- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.561
Paiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedimAyyy kaptanım canım benim siz iyi geliyorsunuz bana nasıl bırakırım
Ben de çok sevinemiyorum ama benim sebebi bu hafta veremezsem diye
Ama uğraşacam kaptanım merak etme, hiç hiç olmasa bile 300 gr vercem.
Ablamla konusuyoruz diyo ki almis 10 gunde 100 gr verdim abla hic vermemekten iyidir almaktan cok daha iyidir dedim guluyoz 6lari gormus cok mutluPaiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedimlütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil
Hoşgeldin canımYuzdeye bak aman Allahim
Tamam canım. Ekledim favorilere. Leslie yi azcık dinlendirelimcok iyi değil mi keşke olsak :))
ben yaptım geçen senelerde baya boncuk boncuk terletiyo canım
müzikler de çok iyi
Guzeldi ama sonuc düsuk sanirsamHoşgeldin canımsizin nasil yuzde sonuclar iyiydi
Aynen doğru hayır bir de böyle kaçamaklı menülerden gidip bir kilo mu bekleyeceğimAblamla konusuyoruz diyo ki almis 10 gunde 100 gr verdim abla hic vermemekten iyidir almaktan cok daha iyidir dedim guluyoz 6lari gormus cok mutlu
Aynen canim 300 600 farketmez veriyosan sorun yok gonul ister bir anda gitsin ama olmuyor kalici gitsin yavas gitsin
sonuçlar iyiyse yüzde önemli değil ya üzülmeyinGuzeldi ama sonuc düsuk sanirsam
aynen canım vücut şaşırsın hem :)Tamam canım. Ekledim favorilere. Leslie yi azcık dinlendirelim
düşün bi de kaçamak yapmasan neler gelcekAynen doğru hayır bir de böyle kaçamaklı menülerden gidip bir kilo mu bekleyeceğim
Simdi videoya bakiyordum 3 yasindaki kizim da yanimda. Hadi anne biz de spor yapalim dedi. Biz de ustumuzu cikarcaz mi diyorbu hafta spor videolarımı çeşitlendirip değişiklik yapacağım hem vücut şaşırsın hem biraz eğleniyim :)
eski bir video ama geçen senelerde yaptım baya bi etkiliydi yapmak isteyen olursa paylaşıyım
yapan team de çok iyi ya tipler falan efsane
Sen de harikasin canim yaMasallah canlar cok guzel sonuclar
ahaha kıyamam ya yok annem biz giyinik yapcaz deseydin :))Simdi videoya bakiyordum 3 yasindaki kizim da yanimda. Hadi anne biz de spor yapalim dedi. Biz de ustumuzu cikarcaz mi diyor
çok sağol canımSen de harikasin canim yaher hafta masallahin var.
Yok olmuyo 2020 gibi bı yıl da buna da dayanamam, beni ayakta tutuyo serotonin salgiliyorum sayelerindeaynen canım vücut şaşırsın hem :)
düşün bi de kaçamak yapmasan neler gelcek
Ayy bende bayilirim egeli degilim amaYok olmuyo 2020 gibi bı yıl da buna da dayanamam, beni ayakta tutuyo serotonin salgiliyorum sayelerindesu egelilere bayılıyorum köy önlerine domates peynir zeytin zeytinyağı kekik bir de ekşi mayalı ekmek tamam bütün öğünleri bütün ömrümü geçirebiliyorlar eşim de öyle ama been
Ya ne olur bana el verin ortim de oldu sende oldun mavimli ben kaldım bu gobisleKizlar ben tartildim sonra da regl oldumregl sisigim de varmis biraz demek ki.
Bende öyle onlari da yiyorum bunları da yiyorumAyy bende bayilirim egeli degilim ama
Gerci ben herseye bayılıyorum
Bende çok istiyorumben de bi 69 lari gorsem hemen yaa
Ayyy kaptanım canım benim siz iyi geliyorsunuz bana nasıl bırakırım
Ben de çok sevinemiyorum ama benim sebebi bu hafta veremezsem diye
Ama uğraşacam kaptanım merak etme, hiç hiç olmasa bile 300 gr vercem.
Simdi videoya bakiyordum 3 yasindaki kizim da yanimda. Hadi anne biz de spor yapalim dedi. Biz de ustumuzu cikarcaz mi diyor
Lahana suyu acayip regli söktürücüYa ne olur bana el verin ortim de oldu sende oldun mavimli ben kaldım bu gobisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?