Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 96.8
Bu cuma 95.8
Fark 1 kg
Yuzde 1.033

Cok sukur sporlarin ve persembe menulerinin faydasi oldu
Pain Killer Cherry Mom
Süper canım istikrarlı bir şekilde gidiyor kilolar
Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim

Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6

Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur
Canım geçen haftaki o büyük rakamdan sonra yine çok iyi vermişin.
kirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
Aynen kaptanım 2 -3 gündür 4er saatlik uyku ancak uyudum ya da uyumadım. Gözlerden ateş çıkmasını çok iyi anlıyorum üstüne bir de kafada sürekli bir basınç ve uğultu

Canım elinde telefon var 200 gr farkettirir zaten o.

Gunaydin kizlar

gecen hafta: 73
Bugun: 71.2
Fark: 1.8
Yuzde: 1.64

Cherry Mom

Günaydın
Gecen cuma: 72.90
Bu hafta:71.90
Yüzdelik dilim:1.371
Hedef kilo: 71.60 olsun. Haftaya işe gideceğim. İste iken kilo vermem zor oluyor. O nedenle hedefi minik tuttum.

Günaydın

Sabah işe gelmeden çekmiştim, paylaşayım.
51.1/50.7/0.4/%0.78

Önümüzdeki haftaki hedefim 49.9

Günaydın
Başlangıç: 74,6
Bu hafta: 73
Giden: 1,6
Yüzde : 2,14
Haftaya hedef : 71,8

Cherry Mom

Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim

Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6

Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur

Geçen cuma 67.5
Bugün 67.0
Fark -500 Gr
%0.74

Eki Görüntüle 2719952

Kizlar günaydin yine takim ucmus
Ben de 600 gram vermisim
Sonunda 80lere hoscakallllll
Masallah canlar cok guzel sonuclar

Haftaya demekki güzel bir eksi gelecek iyi yonunden bakalim canim

Oyy canım çok fena hep mi böyle yoksa bu geceye mi özel.
normalde de 12-1 gibi yatar ama sabah 7-8 gibi uyaniedi bu sabah 5 te uyandi ne alakaysa...
kirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
ah kaptan ya cok iui anliyorum seni dun cocuga oglum 15 ine filan gelsene artik diye soyleniyodum
uykuyu alamayinca sabah 10 da tekrar uyudu bende yattim uyudum simdi uyaniyorum bugun rezalet gececek belliki
Tum cocuklarda mi bisey var anlamadim benim de buyuk kizin uykulari aynen boyle oldu. Kucuk zaten surekli uyaniyordu. Insallah hepsinin uykulari duzelir
bu gunlerde butun arkadaslaeim ayni seyi soyluyo mevsim gecisi mi nedir

200gr fark ettiren ne beybi. sonuç olarak kilo almışım
Üzme canım kendini, sürekli eksi gelemeyiz zaten illa dalgalanmalar olur.

Ben telefonu kastetmiştim canım, ben elimde telefon olmadan tartılıyorum sonra tartıdan inip fotoyu öyle çekiyorum.
tabi 200 gr cık bişey telefon ama yine de vücuduma ait olmayan bu 200 gr da olsa tartıya yansımaması için tel.siz tartılıyorum

Evde kapalı kalmak da etkiliyor çocukları tabi oğlum dışarıda oynayınca öyle güzel uyuyor ki. Enerjilerini atamıyor yavrucaklar. Hayırlısıyla atlatsak şu sıkıntılı dönemi

Olsun canım. Sonuçta nedenini biliyorsun. Arada olacak böyle sonuçlar. Sen vazgeçme sakın. Gidecek o kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…