- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.061
pazar sporum 302 olacakti canimEki Görüntüle 2717895
BUGÜN SPOR ÖDEEVİ OLANLAR
Tahtaya isimlerini yazıyorummm
@amatordiyetci
@Pain Killer
mavimli
@Mahi57
seyrekyagmur
belmayne
@kirmizigitar
Açılırsınanam ben sakinlestirici iciyorum leylayim.ayakta zor duruyorum diyorum seb bana spor yapcan diyosun
Yaaaniii 15 dakika Leslie ile 1 kg verebilen görmedimNapak di mi en guzeli 15 dk leslieyi 1.5 sa olarak guncelleyebilirsin kuzum
Ay ben gördüm hazmettim dalga geçiyorum artıkAy kızlar şu süt banyosu olayını yeni gördümsüt alıp yoğurt yapacaktım.
Eevt ama arada yanan biz olcezzzz
Ay evet ya onu da okudum. Allahım ne günlere kaldık.Ay ben gördüm hazmettim dalga geçiyorum artık
Mahkemede kendilerinden açıklama gelmiş ama içimde çamasır vardı diye
Bunu duyunca iyice bir içime su serpildi
Yok yoookk. Gerekirse Perşembe su orucu yapar o eksiyi görürüm yine deEevt ama arada yanan biz olcezzzz
Ay evet ya onu da okudum. Allahım ne günlere kaldık.Güzelliğine güzellik mi katmak istemiş nedir yani
ahanda hergün yaparım bu hafta kacmazBU HAFTAYA ÖZEL DAMPİNNNNNGGGG
Dakikası 1.5 olann LESLİEE tamm 5 puann olduuu şok şok şok yapmayan kalmasınnnnn
İnstagram da ki diyet grubunu merak ettim link atabilir misin bana daGecen cuma:72.9
Ben bugün 73.00
Cuma olurum 72 merak etmeyin.
Instagramda diyet grubuna girdim bugün başladı. Cuma bitiyor. Hoşuma giderse haftayada deneyeceğim
ay bilmiyorum ben uzun zamandrı haber izlemiyorum kim yapmış bunu yaPislik onun takipçileri artacak diye fabrika kapandı işçiler işsiz kaldı
Ben de sosyal medya da gördüm canım. Görmez olaydımay bilmiyorum ben uzun zamandrı haber izlemiyorum kim yapmış bunu ya
Valla pazarlık masasi kuruldu
TamamdırValla pazarlık masasi kuruldutamam anlaşalım 30 dk Leslie + 6000 temiz spor+ 200 ip atlama
Tmmdır akşama ödevini eksiksiz bekliyoruzValla pazarlık masasi kuruldutamam anlaşalım 30 dk Leslie + 6000 temiz spor+ 200 ip atlama
Evet olmuşken boosted olsunTamamdırBak şunu tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?