- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.521
Aldim geldim birlikte yicezC
Cumayı kutluyoon demii senii.senii unutma fırından sıcak çıkmış ekmege tereyağı ve balı da
Diğerleri diye gorünuyo farkettim kalabalık topik aslında dikizleniyomuşuzAsada gozukmuyomu ajan yoksa
Töbeliyim sana afiyet olsun canımAldim geldim birlikte yicez
Bende pro olsam keskeDiğerleri diye gorünuyo farkettim kalabalık topik aslında dikizleniyomuşuz
Git yemek anketleri onayla bacım olunuyo öyle hem şöyle bı gözün gönlün açılsınBende pro olsam keske
Kiz ordan ayrildigim yok tarifleri yapmaya basladimGit yemek anketleri onayla bacım olunuyo öyle hem şöyle bı gözün gönlün açılsın
Süper canım istikrarlı bir şekilde gidiyor kilolarGunaydin arkadaslar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 96.8
Bu cuma 95.8
Fark 1 kg
Yuzde 1.033
Cok sukur sporlarin ve persembe menulerinin faydasi oldu
Pain Killer Cherry Mom
Canım geçen haftaki o büyük rakamdan sonra yine çok iyi vermişin.Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6
Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur
Aynen kaptanım 2 -3 gündür 4er saatlik uyku ancak uyudum ya da uyumadım. Gözlerden ateş çıkmasını çok iyi anlıyorumkirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
Ben bigun bı bakayım öylesine dedim Bir baktım ertesi gün pro olmuştum başıma ne gelirse yemek sayesinde yada yemek yüzünden geliyorKiz ordan ayrildigim yok tarifleri yapmaya basladimbirgun insallah olurum
Canım elinde telefon var 200 gr farkettirir zaten o.Merhaba kızlar 2 hafta memlekette olmanın ve son 4 gündür hava değişimine bağlı olarak tualete çıkamamanın sonucunu +1,2 olarak ödüyorum
geçen hafta:59,1 iken
bugün . 60,3 + nın da artısı oldum
Günaydın
Gecen cuma: 72.90
Bu hafta:71.90
Yüzdelik dilim:1.371
Hedef kilo: 71.60 olsun. Haftaya işe gideceğim. İste iken kilo vermem zor oluyor. O nedenle hedefi minik tuttum.
Günaydın
Sabah işe gelmeden çekmiştim, paylaşayım.
51.1/50.7/0.4/%0.78
Önümüzdeki haftaki hedefim 49.9
Günaydın güzeller
Cumanız mübarek olsun.
Kilo veren arkadaşlar hepinize bir maşallah takıyorum buradan(altın düştü nasılsa), süpersiniz.
Benim geçen hafta 58.9
Bu hafta. 58.3
Eksi 600 gr
Haftaya hedefim 57 li bir rakam görmek inşallah.
Günaydın güzel hanımlarr
Geçen hafta: 85
Bu hafta:83.8
Eksi:1.2
Yüzde:1. 411.......
Haftaya hedefim : 83 inşallah ulaşırım
Bu arada ben tartı resmini yazdım amma nasıl yükleyeceğimi Bi türlü bulamadım
Eki Görüntüle 2719922
Gunaydiin
Gene harikalar yaratılmış
Bende regl şişkinliği durmakla beraber 4 gündür kendisi gelmiyor umarım bugün gelir haftaya cumayı etkilemez
Geçen cuma: 69.1 idi
Bu cuma: 68.8 ( -300 )
Oran: 0.4341
Hedef:68.2
Cherry Mom
Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6
Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur
Masallah canlar cok guzel sonuclarKizlar günaydin yine takim ucmus
Ben de 600 gram vermisim
Sonunda 80lere hoscakallllll
Ortim masallah sonuc gayet guzelGeçen cuma: 63.100
Bugün : 61.800
Fark : 1.300
Yüzde : % 2.0602
Hedef : 61.500
(Sporsuz diyetsiz verilen bir kilo olunca hedefi çok yüksek yazmak istemedim.)
Cherry Mom
Namaria
Yine ne yaptın ne ettin 1 kg nin altına düşmedin tebriklerr canım
Cok sagolun canlarSüper canım istikrarlı bir şekilde gidiyor kilolar
200gr fark ettiren ne beybi. sonuç olarak kilo almışımCanım elinde telefon var 200 gr farkettirir zaten o.
Haftaya demekki güzel bir eksi gelecekMerhaba kızlar 2 hafta memlekette olmanın ve son 4 gündür hava değişimine bağlı olarak tualete çıkamamanın sonucunu +1,2 olarak ödüyorum
normalde de 12-1 gibi yatar ama sabah 7-8 gibi uyaniedi bu sabah 5 te uyandi ne alakaysa...Oyy canım çok fenahep mi böyle yoksa bu geceye mi özel.
ah kaptan ya cok iui anliyorum seni dun cocuga oglum 15 ine filan gelsene artik diye soyleniyodumkirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
uykuyu alamayinca sabah 10 da tekrar uyudu bende yattim uyudum simdi uyaniyorum bugun rezalet gececek bellikikirmizigitar ah kuzu ya kolay gelsin bu çok zor uykusuz çocuk inşaallah öğle uyuyordur sende yanına yumulsan..bir de bugün ocağına felan dikkat et canım insan da bilinçsizlik yapıyor yorgunluk bı yerden sobra
bu gunlerde butun arkadaslaeim ayni seyi soyluyo mevsim gecisi mi nedirTum cocuklarda mi bisey var anlamadim benim de buyuk kizin uykulari aynen boyle oldu. Kucuk zaten surekli uyaniyordu. Insallah hepsinin uykulari duzelir
Üzme canım kendini, sürekli eksi gelemeyiz zaten illa dalgalanmalar olur.200gr fark ettiren ne beybi. sonuç olarak kilo almışım
Evde kapalı kalmak da etkiliyor çocukları tabinormalde de 12-1 gibi yatar ama sabah 7-8 gibi uyaniedi bu sabah 5 te uyandi ne alakaysa...
ah kaptan ya cok iui anliyorum seni dun cocuga oglum 15 ine filan gelsene artik diye soyleniyodum
uykuyu alamayinca sabah 10 da tekrar uyudu bende yattim uyudum simdi uyaniyorum bugun rezalet gececek belliki
bu gunlerde butun arkadaslaeim ayni seyi soyluyo mevsim gecisi mi nedir
Olsun canım. Sonuçta nedenini biliyorsun. Arada olacak böyle sonuçlar. Sen vazgeçme sakın. Gidecek o kilolarMerhaba kızlar 2 hafta memlekette olmanın ve son 4 gündür hava değişimine bağlı olarak tualete çıkamamanın sonucunu +1,2 olarak ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?