- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.801
aslında bunu başarabiliriz bir insanın midesi kendi yumruğu büyüklüğündeki bir yiyecekle 20 dk içinde tokluk hissedebilirmiş ben bunu denedim canım o yüzden biliyorum . Hiç ameliyata gerek kalmadan az az ama sık sık beslenerek kilo verilebilir ben önceden 2 saatte bir yerdim az yediğin için sık acıkıyorsun günde 6 yada 7 kez yemiş oluyorsun yani ve midende küçülüyor şimdi net olarak yapamıyorum ama asıl yapmak isteidğim o şekilde kilo vermek tavsiye ederim .
Llisten güzel ama kahvaltıda bana 3 dilim ekmek çok geldi onu 2 ye düşür istersen canım . öğle yemeğinde muhakkak bişeyler ye hafif olsun ama ye bence akşam çok acıkıp saldırma akşam listen güzel bence ama karpuzda şeker var dikkatli yemelisin . Gerçi bende çok sevdiğim için dayanamıyorum ama:26:
elifcim sen 195. etapta 79,1 olarak ayrılmışsın
fulias seni bekliyorum canım bildirim için
burcuozzer bu haftada bildrimde bulunmazsan malesef deneme sürecin tamamen iptal olacak canım
burcuozzerin en son kilosunu yazdığı bi mesajı yok mu gerekirse ben araştırayım hemen.. yazık, geçen hafta başına neler gelmişti
geri gelirse perşembeleri bildirim yapmasını söyleriz en azından.. gelmezse iptal olur
:44:
FULİAS bu hafat aynı geçiyorum seni bildirim yapmadığın için..tekrarlanırsa ceza alabilirsin canım lütfen bildirimlere dikkat edelim
BURCUOZZER malesef nerdeyse 4 haftadır deneme sürecindesin fakat bildirim yapmıyorsun o yüzden deneme üyeliğin iptal olmuştur canım
bildirim geldi hanıııııım
başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg
giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr
bu benimkisi, varm listede dimiii
selam takımım işte bgnkü menüm:
Sbh:
1 adet küçük kurabiye
1 bardak yarm yağlı süt
bir saat snra:
Yarım kase nesfit yarım yağlı sütle yapılmış
öğlen:
4-5 yemek kaşığı patatesli patlıcan yemeği
1 dilim ekemek(kepek ek kalmadı beyaz yicem)
ara:
Bir kupa ıhlamur(şekersiz)
1 adet yeşil elma
akşam:
4-5 yemek kaşığı fırında patatesli-mantarlı tavuk
1 dilim ekmek
yeşil salata
1 bardak ayran
ara:
Yarım avuç karışık çerez
2 bardak fln şekersz çay
eşim gelnce 1 saat spor salonuna gdcm,yarım saat de gdp gelrken yürürüm
Yarn oğlum sünnet oluck giremem heralde,kilo bildirimimi şimdiden yapaym ben:
63,5
Değişmiyo zaten bi haftadır
kilosu 63,5 muş dün yazmış mesajı.. Kaptanım gülsümüm kabul edelim bunu lütfeeeen.. ZATEN BİLDİRİM DEMİŞ
:97:
evet canım haklısın ben görmedim bunu dur önceki mesajımı editliyim :)) burcucum özür dilerim canım malesef görmedim mesajını daha dikkatli olmam lazım
zaten karpuzu öğlen bişey yemediğim için biraz fazla yedim galiba.. 1 dilim karpuzum kaldı.. öğlen onu yerim biraz tavuk a pişiririm belki.. Akşama taze fasulye yapıcam tavuklu
Sınavlar beni çok mutlu etti ya bütün sıkıntımı unuttum
:97:
kızlaaarr öncesi sonrası yapiiim mi sizeee :)
6600 grlık farkı siz görün
1.resim subat sonları 75 kiloyum.. diyete 28 marrta başladım tam 31 gün önce 75 kiloydum o zmnda.. son resim dün aksamdan.. bu sabahki kilom 68.4
Eki Görüntüle 186882 Eki Görüntüle 186881
Ama önceki fotoğrafın çok tatlı olmuş kız
benzer kıyafet olsaydı daha net olurdu ama yine de farkı farketmemek mümkün değil
saçta fön yüzde makyaj anacım işte
bencede siyay saç mükemmel yakışmış sana bacım aynı model yapsana saçını gene ay bayıldım :))
harikasın canım darısı başımıza farketmemek mümkün değil .
benzer kıyafet olsaydı daha net olurdu ama yine de farkı farketmemek mümkün değil
saçta fön yüzde makyaj anacım işte
bencede siyay saç mükemmel yakışmış sana bacım aynı model yapsana saçını gene ay bayıldım :))
harikasın canım darısı başımıza farketmemek mümkün değil .
75kiloluk bir resim... kendimizi iice deşifre ettik ama kurban olsun size
Eki Görüntüle 186909
bu resim de hedefime cook yakınım.. bundan 10 ay öncesi felan
Eki Görüntüle 186910
2 resim arasındaki 7 farkı bulunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?