Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten karpuzu öğlen bişey yemediğim için biraz fazla yedim galiba.. 1 dilim karpuzum kaldı.. öğlen onu yerim biraz tavuk a pişiririm belki.. Akşama taze fasulye yapıcam tavuklu

Sınavlar beni çok mutlu etti ya bütün sıkıntımı unuttum

:97:

elifcim sen 195. etapta 79,1 olarak ayrılmışsın

fulias seni bekliyorum canım bildirim için
burcuozzer bu haftada bildrimde bulunmazsan malesef deneme sürecin tamamen iptal olacak canım

FULİAS bu hafat aynı geçiyorum seni bildirim yapmadığın için..tekrarlanırsa ceza alabilirsin canım lütfen bildirimlere dikkat edelim

Son düzenleme:
burcuozzerin en son kilosunu yazdığı bi mesajı yok mu gerekirse ben araştırayım hemen.. yazık, geçen hafta başına neler gelmişti

geri gelirse perşembeleri bildirim yapmasını söyleriz en azından.. gelmezse iptal olur

:44:

tamam canım sen bak ama yoktu galiba

bildirim geldi hanıııııım

başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg

giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr

bu benimkisi, varm listede dimiii

kilosu 63,5 muş dün yazmış mesajı.. Kaptanım gülsümüm kabul edelim bunu lütfeeeen.. ZATEN BİLDİRİM DEMİŞ

Son düzenleyen: Moderatör:
kilosu 63,5 muş dün yazmış mesajı.. Kaptanım gülsümüm kabul edelim bunu lütfeeeen.. ZATEN BİLDİRİM DEMİŞ

evet canım haklısın ben görmedim bunu dur önceki mesajımı editliyim :)) burcucum özür dilerim canım malesef görmedim mesajını daha dikkatli olmam lazım

Son düzenleme:
benzer kıyafet olsaydı daha net olurdu ama yine de farkı farketmemek mümkün değil

5.TAKIM 204, ETAP

takyon ( 60,0 / 58,5 / 1,5 / 2,5 % ) mezun olmak istiyor
triendy ( 72,3 / 71,5 / 0,8 / 1,11 % )
yasafat ( 105,7 / 103,2 / 2,5 / 2,37 % )
begümD ( 82,4 / 81,6 / 0,8 / 0,97 % )
ferihan ( 106,0 / 102,5 / 3,5 / 3,30 % )
taydin ( 77,2 / 76,8 / 0,4 / 0,52 % )
imseval ( 111,6 / 110,5 / 1,1 / 0,99 % )
lequim ( 69,5 / 68,4 / 1,1 / 1,58 % )
fulias ( 54,0 / 54,0 / 0,0 / 0,00 )

burcuozzer ( 63,5 / 63,5 / 0,0 / 0,00 % ) yeni üye
amonra ( 79,1 / 85,2 / -0,67 / -0,86 % ) eski üye geri döndü 195, etapta ayrılmıştı kilosu 9 a bölündü

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,3 / 875,7 / 5,6 / 0,64 % )

sınavlar için tebrik etmeyi unuttum seni canım tebrik ederim darısı finallerin başına inşallah onlarından hepsini verirsin

benzer kıyafet olsaydı daha net olurdu ama yine de farkı farketmemek mümkün değil

o zaman ilk resimle aynı gün çekilmiş mayolu bi resmimi ekliyorum size

Ama önceki fotoğrafın çok tatlı olmuş kız

saçta fön yüzde makyaj anacım işte

bencede siyay saç mükemmel yakışmış sana bacım aynı model yapsana saçını gene ay bayıldım :))

hep fön istiyo o canım ya, bide sabah kalkınca tepeme dikiliyo hepsi
uzatıyorum şimdi saçlarımı

harikasın canım darısı başımıza farketmemek mümkün değil .

cok teşekkür ederim bebişim amin cümlemize inşallah

o zaman ilk resimle aynı gün çekilmiş mayolu bi resmimi ekliyorum size

Ama önceki fotoğrafın çok tatlı olmuş kız

saçta fön yüzde makyaj anacım işte

bencede siyay saç mükemmel yakışmış sana bacım aynı model yapsana saçını gene ay bayıldım :))

hep fön istiyo o canım ya, bide sabah kalkınca tepeme dikiliyo hepsi
uzatıyorum şimdi saçlarımı

harikasın canım darısı başımıza farketmemek mümkün değil .

cok teşekkür ederim bebişim amin cümlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…