- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.041
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.581
Ay ben de aşığım ege ye de yemeklerine deYok olmuyo 2020 gibi bı yıl da buna da dayanamam, beni ayakta tutuyo serotonin salgiliyorum sayelerindesu egelilere bayılıyorum köy önlerine domates peynir zeytin zeytinyağı kekik bir de ekşi mayalı ekmek tamam bütün öğünleri bütün ömrümü geçirebiliyorlar eşim de öyle ama been
Ooooo haftaya sonuç dahada güzel olacak ozmann inşallahKizlar ben tartildim sonra da regl oldumregl sisigim de varmis biraz demek ki.
Lahana mi aa ilk kez duydum yemekten sonra gidip alırım kaptanmmLahana suyu acayip regli söktürücü
Düzensiz mi normalde canim?Ya ne olur bana el verin ortim de oldu sende oldun mavimli ben kaldım bu gobisle
Canım normalde de zor mu oluyorsun. Bu ay mı böyle oldu.Ya ne olur bana el verin ortim de oldu sende oldun mavimli ben kaldım bu gobisle
Bende yine böyle bir liste günü öncesi ödem atayım diye lahana limon maydanoz suyu yapmıştım reglime 4 5gün vardı pat regli oldum birde yogunLahana mi aa ilk kez duydum yemekten sonra gidip alırım kaptanmm
Insallah oluruzBende çok istiyorum
Evettt şimdi bakıyordum3.lük geldi kızlar
6.takımmlaa olan yarışıda kazandık
Hayırlı olsun canım3.lük geldi kızlar
Nerelerdesin kuzumEvettt şimdi bakıyordum
Burdayım da keyfim yok hiç. Neden bilmiyorumNerelerdesin kuzum
Cuma günleri off um deYaa super ortalama masallah birincilik sonrasi hafta icin cok guzel ya
Ben hala ise gecmedim lafa daldim kovulmadan kacayim
Değil en fazla 1 gün oynarDüzensiz mi normalde canim?
Değil kuzum düzenlidir şüphelendim mide bulantım da var kaç gündür test negatifCanım normalde de zor mu oluyorsun. Bu ay mı böyle oldu.
Beyaz lahana değil mi o onu yarın aldirayim antioksidan ve zayıflama da ciddi yardimciymis. Yoğun olmasa da iyi olmuş belki tartıda eksik verilmiştirBende yine böyle bir liste günü öncesi ödem atayım diye lahana limon maydanoz suyu yapmıştım reglime 4 5gün vardı pat regli oldum birde yogunanam dedim hangisi yaptı araştırdım lahana regli söktürücüymüş öğrendim o gün
Heyytt be bize bu yakışır3.lük geldi kızlar
Canım benim de iki gün gecikti bu ay. Bi yap bakalım lahana kürünü. Negatif dediğin gebelik testi miCuma günleri off um de
Değil en fazla 1 gün oynar
Değil kuzum düzenlidir şüphelendim mide bulantım da var kaç gündür test negatif
Beyaz lahana değil mi o onu yarın aldirayim antioksidan ve zayıflama da ciddi yardimciymis. Yoğun olmasa da iyi olmuş belki tartıda eksik verilmiştirvallahi şu an her türlüsüne tamam zaten normalde benim de yoğun olur Yeter ki olsun da burada arkadaşlar iki üç aydan bahsediyordu nasıl dayanıyorsunuz ya
Ay ayy nazarlardan korusun rabbiiimm.3.lük geldi kızlar
Bu aksam ben de izninizle biraz patlamis misir yemek istiyorumAy ayy nazarlardan korusun rabbiiimm.Ama bu akşam film gecesi var. Bi patlamış mısır yerim kaptanım bunun şerefine
Hay Allah canım ya. Kötü olmuş. Ben annenleri yürüme mesafesinde diye düşünmüştüm. Çok iyi olurmuş senin için.kizlar bu aksam yemegim buyuk krizli oldu yine
annemlere gidicektik yemege balik almislar, esim ha ciktim iste ha cikiyorum diye beni 5 ten 7 ye kadar oyaladi sonra cikamiyorum dedi, evde de ne yemegim var ne malzemem, cocuk cok acikti, difrizde pide buldum evde yaptigim pidelerden, isittim onu yedik oglumla. 2 dilim kadar yedim.
yok kuzu yani aslinda yakin ama yuruyerek yarim.saat surer muhtemelen, yaya yolu yok cunku:) aracla gidip gelmemiz gerekiyor yine. neyse pide buldum hadi de, bulamasaydim ne yapacaktim bilmiyorum.Hay Allah canım ya. Kötü olmuş. Ben annenleri yürüme mesafesinde diye düşünmüştüm. Çok iyi olurmuş senin için.
ayy canım ya utandım şimdiPaiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedimlütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil
Senin canın sağolsun gayretin yeter tatlım biz takım için verdiğin çabayıda görüyoruz merak etme
Bugünden sonra düzelmeye de geçersin inşallah hızlıca toparlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?