Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Niye bu kadar ani yapiyorlar insanlarin hyaati yok mu yahu.. Dikkat edin kuzum ya İsrail gene rahat vermiyo oraya. Foto bekleriz

Niye bu kadar ani yapiyorlar insanlarin hyaati yok mu yahu.. Dikkat edin kuzum ya İsrail gene rahat vermiyo oraya. Foto bekleriz
cok haklısın canım vizyon plan program bişey yok gerçekten ben uzun zamandır gitmiyordum ama kontrol için bi gitcem atarım inşallah canımcım

süpersin Almilacım maşallah çok iyi gidiyorsun hassasiyetin için ayrıca teşekkürler uğraşmısın kamera saati falan
Günaydın Kızlar
geçen cuma : 60,3
bugün :59,2
fark : 1,1
yüzde : 1,82
hedef : 58,7
Tebrikler canım çok iyi eksi isteyince veriyorsun sadece odaklanman yetiyor
Günaydın

Sabah tartı sonucum 50.3
Tebrikler canım haftaya mezuniyet kesin bizim o halde
Gunaydin kizlar

gecen hafta:71.2
Bugun: 70.25
Fark:950 gram
%1.33
Haftaya hedef: 69.2
Günaydınnn tebrikler Nurcum
AKREPcg (71,9/71,4/0,50/%0,695)
Haftaya hedef: 71.00 olsun.

Cherry Mom @reyyanK
Bu hafta aktif göremeyince korkmadım değil ama sen yinede diyeti bırakmamışsın tebrikler canım kızına çok çok geçmiş olsun
Günaydın güzel hanımlar minnacık ta olsa bir eksiyle geldim bu cuma da
Geçen cuma :83.8
Bu cuma:83.5
Fark: 300 gr
Yüzde: 0.357
Haftaya hedefim: 83Eki Görüntüle 2724258
Ah o hafta sonunu ahhh aslında -700hakkımızdı neyse bize ders oldu buda iyi bir eksi tebriklerr
Herkes en düşük çıkanı beyan eder sen fazla çıkanı ne alemsin tebriklerr canım çok iyi eksi
Düzeltme

Geçen hafta: 73
Bu hafta: 72,4
Fark: -600
Yüzde: 0,822
Hedef: 71,4

Cherry Mom
@reyyanK
Namaria dikkatin için teşekkür ederiz
Düzeltme içinde sana teşekkür ederim hawarcım tebriklerr bu haftan çok iyi geçmesede yinede verebilmişsin harika

Günaydın Kızlar
geçen cuma : 60,3
bugün :59,2
fark : 1,1
yüzde : 1,82
hedef : 58,7

Gunaydin kizlar

gecen hafta:71.2
Bugun: 70.25
Fark:950 gram
%1.33
Haftaya hedef: 69.2

AKREPcg (71,9/71,4/0,50/%0,695)
Haftaya hedef: 71.00 olsun.

Cherry Mom @reyyanK

Günaydın güzel hanımlar minnacık ta olsa bir eksiyle geldim bu cuma da
Geçen cuma :83.8
Bu cuma:83.5
Fark: 300 gr
Yüzde: 0.357
Haftaya hedefim: 83Eki Görüntüle 2724258

Günaydın

Sabah tartı sonucum 50.3

Düzeltme

Geçen hafta: 73
Bu hafta: 72,4
Fark: -600
Yüzde: 0,822
Hedef: 71,4

Cherry Mom
@reyyanK

Günaydin kizlar bu hafta sporsuz gecince cok veremedim tabi.
79,6 ciktim 300 gram vermisim gecen haftaya göre.
Cherry Mom

Ohh be nihayet
Çabalar sonuç verdi
Geçen hafta 58.3
Bu hafta. 57.5
Eksi 800
herkesi tebrik ediyorum canlar gayet güzeliz gene :)
Hedef60kgolmak ortim heyecanla bekliyorum senin sonucunu da

At kuzum Ama çok güzel meslek katlanılır ya, bir tek hakedişler sıkıntı Bir de o taşeronlara onları izah etmesi
ayy canım benim ben de seviyorum çok şükür işmi aynen hakedişlerde biraz katıyım da :) poz tarifine uymayan imalatı ödemem devletin parası bize emanet sonuçta gene kırmadan anlatıyorum yüklenicilere çok sorun olmuyor yapmak zorundalar zaten :))

Şimdi yanlış olur pazartesi açıklayamam fazlalığı

İşte duruş falan iyi oluyor ki bence de herkesin hakkını verirsin bir de devlet olunca tabii daha farklıdır ben 5 yıl inşaat firmasında çalıştım aman Allah'ım ne tehditler ne kavgalar

süpersin Almilacım maşallah çok iyi gidiyorsun hassasiyetin için ayrıca teşekkürler uğraşmısın kamera saati falan
Esracımm canım kaptanımmm çok teşekkür ederim inşallah hiç kilo vermemiş gibi devam yola :))
canım insanların içine şüphe düşmesin karanlık akşam mı çekmiş falan diye saat etiketini açtım burda çünkü ocak ayına kadar sabahları karanlık oluyor mevsim döngüsünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…