Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben de aşığım ege ye de yemeklerine de Gidemedik bu yıl hastalık korkusundan. Gözümde tütüyor

Lahana mi aa ilk kez duydum yemekten sonra gidip alırım kaptanmm
Bende yine böyle bir liste günü öncesi ödem atayım diye lahana limon maydanoz suyu yapmıştım reglime 4 5gün vardı pat regli oldum birde yogun anam dedim hangisi yaptı araştırdım lahana regli söktürücüymüş öğrendim o gün

Yaa super ortalama masallah birincilik sonrasi hafta icin cok guzel ya
Ben hala ise gecmedim lafa daldim kovulmadan kacayim
Cuma günleri off um de
Düzensiz mi normalde canim?
Değil en fazla 1 gün oynar
Canım normalde de zor mu oluyorsun. Bu ay mı böyle oldu.
Değil kuzum düzenlidir şüphelendim mide bulantım da var kaç gündür test negatif
Beyaz lahana değil mi o onu yarın aldirayim antioksidan ve zayıflama da ciddi yardimciymis. Yoğun olmasa da iyi olmuş belki tartıda eksik verilmiştir vallahi şu an her türlüsüne tamam zaten normalde benim de yoğun olur Yeter ki olsun da burada arkadaşlar iki üç aydan bahsediyordu nasıl dayanıyorsunuz ya

Canım benim de iki gün gecikti bu ay. Bi yap bakalım lahana kürünü. Negatif dediğin gebelik testi mi

Hay Allah canım ya. Kötü olmuş. Ben annenleri yürüme mesafesinde diye düşünmüştüm. Çok iyi olurmuş senin için.

Hay Allah canım ya. Kötü olmuş. Ben annenleri yürüme mesafesinde diye düşünmüştüm. Çok iyi olurmuş senin için.
yok kuzu yani aslinda yakin ama yuruyerek yarim.saat surer muhtemelen, yaya yolu yok cunku:) aracla gidip gelmemiz gerekiyor yine. neyse pide buldum hadi de, bulamasaydim ne yapacaktim bilmiyorum.

Paiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedim lütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil
ayy canım ya utandım şimdi halbuki yattığım yerden vermiştim

canım 300 kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil bence. Elime 300gr lık bir kıyma, makarna herneyse alıp bakınca daha iyi anlıyorum, artık bu 300 gramı taşımıyorum üstümde diye seviniyorum

Senin canın sağolsun gayretin yeter tatlım biz takım için verdiğin çabayıda görüyoruz merak etme
Bugünden sonra düzelmeye de geçersin inşallah hızlıca toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…