- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.181
Niye bu kadar ani yapiyorlar insanlarin hyaati yok mu yahu.. Dikkat edin kuzum ya İsrail gene rahat vermiyo oraya. Foto beklerizAysuncum 2 eski eser cami var onun restorasyonunu yapıyoruz Suriyede müdürle konuştum yarın gelemem diye bugün öğleden sonra gideceğiz büyük ihtimal 0 planla hareket ediyoruz gidersek resim atarım size inşallah
çok sağol canım :)
Tebrik ederim canımGünaydın güzel hanımlar minnacık ta olsa bir eksiyle geldim bu cuma da
Geçen cuma :83.8
Bu cuma:83.5
Fark: 300 gr
Yüzde: 0.357
Haftaya hedefim: 83Eki Görüntüle 2724258
tuvalete cikmayi bekliyorum stepper yaptim belki az daha azalirHerkesi tebrik ederim bu takımın htunlari harikakirmizigitar gerilim verme bacım paylaş artikin ürkütüyo senin tartılar
cok haklısın canım vizyon plan program bişey yok gerçekten ben uzun zamandır gitmiyordum ama kontrol için bi gitcem atarım inşallah canımcımNiye bu kadar ani yapiyorlar insanlarin hyaati yok mu yahu.. Dikkat edin kuzum ya İsrail gene rahat vermiyo oraya. Foto bekleriz
Allah seniii ömrü beklemekle geciyo hatununtuvalete cikmayi bekliyorum stepper yaptim belki az daha azalir
Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar
Suriyeye gidiyoruz bugun görev icin paylasimi yapayim hemen cikcaz cunku.
sag salim gider geliriz insallah.
Gecen cuma 95.8
Bu cuma 94.5
Fark 1.3
Yuzde 1.357
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Hedef 93.8
Bu arada sabahlari karanlik olmaya basladi koridorun isigini actim cektim gece gibi oluyor saat ve tarih etiketini de actim ki ne zaman cekikdigi belli olsun diye
Tebrikler canım çok iyi eksi isteyince veriyorsun sadece odaklanman yetiyorGünaydın Kızlar
geçen cuma : 60,3
bugün :59,2
fark : 1,1
yüzde : 1,82
hedef : 58,7
Tebrikler canım haftaya mezuniyet kesin bizim o haldeGünaydın
Sabah tartı sonucum 50.3
Günaydınnn tebrikler NurcumGunaydin kizlar
gecen hafta:71.2
Bugun: 70.25
Fark:950 gram
%1.33
Haftaya hedef: 69.2
Bu hafta aktif göremeyince korkmadım değil ama sen yinede diyeti bırakmamışsın tebrikler canım kızına çok çok geçmiş olsun
Ah o hafta sonunu ahhh aslında -700hakkımızdı neyse bize ders oldu buda iyi bir eksiGünaydın güzel hanımlar minnacık ta olsa bir eksiyle geldim bu cuma da
Herkes en düşük çıkanı beyan eder sen fazla çıkanı ne alemsinArkadaşlar sonucum okunmamasi sebebiyle güncellendi ve bir daha aynı rakamı bulamadım çünkü o en yükseğiydi 67.3 den 67.9 a kadardi sonuçlar ben de en mümkünü paylaşayım
Eki Görüntüle 2724271
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.9 (-900)
Oran:1.31
Hedef: 67.5
Cherry Mom @Zipzip-
Günaydın Kızlar
geçen cuma : 60,3
bugün :59,2
fark : 1,1
yüzde : 1,82
hedef : 58,7
Gunaydin kizlar
gecen hafta:71.2
Bugun: 70.25
Fark:950 gram
%1.33
Haftaya hedef: 69.2
Günaydın güzel hanımlar minnacık ta olsa bir eksiyle geldim bu cuma da
Günaydın
Sabah tartı sonucum 50.3
Arkadaşlar sonucum okunmamasi sebebiyle güncellendi ve bir daha aynı rakamı bulamadım çünkü o en yükseğiydi 67.3 den 67.9 a kadardi sonuçlar ben de en mümkünü paylaşayım
Eki Görüntüle 2724271
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.9 (-900)
Oran:1.31
Hedef: 67.5
Cherry Mom @Zipzip-
Günaydin kizlar bu hafta sporsuz gecince cok veremedim tabi.
79,6 ciktim 300 gram vermisim gecen haftaya göre.
Cherry Mom
herkesi tebrik ediyorum canlar gayet güzeliz gene :)Ohh be nihayet
Çabalar sonuç verdi
Geçen hafta 58.3
Bu hafta. 57.5
Eksi 800
Günaydın bu bile iyi canım tekrar 80 leri göreceksin diye üzülüyordum sevindim ne yalan söyleyeyimGünaydin kizlar bu hafta sporsuz gecince cok veremedim tabi.
79,6 ciktim 300 gram vermisim gecen haftaya göre.
Cherry Mom
At kuzumcok haklısın canım vizyon plan program bişey yok gerçekten ben uzun zamandır gitmiyordum ama kontrol için bi gitcem atarım inşallah canımcım
ayy canım benim ben de seviyorum çok şükür işmiAt kuzumAma çok güzel meslek katlanılır ya, bir tek hakedişler sıkıntı Bir de o taşeronlara onları izah etmesi
Şimdi yanlış olur pazartesi açıklayamam fazlalığısüpersin Almilacım maşallah çok iyi gidiyorsun hassasiyetin için ayrıca teşekkürler uğraşmısın kamera saati falan
Tebrikler canım çok iyi eksi isteyince veriyorsun sadece odaklanman yetiyor
Tebrikler canım haftaya mezuniyet kesin bizim o halde
Günaydınnn tebrikler Nurcum
Bu hafta aktif göremeyince korkmadım değil ama sen yinede diyeti bırakmamışsın tebrikler canım kızına çok çok geçmiş olsun
Ah o hafta sonunu ahhh aslında -700hakkımızdı neyse bize ders oldu buda iyi bir eksitebriklerr
Herkes en düşük çıkanı beyan eder sen fazla çıkanı ne alemsintebriklerr canım çok iyi eksi
Namaria dikkatin için teşekkür ederiz
Düzeltme içinde sana teşekkür ederim hawarcım tebriklerr bu haftan çok iyi geçmesede yinede verebilmişsin harika
Harikasin ortagimOhh be nihayet
Çabalar sonuç verdi
Geçen hafta 58.3
Bu hafta. 57.5
Eksi 800
Çok çakalsın hep böyle yaparak hafta sonuna açık oluşturuyorsun değil miŞimdi yanlış olur pazartesi açıklayamam fazlalığı
İşte duruş falan iyi oluyor ki bence de herkesin hakkını verirsinayy canım benim ben de seviyorum çok şükür işmiaynen hakedişlerde biraz katıyım da :) poz tarifine uymayan imalatı ödemem devletin parası bize emanet sonuçta gene kırmadan anlatıyorum yüklenicilere çok sorun olmuyor yapmak zorundalar zaten :))
ŞahaneOhh be nihayet
Çabalar sonuç verdi
Geçen hafta 58.3
Bu hafta. 57.5
Eksi 800
Esracımm canım kaptanımmm çok teşekkür ederimsüpersin Almilacım maşallah çok iyi gidiyorsun hassasiyetin için ayrıca teşekkürler uğraşmısın kamera saati falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?