- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.601
Yattığın yerden süper verdin valla ama bedeni düşürme c vitamini bol tutayy canım ya utandım şimdihalbuki yattığım yerden vermiştim
canım 300 kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil bence. Elime 300gr lık bir kıyma, makarna herneyse alıp bakınca daha iyi anlıyorum, artık bu 300 gramı taşımıyorum üstümde diye seviniyorum
Yok canım anladım tabi, hani motivasyon olsun diye şey ettiydimYattığın yerden süper verdin valla ama bedeni düşürme c vitamini bol tutküçümsediğin düşünmedim canım zaten takılıyorum bakma
Yok canım anladım tabi, hani motivasyon olsun diye şey ettiydim
Evet direk akıllara o geliyoCanım benim de iki gün gecikti bu ay. Bi yap bakalım lahana kürünü. Negatif dediğin gebelik testi mi
Tebrik ediyorum kaptanim3.lük geldi kızlar
6.takımmlaa olan yarışıda kazandık
Yaaa tebrik ederim maasallahEki Görüntüle 2720417
Hele bakın a dostlar adımı nerelere yazmışlaaar
Emeksiz de yemek oluyormuşşaka şaka bu sadece kaderin cilvesiydi
Tebrik ediyorum kaptanim
Ayy tamda öyleydim vallaaa
Ben demistim yarismayalim diyeKaptanım dediğin oldu valla ama benimde dediğim oldu bizim ekip totalde üst üste 1.olamaz ama yarışma sayesinde 3. Olur demiştim
O kadar dedik tahmin ettik ve yine yaptık
Bencede güzel oldu sizin takıma takılmak ayrı bir zevkBen demistim yarismayalim diye
Ama olsun guzel oldu kaptanim arada tekrarlayalim
Bizde tesekkur ederiz kaptanimBencede güzel oldu sizin takıma takılmak ayrı bir zevksataşmak içimde var
Teşekkür ederiz kaptanım
Hayır olsun kuzum iyi ol senBurdayım da keyfim yok hiç. Neden bilmiyorum
Ay ayy nazarlardan korusun rabbiiimm.Ama bu akşam film gecesi var. Bi patlamış mısır yerim kaptanım bunun şerefine
Mısırlar 2 oldu var mı arttırannnn
teprik ederim arkadasim harikaEki Görüntüle 2720417
Hele bakın a dostlar adımı nerelere yazmışlaaar
Emeksiz de yemek oluyormuşşaka şaka bu sadece kaderin cilvesiydi
SONUÇORTAKLAR
06 -13 Kasım
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
kirmizigitar @Colombre Pain Killer Namaria @mavimli @amatordiyetci @belmayne seyrekyagmur @gamzem23 @AKREPcg @ummhnisa @zynpelifce Monica_ hawar
**Birkaç güncelleme ile yeni ortaklar listemiz
Aktif olmayanları çıkardım
Önümüzdeki hafta tamamen değiştireceğim eşleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?