Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kaptanım canım benim siz iyi geliyorsunuz bana nasıl bırakırım

Ben de çok sevinemiyorum ama benim sebebi bu hafta veremezsem diye

Ama uğraşacam kaptanım merak etme, hiç hiç olmasa bile 300 gr vercem.
Paiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedim lütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil

Paiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedim lütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil
Ablamla konusuyoruz diyo ki almis 10 gunde 100 gr verdim abla hic vermemekten iyidir almaktan cok daha iyidir dedim guluyoz 6lari gormus cok mutlu
Aynen canim 300 600 farketmez veriyosan sorun yok gonul ister bir anda gitsin ama olmuyor kalici gitsin yavas gitsin

Aynen doğru hayır bir de böyle kaçamaklı menülerden gidip bir kilo mu bekleyeceğim

Simdi videoya bakiyordum 3 yasindaki kizim da yanimda. Hadi anne biz de spor yapalim dedi. Biz de ustumuzu cikarcaz mi diyor

aynen canım vücut şaşırsın hem :)

düşün bi de kaçamak yapmasan neler gelcek
Yok olmuyo 2020 gibi bı yıl da buna da dayanamam, beni ayakta tutuyo serotonin salgiliyorum sayelerinde su egelilere bayılıyorum köy önlerine domates peynir zeytin zeytinyağı kekik bir de ekşi mayalı ekmek tamam bütün öğünleri bütün ömrümü geçirebiliyorlar eşim de öyle ama been

Ayy bende bayilirim egeli degilim ama
Gerci ben herseye bayılıyorum

Ayyy kaptanım canım benim siz iyi geliyorsunuz bana nasıl bırakırım

Ben de çok sevinemiyorum ama benim sebebi bu hafta veremezsem diye

Ama uğraşacam kaptanım merak etme, hiç hiç olmasa bile 300 gr vercem.

Senin canın sağolsun gayretin yeter tatlım biz takım için verdiğin çabayıda görüyoruz merak etme
Bugünden sonra düzelmeye de geçersin inşallah hızlıca toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…