- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.381
Aman bu gün idare ediver canım yarın yersinBenim kilom azalmis gibi ama reglden dolayi canim asiri tatli istiyor
Bana dur deyin
Hollanda canim, aynen iki kovidliyiz suan evde cocuklarla ilgilenmek soyle dursun gurultu yapmalarina dayanamiyoruz. Hayir onlari yalniz birakip uyuyamiyorsun bile. Burda verilen bir ilac yok. Vitamin ya da agri kesici gibi ilaclari doktor vermez zaten isteyen marketten alir. Biz hicbirsey kullanmiyoruz suan.Pain Killer test sonucun geldi mi canım ? Hangi ülkedeydin sen tatlım nasıl oranın kovid uygulamaları bizdeki gibi verdikleri fix ilaçlar var mı yoksa vitamin tarzı faln mı gidiyor
Aynen canim, burda da sadece sonucunu bildiriyorlar o kadar, dinlenin bile demedilerAaa pain killer baska ülkede mi bilmiyordum. nasil oldunPain Killer Almanyada bana hicbirsey vermediler. Evde dinlen dediler.
Gecmis olsun canim, umarim biran once iyilesir cidden zor.Hemen atlayım burda. Abim Hollanda da şuan aynı benim gibi ağır geçiriyor. Koku ve tat tamamen gitmiş onunda. Eklem ağrıları çokmuş ve ciğeri acıyormuş. Ama sadece test yapmışlar. Tomografi falan çekmemişler. Bi ağrı kesici vermişler tmm. Başka bişey yapmıyorlarmış. Çok kötüleşirse bi hava veriyorlarmış
Evet canım ya. Bana çok oluyor o.Canlar şöyle bir okudum moral bozmak yok
Yarına bir anda düşüverir geçtiğimiz haftalarda kimde olmuştu obelmayne de galiba Çarşamba Perşembeye kdar sabit sabit geldi cuma bir anda eksi 600 gördü yanlış hatırlamıyorsam pes etmeyin yeter
Eveet bunlar gercekten tatli ihtiyacini gideriyor oyle yapayim canimAman bu gün idare ediver canım yarın yersin
yada elmaya tarçın döküp yiyebilirsin
Süte aynı şekilde tarçın serpip içebilirsin
Canim cok cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsinizHollanda canim, aynen iki kovidliyiz suan evde cocuklarla ilgilenmek soyle dursun gurultu yapmalarina dayanamiyoruz. Hayir onlari yalniz birakip uyuyamiyorsun bile. Burda verilen bir ilac yok. Vitamin ya da agri kesici gibi ilaclari doktor vermez zaten isteyen marketten alir. Biz hicbirsey kullanmiyoruz suan.
Aynen canim, burda da sadece sonucunu bildiriyorlar o kadar, dinlenin bile demediler
Gecmis olsun canim, umarim biran once iyilesir cidden zor.
Tamamen dolu harita da takip ediyoruz artık heryer kırmızı ki bizim yakinlarimizda komşularımızla tamamen duyar olduk Pendik'te oturuyoruz hemşire tanıdık sadece Pendik'te hergun 60 yakın kayıp veriyoruz rakamlar gerçek değil diyorCovid İstanbul'da çok artmış sağlıkçı tanıdığım söylüyor. Zaten yaşlılara belli saatler dışında çıkma yasağı geldi. Yazık sanki suçlu onlarmış gibi. Millet önlemini almıyor kabak yaşlıların basına patlıyor. Okullar açık şaka gibi açıklama okullarda yayılma yok diyorlar sanki ölçmüşler gibi. Öğretmen hasta sınıfta öğrenci hasta diğerlerine test yapmıyorlar tabii ki çıkmaz öyle.
Canım biraz fazla kuru yemiş yedim. Açıkçası baya doyurucu oldu. Bir de sağlıklı olsa da kalorili olduğu için dengeli olmaya çalıştım.Hasar yok ki orticim az hasar olsun yediğin yemek nerede
Şuan okurken bile kalp krizi geçirdim yatılı mi geliyorlar bir de o hazırlıklar ne kaptanım
Kabak yapcam bugün bı ikiyuz daha gonderirsem yine iyidir canım ya şu sökülseydi bi
Biz birincilik sonrası niye başımıza geliyo hep buneyse bugün eğer yapabilirsen sen de kabak yap istersen canım hem ödem savar hem de hafif geçer artı maydanoz suyu ne yapabilirsek ama 6.takima vermeyelim bunu
Onlar sağlıklı kalori ve gerekli yağlar gayet iyi yemişsin hiç sorun yok kuzum ama proteini azltma kaslara yağ yakarken lazimCanım biraz fazla kuru yemiş yedim. Açıkçası baya doyurucu oldu. Bir de sağlıklı olsa da kalorili olduğu için dengeli olmaya çalıştım.
Ablamda Sancaktepede kıpkırmızı haritası hergün siteye filyasyon ekibi geliyormuş zaten sonumuz hayır olsunTamamen dolu harita da takip ediyoruz artık heryer kırmızı ki bizim yakinlarimizda komşularımızla tamamen duyar olduk Pendik'te oturuyoruz hemşire tanıdık sadece Pendik'te hergun 60 yakın kayıp veriyoruz rakamlar gerçek değil diyor
Evet canım ya protein çok önemli. Bugün et suyundan etli tarhana çorbası yaptım. Bomba niyetine onu içeceğimOnlar sağlıklı kalori ve gerekli yağlar gayet iyi yemişsin hiç sorun yok kuzum ama proteini azltma kaslara yağ yakarken lazim
keşke o kadar ümitli olsam
Ah gamze ah ne diyeyimkeşke o kadar ümitli olsamablamın nişanı vardı ve ben memlektteydim çarşamab gece geldim 1 günde de hiç birşey olacağını sanmıyorum
Aslinda kurallar zorlayici degil canim hepimizin yogun gunleri oluyor ben de bu hafta isten basimi kaldiramadim ama arada selam vermeye geliyorum sabah ya da aksam.@emmiş kaptanim.
Ben takımdan ayrılmak istiyorum adepte olamadım yapamiyorum.
Kuralara uyamıyorum.
Çok uzgunum.
Beni araniza alip şans verdiğiniz icin cok teşekkür ederim ama başaramadım.
Canim takviye biseyler alsaniz bagisikligi guclendirecek? Omega uc vitamin meyve sebze yesillik yogurt falan faydasi olur insallah lutfen dikkat et canim kendine aman yememezlik etmeHollanda canim, aynen iki kovidliyiz suan evde cocuklarla ilgilenmek soyle dursun gurultu yapmalarina dayanamiyoruz. Hayir onlari yalniz birakip uyuyamiyorsun bile. Burda verilen bir ilac yok. Vitamin ya da agri kesici gibi ilaclari doktor vermez zaten isteyen marketten alir. Biz hicbirsey kullanmiyoruz suan.
Aynen canim, burda da sadece sonucunu bildiriyorlar o kadar, dinlenin bile demediler
Gecmis olsun canim, umarim biran once iyilesir cidden zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?