaklaşıyor. Artık elimden geleni yapmaya çalışacağım bu hafta artık.
Amin inşallahTebrik ederim herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda inşallah
Bı kere başladık ya gerisi kolay. Koruma DONEMİNİ evde geçirmek lazim. Ben rejimi bitirdim ertesi gün memleket olmadı bide üstüne uzun kaldim. Dönünce aldiklarimj verip hemen korumaya geçeceğimAmin inşallah
Hedefine ulaşmış olanlarda tekrar ulaşırlar inşallah değil mi
Senin yaşadığının aynısını ben 2018 de yaşadım ama Ozaman o kadar kilo vermemiştim burda 5 6 kg verdim izne çıktım köye gittim geldim sonra 1 yıl ekibe uğramadım +13 kgBı kere başladık ya gerisi kolay. Koruma DONEMİNİ evde geçirmek lazim. Ben rejimi bitirdim ertesi gün memleket olmadı bide üstüne uzun kaldim. Dönünce aldiklarimj verip hemen korumaya geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?