• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ödemi olanlar ve reglisi yaklaşanlar lütfen perşembeyi beklemesin bugünden cumaya kadar düzenli şekilde kendisine uygun bir ödem atıcı içsin mutlaka fayda görecektir hiç birşey yapamıyorsa suyu fazla tutup tuz ve karbonhidrattan uzak dursun etkileri minimuma indirelim.

Kızlar ödemi olanlar ve reglisi yaklaşanlar lütfen perşembeyi beklemesin bugünden cumaya kadar düzenli şekilde kendisine uygun bir ödem atıcı içsin mutlaka fayda görecektir hiç birşey yapamıyorsa suyu fazla tutup tuz ve karbonhidrattan uzak dursun etkileri minimuma indirelim.
Şuan maydonoz almaya gidiyordum tamda valla bildiğin şişim kaptanım akşam yemeğini 4 te gecicem bol su var❤️

Benim sürahide hep rendelenmis zencefil, kabuk tarcin ve limon var.

Akşama ne yemekler var yazın bakalım kızlar. Yemeden uyarmak daha kolay.😂😂
Bende balık buğulama ve salata var bu akşam. Birazdan yürüyüşe çıkacağım. Dönüşte balık ve yeşillik alır gelirim.
Ne güzel fikir oldu bu hep yedikten sonra konuşuyoruz 🤭😁

Benim ne yapacağım hâlâ muamma 🤭 oğlanla dışarı çıkacağız şimdi sebze almayı düşünüyorum
Ispanak belki yada Brokoli karnabahar karışık fırın yemeği yaparım
Eşim dün söylendi kendin yemiyorsun habire bize yediriyorsun çok kilo aldım diye 😁😁 halbuki yıllardır hiç kilo sorunu olmayan bir adamdı ya pandemi yaramadı yada yaş etkisi göbeğe gidiyor 🤭 morali çok bozuk 🤣 dün ütü yapıyordum boş oturcağına çık bisiklette otur dedim kuzu kuzu yaptı 🤭🤭

Şuan maydonoz almaya gidiyordum tamda valla bildiğin şişim kaptanım akşam yemeğini 4 te gecicem bol su var❤️
Akşam erken yiyip sonra çok acıkıyorsan 5 6 gibi ye canım gece geç saatte atıştırtıktan sonra bir anlamı yok 4 de yemenin yada atışrmasan bile beyne devamlı açlık sinyali gitmesin

Bende balık buğulama ve salata var bu akşam. Birazdan yürüyüşe çıkacağım. Dönüşte balık ve yeşillik alır gelirim.
Oo afiyet olsun gayet iyi. Buralar bizim menülerle zaten hep balıklar var ❤️ benim de öğleni vazgeçip dörtte akşam yemeği yiyeceğim tarhana çorbası fırında kabak mücver olcek 😋

Akşam erken yiyip sonra çok acıkıyorsan 5 6 gibi ye canım gece geç saatte atıştırtıktan sonra bir anlamı yok 4 de yemenin yada atışrmasan bile beyne devamlı açlık sinyali gitmesin
Ben onu çözdüm susuzken onu yaşıyorum midemde bulansa su içmeye çalışıyorum o yüzden kaptanimm belki beş yaparım uyku saatimi de 8'e çektim sabah 10 dan. Gece 2'de uyuyordum 12'ye çektim. Her türlü metabolizmaya Savaş açtım yani 💃 akşam atisirmalik yapicam 8 gibi ceviz ve gün kurusu var planımda.

Ya fotoları tel den yükleyebiliyor musunuz ben cuma günleri hep laptopu açarak yapmak zorunda kalıyorum yükleyemiyorum

Ben onu çözdüm susuzken onu yaşıyorum midemde bulansa su içmeye çalışıyorum o yüzden kaptanimm belki beş yaparım uyku saatimi de 8'e çektim sabah 10 dan. Gece 2'de uyuyordum 12'ye çektim. Her türlü metabolizmaya Savaş açtım yani 💃 akşam atisirmalik yapicam 8 gibi ceviz ve gün kurusu var planımda.
Çok iyi bence tutar 🤭🤣

Orticim harika besleniyorsun maasallah :nazar: balkabagini birkaç kere daha görmüştüm nasıl oluyo fırında hiç denemedim
Teşekkür ederim ortim. Kabağı dilimleyip kabuklarıyla fırına veriyorum canım. Bu kadarcık 😊 eşim bazen üzerine elma pekmezi döküp yiyor. Ben sade yiyorum. Çok lezzetli oluyor.
Ben hep telden yüklüyorum
Kk ya nereden giriyorsun tarayıcı mı uygulama mı canım
Uygulaması mı varmış 🙈

Ben hep telden yüklüyorum
Kk ya nereden giriyorsun tarayıcı mı uygulama mı canım
Uygulamasından kaptanm
Teşekkür ederim ortim. Kabağı dilimleyip kabuklarıyla fırına veriyorum canım. Bu kadarcık 😊 eşim bazen üzerine elma pekmezi döküp yiyor. Ben sade yiyorum. Çok lezzetli oluyor.

Uygulaması mı varmış 🙈
Yaa en kısa zamanda denicem sade yani o kadar merak ettim pekmezli de denerim kesin😋

ortim benim dunden kurufasulye ve pilavim var, esim bu aksam yokmus ben onlari yerim anca. sana afiyet olsun:)

Back
X