- 23 Mart 2016
- 30.012
- 90.548
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.361
Eşim başta kırılıyorAaaaaa Ankara da yogunken üstelik kabul etmesen kırılırlar mii ama çok duyarsizlar yaa biz şurada ailemizle görüşürken 100 kere düşünüyoruz
O da kendince haklı ama bu işler de vebal işleri sonra gelenden alıp o girdiği ortamlarda riskli insanlara gitme durumu var iki ucu derler ya..devamlı mesafeli olunEşim başta kırılıyor
Kovid 2 yılda bitecek diyorlar ablam en son 2 yıl önce Ankaraya gelmiş 4 yıl sonra gelecekse hiç gelmesin ozman diyor
Ben toplantıda orda burda zaten 500 adamla oturup çay kahve içmek zorunda kalıyorum diyor ablamlada otururm diyorbişey diyemiyorum
Canım sana tavsiyem kışlık temizliği bitirmek için çabalama onlar gidince yaparsın zaten kirlenecek tekrarYorgunum stresliyim misafir gelecek diye korkuyorum
of fena olmus kuzu, neyse cocuklara gecmemistir muhtemelen sizde gecirdiniz cunku simsilik antikor vardie baei oyle dusunKizlar giremedim buraya. Benim cocuklarin kresinde korona cikmis kapattilar kresi. Cocuklar evde, online dersler, toplantilar arasinda kayboldum gitti
kaptan o kadar ypema kendini sarmadir icli koftedie perde yikamadir ya, bosver allah askina. kovit kovit yeteri kadar stresli zaten misafir olayi.... su donemde soyle git gelmeleri keske yapmasak ama yapiyoruz ne yazikki. insallah sikinti cikmazYorgunum stresliyim misafir gelecek diye korkuyorum
evet bizden baska hicbir ulkede ilac kullanilmiyor, bende cok tirsiyorum ilac konusunda allah kullanmak zorunda bieakmasinBizim kullandığımız haplarda artık muamma diyorlar iyi diyen var kötü diyen var covid olsam ne yapacağımı bilemem günde 8 8 kalbe ağır geliyor diyorlar. E kalpten ölümlerde çok artı tedavi sırasındaözellikle yaşlılar dayanamıyor iki ucu ... Durumu ya .
Ağır geçirmezsem kullanmam herhalde
kuzu ilaclarin etkisi 30 gun sueuyoemus vucutta, bir kac gun once dinledim. korkma yani senin 30 gunu gectiKesinlikle yan etkileri çokmuş ama ben o an hiç düşünemeden kuzu kuzu kullandım2 kutu hapı 5 günde bitirdim. İnşallah sonradan bişey çıkmaz vücutta
Tamam canım sağol. Çok söylentiler var. Artık neye inanacağımızı şaşırdıkof fena olmus kuzu, neyse cocuklara gecmemistir muhtemelen sizde gecirdiniz cunku simsilik antikor vardie baei oyle dusun
kaptan o kadar ypema kendini sarmadir icli koftedie perde yikamadir ya, bosver allah askina. kovit kovit yeteri kadar stresli zaten misafir olayi.... su donemde soyle git gelmeleri keske yapmasak ama yapiyoruz ne yazikki. insallah sikinti cikmaz
evet bizden baska hicbir ulkede ilac kullanilmiyor, bende cok tirsiyorum ilac konusunda allah kullanmak zorunda bieakmasin
kuzu ilaclarin etkisi 30 gun sueuyoemus vucutta, bir kac gun once dinledim. korkma yani senin 30 gunu gecti
Canim gunaydinMönülerin çok iyi kesin iyi bir hafta olacak
evet ilacin kalbi yordugu ve kalp krizini tetikledigi biliniyor bu yuzden de tedavi protokolunde saglik bakanligi kalp hastalarinda dikkatli kullanilmali diye belirtmis, yan etkileri 30 gun suruyormus. cok sikintili kullansan bir dert kullanmasan bir dertTamam canım sağol. Çok söylentiler var. Artık neye inanacağımızı şaşırdık
kuzu abine de gecmis olsun, sana da insallah en kisa surede toparlarsiniz. ilac kullanmamak daha iyi aslinda yapacak cok bisey yok yani. arkadasim turkiyede kovit olsu emzirdigi icin ilac vermediler parolla atlatti kiz demekki ilacsiz da oluyormus.Hemen atlayım burda. Abim Hollanda da şuan aynı benim gibi ağır geçiriyor. Koku ve tat tamamen gitmiş onunda. Eklem ağrıları çokmuş ve ciğeri acıyormuş. Ama sadece test yapmışlar. Tomografi falan çekmemişler. Bi ağrı kesici vermişler tmm. Başka bişey yapmıyorlarmış. Çok kötüleşirse bi hava veriyorlarmış
Ayni gun regl olmusuzGünaydın
Bende regl oldum dün sabah umarım yarın sabaha kadar birer iner şiş
Ben de yemesem ariyorum ama bi gun tutucam kendimiBen sabah yapamıyorum kuzu ya sonra bütün gün kriz gibi geçiyor resmen bagimliyim
Aaaaaa Ankara da yogunken üstelik kabul etmesen kırılırlar mii ama çok duyarsizlar yaa biz şurada ailemizle görüşürken 100 kere düşünüyoruz
Bence yaparız hers y bugün yapacaklarimiza bağlı.kabak maydonoz bol su zeytinyağı hepsi bizim bebiklerimiz
Benim kilom azalmis gibi ama reglden dolayi canim asiri tatli istiyorkizlar kilolar nasil? yarin icin umut varmi
Bugün teyakkuzdayim canim yarina insallah eksi gelirkizlar kilolar nasil? yarin icin umut varmi
DurBenim kilom azalmis gibi ama reglden dolayi canim asiri tatli istiyor
Bana dur deyin
Sabah tartilmaya vaktim olmadı,yani yarın sabah sürpriz olacak bana da.kizlar kilolar nasil? yarin icin umut varmi
Acil sifalar diyorumHemen atlayım burda. Abim Hollanda da şuan aynı benim gibi ağır geçiriyor. Koku ve tat tamamen gitmiş onunda. Eklem ağrıları çokmuş ve ciğeri acıyormuş. Ama sadece test yapmışlar. Tomografi falan çekmemişler. Bi ağrı kesici vermişler tmm. Başka bişey yapmıyorlarmış. Çok kötüleşirse bi hava veriyorlarmış
Ah ahh Allah yardımcınız olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?