Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo çok dedektif gördüm seni canım

Pain Killer ortimm spor birinciligini tebrik ederim yazmayi unutmusum haftasonu yogunlugundan harikasin devam
tesekkur ederim canim, kimin ortisiyim

Z zynpelifce arkadaşlar ortim ortim dedikçe Bi kıskanmıştım onları azcık şimdi sıra bizde ortiiim

Aman kuzum öyle de illa ki verirsin sütü yoğurdu unutma kaslar beslensin bişey olmaz

Bu takım sen dışındakileri acikmamak için uğraşıyor seni de acıksın diye uğraşıyoruz el versene bize bi canısı
herkeste surec farkli isyelebilir, ama ben yedikce acikiyorum. yemedigimde aclik hissetmiyorum. mesela calisirken sabah kursta kahvalti ederdik bazen 8 gibi, ben saat 10 da oglen ne yicez diyr sormaya baslardim. ama kahvalti etmedigim gunler ogle yemegi bile aramazdim. ogun atlamadigimda az yedigimde doymuyordum ustelik, aksam gelince bi tur daha yemek yer yatmadan da illaki dolap karistirirdim. sonra madem acikmiyorum yemeyeyim acikinca yerim dedim baktim acikmiyorum cidden. uzun suredir de boyle gidiyorum, ama yine de kilo veremiyordum. ordada az yedigim halde yediklerimin bunyeme yaramayan seyler oldugunu ogrendim, onlari yemeyi birakinca kilo vermeye de basladim.

ama dedigim gibi bu benim bunyemle alakali olabilir babam da benim gibidir hayati boyunca kahvalti etmemis tek ya da maksimum 2 ogunle gecirir, o da acikmaz pek...

Evet canım,herkesin bünyesi ayrı işliyor. Saglikliysan sorun yok.
insan yedikçe yiyor,uydukca uyuyor,oturdukca oturuyor. Mesela ben koştukça koşuyorum. Hiç işim bitmiyor.

Demek ki bazı insanlarda mide farklı işliyor gerçi çalışırken sık yemesende acikiyorsun devamlı bisey yiyesi geliyor insanin.ben bitek oruçlu iken iyiyim son 2 saate kadar sıkıntı olmuyor sonra vücut düşmeye başlıyor. Normal günlerde de 9 da uyanmışsam yemeği 1 e en fazla 2 ye bırakabilirim sonra vücudum zıngıldamaya başlar.

Canım ortim nazar mi degdirdik spor yok kuru meyve nesquik patates kizartmasi tam bir cumartesi menüsü
Yarin yakarsin canim

Canım senden birşey rica etsem zor olamayacaksa menüleri copy yaparken araya öğle akşam yada saat hangisi sana uyuyor ise yazabilir misin böyle sanki hepsini aynı anda yiyormuşsum gibi oluyor
Hani bazen diyoruz ya sabah fazla olmuş ama akşam dengelemişsin falan sende bu durum anlaşılmıyor dengelere bakamıyoruz

Total calori gayet iyi ama afiyet olsun
Kaçamak hakkını kullanmış bulunmaktasın bundan sonrasına ceza sporu gelir haberin olsun kuzuum afiyet olsun :)
Menüm sabah
Peynir zeytin melemen kavurmali yumurta ve 2 dilim gözleme
Oglen
Su ve sade turk kahvesi
Aksam
Yogurtlu kebap ve salata
2lt su
13600 adim
Kebap ve gözleme burdada kaçamak bir menü görüyorum yarına daha güzel bir menü bekliyorum gamzem
Burdada bir kaçamak sağım solum kaçamak yarına daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah ama akşamın hafif olması şahane olmuş tebrikler
Maccihiato kremalı falan birşey değil mi kalorisi yüksek ödül olsun diyelim
Güzel menü canım afiyet olsunn
Gayet iyii canım afiyet olsun
Afiyet olsun menü güzel dengeli sporda eklenirse şahane olur
daha ne olsun afiyet olsun canım menüde sporda çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…