- 23 Mart 2016
- 30.000
- 90.533
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.041
günaydın mutlu haftalar herkese
cuma: 96.8
pazartesi:96.3
fark 0.5
Sabit gelmek aynen bu anlamda başarı canım tebriklerKilom 52.4 qyni Cuma ile sevindim ben. Cunku sehir disinda olunca duzenli beslenemiyorum hepdisarida olunca.
Cumaya kadar +600 halledilir de üstünede birşey konur mu canımGunaydiin
Evet bugün olması gereken bi regl ve o yediğim hurmalarin bedeli +600 var maydonozum olsaydı dün gece icecektim
Cuma: 69.1
Bugün: 69.7 yımcumaya kadar bunu hallederim
Gunaydin kizlar️
cuma 73
Bugun 72.5
Insallah guzel bir hafta olsun hepimiz icin
Tebriklerr çok iyiGünaydın
Pazar 74,6
Bu gün 73,9
diyete başlıyacağım için çok tatlı yemiştim dün düzenli ve az olunca böyle oldu
Kızlar günaydın
Kilom sabit.
Ooooo ne diyorsun 50 ler gelmişkizlar cuma 60.3
pazartesi 59.8
hadi insallah cuma gunu nolcak bakalim
Arada bir haftasonu vardı 300 gram gayet iyiGünaydın arkadaşlar mutlu ve huzurlu bir hafta olsun bol bol kilolar gitsin inşallah
Cuma: 85kg
Pazartesi:84.7
300 gramcık gitti
Aynen gayet iyi canımGünaydın arkadaşlar
Cuma 58.9
Pzr. 58.8
Artı yok çok şükür.
Ooo şaşırtıyorsunnnGünaydın kızlar iyi haftalar
Cuma 80,5
Bugün 80,3
100 gram birşey değil, Grup iyi gelir umarımGecen cuma:72.9
Ben bugün 73.00
Cuma olurum 72 merak etmeyin.
Instagramda diyet grubuna girdim bugün başladı. Cuma bitiyor. Hoşuma giderse haftayada deneyeceğim
Yaa 50 ler gelmiş böylece aynenkorkma ya fena degiliz. framboazli keki yiyeydim korkardin
Evet hayatımda kilo vermeme vesile olan sey ip atlama.İyi akşamlar canım
İp atlamak çok iyi kilo verdiriyor cardio etkisi yapıyor çünkü ama dikkat et sakatlanma bir anda çok yüklenme adım adım arttır sayıları ve bitince bacaklarını esnet mutlaka ilk günler çok ağrı yapıyor
Aynen canım hepimiz öyleyiz artık öncelikler farklı sorumluluklar farklı yalnız kendimiz yokuzEvet hayatımda kilo vermeme vesile olan sey ip atlama.
Tabi eskiden 300 ip atlamak deseler gülerdim.
Ama artik eskisi gibi degilim iste.
Hata bir dönem her gun 2000 ip, 100 suguat,100 mekik, 3 dk plank + 30 dk zumba yada dans.
Ama artik eskisi kadar zaman bulamıyorum ne yazıkki.
Ahah kaptanim spor salinunu birakinca challenge gunu leslie yaomayi dusunuyordum çok iyi denk geldiBU HAFTAYA ÖZEL DAMPİNNNNNGGGG
Dakikası 1.5 olann LESLİEE tamm 5 puann olduuu şok şok şok yapmayan kalmasınnnnn
Menü güzel canımBugün menüm:
Kahvaltı trabzon hurmalı tarçınlı yulaf lapası
Ara türk kahvesi,2 ceviz
Öğlen tavuklu salata
Ara yeşil çay, elma
Akşam ayran, mercimekli salata
spor yok
3 lt su
Ben yanlış anlamışım canımCanim kacamakli bisey yemedim aksine iyi bir menu diye kendime nazar edicem demistimbak mesaji da paylasayim
Süper fark hem de sadece 2 gündegünaydın mutlu haftalar herkese
cuma: 96.8
pazartesi:96.3
fark 0.5
Alırım oradan bı 15 dkBU HAFTAYA ÖZEL DAMPİNNNNNGGGG
Dakikası 1.5 olann LESLİEE tamm 5 puann olduuu şok şok şok yapmayan kalmasınnnnn
Cok sagol ortim haftasonu genel olarak rutinden cikmiyorum hani mantik olarak zaten kilo verip kendimi yiyeceklerle odullendirmeyi dogru da bulmuyorum yani kisitladigim yiyrcekler odul olmamali bilinicaltina dogru mesajlar vermeliyizBen yanlış anlamışım canım
Süper fark hem de sadece 2 günde
1 kg bı sekide verilecek kaptan napakPazartesi kilolarına bakalımm
Harikasın canım cumayı çok merak ediyorum
Sabit gelmek aynen bu anlamda başarı canım tebrikler
Cumaya kadar +600 halledilir de üstünede birşey konur mu canımbu zorladı bizi inş regli şişkinliğidir çoğu neyse moral bozmayalım
Çok iyi canım tebrikler
Tebriklerr çok iyi
Buda iyi canım
Ooooo ne diyorsun 50 ler gelmiş
Arada bir haftasonu vardı 300 gram gayet iyi
Aynen gayet iyi canım
Ooo şaşırtıyorsunnn
100 gram birşey değil, Grup iyi gelir umarım
Halledersin ortimm +0.4 ne ki sen iyi ol hasta olma kilolar gider elbetCuma:63.100
Bugün:63.500
aynı anda hem hastalanmış olmam hem de regl başlamış olması tabiki bir etken ama asıl etken dün gece yarısı kendimi tutamadım.sanki tatlı birşeyler yesem boğaz ağrım geçecek sancım biraz dinecek gibiydi. Zaten o madar aç hissediyordum ki midemi doldursun diye içtiğim sulardan midem çalkalandı daha kötü oldum.
tek isteğim cumaya sabit değil de, az da olsa eksi gelmek.
Alırım oradan bı 15 dk
Napak di mi en guzeli 15 dk leslieyi 1.5 sa olarak guncelleyebilirsin kuzum1 kg bı sekide verilecek kaptan napak
Teşekkür ederim canım, umarım giderler.Halledersin ortimm +0.4 ne ki sen iyi ol hasta olma kilolar gider elbet
vooovvv tam da leslie mi yapmış duşumu almışken mükemmel haberBU HAFTAYA ÖZEL DAMPİNNNNNGGGG
E bugün artık senden spor bekliyoruz zaten 40 50 adım ile olmuyor bu iş kuzummmAlırım oradan bı 15 dk
anam ben sakinlestirici iciyorum leylayim.ayakta zor duruyorum diyorum seb bana spor yapcan diyosunEki Görüntüle 2717895
BUGÜN SPOR ÖDEEVİ OLANLAR
Tahtaya isimlerini yazıyorummm
Hedef60kgolmak
Pain Killer
mavimli
Mahi57
seyrekyagmur
belmayne
kirmizigitar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?