- 23 Mart 2016
- 30.027
- 90.592
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.401
Nedense hep ekibe tam adapte olacağına inanmıştım üzüldüm@emmiş kaptanim.
Ben takımdan ayrılmak istiyorum adepte olamadım yapamiyorum.
Kuralara uyamıyorum.
Çok uzgunum.
Beni araniza alip şans verdiğiniz icin cok teşekkür ederim ama başaramadım.
Değil mi bende öyle düşünüyorum çok çok yoğun bile olsam eğer gerçekten kilo vermeyi istiyorsam tuvalettede olsam girer bildirimlerimi yapardım. İş gerçekten kilo vermeye ne kadar odaklandığınla ilgili hayatındaki sıralaması ne ise buradada o kadar disiplinli olabiliyorsun.Aslinda kurallar zorlayici degil canim hepimizin yogun gunleri oluyor ben de bu hafta isten basimi kaldiramadim ama arada selam vermeye geliyorum sabah ya da aksam.
Kilo verme yolundan ayrilmamani dilerim canin takimdan ayrilsan bile hakkinda hayirlisi olsun
Deme öyle demekizlar az once bi tartilayim dedim (hala bisi yemedim) cok ilginc bisey cikti
belki de cok eksidirDeme öyle deme
Ya yine başladınız benim duygularımla oynamaya Perşembe günü aktiviteniz oldu yeminlebelki de cok eksidir
babamlar dondu ya annem de babam da agizlari acik kaldi yarin gitmis nerdeyse dediler. babam "aman diyim yine alma sakin koru kendini" dedi.Ya yine başladınız benim duygularımla oynamaya Perşembe günü aktiviteniz oldu yeminle
babamlar dondu ya annem de babam da agizlari acik kaldi yarin gitmis nerdeyse dediler. babam "aman diyim yine alma sakin koru kendini" dedi.
esim de cay bardagi gibi oldun diyo
Olumlu mu olumsuz mu ilgincten anlamiyorum merak ediyorum su ankizlar az once bi tartilayim dedim (hala bisi yemedim) cok ilginc bisey cikti
Haklisin canim gercekten hayatindaki sıralama ve motivasyonunla alakali.Değil mi bende öyle düşünüyorum çok çok yoğun bile olsam eğer gerçekten kilo vermeyi istiyorsam tuvalettede olsam girer bildirimlerimi yapardım. İş gerçekten kilo vermeye ne kadar odaklandığınla ilgili hayatındaki sıralaması ne ise buradada o kadar disiplinli olabiliyorsun.
Bazen geri dönüşler oldukça insanları çok mu strese sokuyoruz diyorum ama bu kadarda olmayınca olmuyor
Ölümü gosterip sıtmaya razi ediyoruzYa yine başladınız benim duygularımla oynamaya Perşembe günü aktiviteniz oldu yeminle
Evet yaaaa valllaÖlümü gosterip sıtmaya razi ediyoruz
kiyamam kaptanim uzulme sen haftaya senin icin veririz bir kilo daEvet yaaaa vallla
Nice mutlu yaslari olsun oglusununDeli oğlanın doğum günü var tutturdu pastada soyadım olacak diyezaten iki isimli
Paw patrol pastası istedi onun logosu olacakmıştüm hayvanlar eksiksiz olacakmış 4 yaş yazacakmış 8 değil niye 8 yazdırcaksam offf ne çok biliyorlar
Çok tesekkurler canımNice mutlu yaslari olsun oglusununCherry Mom kaptanimcim çocukların muhtesem isteklerine bayiliyorum yegenim de dogum gununde kral sakir ayakkabi istedi benden ilk defa oyle bir karakterin var oldugunu ogrendim
Ben yapamiyorum iste.Aslinda kurallar zorlayici degil canim hepimizin yogun gunleri oluyor ben de bu hafta isten basimi kaldiramadim ama arada selam vermeye geliyorum sabah ya da aksam.
Kilo verme yolundan ayrilmamani dilerim canin takimdan ayrilsan bile hakkinda hayirlisi olsun
Sagol canim denicem eger gercekten başlaya bilirsen gelirim belki her sey icin sagolun.Nedense hep ekibe tam adapte olacağına inanmıştım üzüldümama bu yolda zorlamak olmaz iş beyinde bitiyor sonuçta yarışmadan ayrılınca 6 ay içinde yine takıma girebiliyorsun,hazır hissedersen yine bekleriz canım
Ben de hafif yaptim bayagi. Ay hadi güzel eksiler gelsin.İyi aksamlar arkadaslar bugun extra dikkat ettim aksami da yedim kapattim hafif bir egzersiz yapip günü kapatacagim insallah erken yatmaya calisicam uykusuzluk bende ödem yapiyor. İnsallah guzel eksiler görürüz
olumluOlumlu mu olumsuz mu ilgincten anlamiyorum merak ediyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?