Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaaa Ankara da yogunken üstelik kabul etmesen kırılırlar mii ama çok duyarsizlar yaa biz şurada ailemizle görüşürken 100 kere düşünüyoruz
Eşim başta kırılıyor
Kovid 2 yılda bitecek diyorlar ablam en son 2 yıl önce Ankaraya gelmiş 4 yıl sonra gelecekse hiç gelmesin ozman diyor
Ben toplantıda orda burda zaten 500 adamla oturup çay kahve içmek zorunda kalıyorum diyor ablamlada otururm diyor bişey diyemiyorum

O da kendince haklı ama bu işler de vebal işleri sonra gelenden alıp o girdiği ortamlarda riskli insanlara gitme durumu var iki ucu derler ya..devamlı mesafeli olun
o zaman kaptanim ama ne kadar olursa bir hafta

Kizlar giremedim buraya. Benim cocuklarin kresinde korona cikmis kapattilar kresi. Cocuklar evde, online dersler, toplantilar arasinda kayboldum gitti
of fena olmus kuzu, neyse cocuklara gecmemistir muhtemelen sizde gecirdiniz cunku simsilik antikor vardie baei oyle dusun
Yorgunum stresliyim misafir gelecek diye korkuyorum
kaptan o kadar ypema kendini sarmadir icli koftedie perde yikamadir ya, bosver allah askina. kovit kovit yeteri kadar stresli zaten misafir olayi.... su donemde soyle git gelmeleri keske yapmasak ama yapiyoruz ne yazikki. insallah sikinti cikmaz
evet bizden baska hicbir ulkede ilac kullanilmiyor, bende cok tirsiyorum ilac konusunda allah kullanmak zorunda bieakmasin
Kesinlikle yan etkileri çokmuş ama ben o an hiç düşünemeden kuzu kuzu kullandım 2 kutu hapı 5 günde bitirdim. İnşallah sonradan bişey çıkmaz vücutta
kuzu ilaclarin etkisi 30 gun sueuyoemus vucutta, bir kac gun once dinledim. korkma yani senin 30 gunu gecti

Tamam canım sağol. Çok söylentiler var. Artık neye inanacağımızı şaşırdık

Tamam canım sağol. Çok söylentiler var. Artık neye inanacağımızı şaşırdık
evet ilacin kalbi yordugu ve kalp krizini tetikledigi biliniyor bu yuzden de tedavi protokolunde saglik bakanligi kalp hastalarinda dikkatli kullanilmali diye belirtmis, yan etkileri 30 gun suruyormus. cok sikintili kullansan bir dert kullanmasan bir dert

kuzu abine de gecmis olsun, sana da insallah en kisa surede toparlarsiniz. ilac kullanmamak daha iyi aslinda yapacak cok bisey yok yani. arkadasim turkiyede kovit olsu emzirdigi icin ilac vermediler parolla atlatti kiz demekki ilacsiz da oluyormus.

Ben de yemesem ariyorum ama bi gun tutucam kendimi

Acil sifalar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…