- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.201
Aaa tövbe yapmam öyle şey tabi biraz muhasebeciligimiz var ama somuta bağlı en mantıklısını işler bı ortalama oluştururum şindiiÇok çakalsın hep böyle yaparak hafta sonuna açık oluşturuyorsun değil mi
Ya keşke her yarışan senin gibi hassas olsaEsracımm canım kaptanımmm çok teşekkür ederiminşallah hiç kilo vermemiş gibi devam yola :))
canım insanların içine şüphe düşmesin karanlık akşam mı çekmiş falan diye saat etiketini açtım burda çünkü ocak ayına kadar sabahları karanlık oluyor mevsim döngüsünden
Haahah tüm bu haftasonuna az poğaca kek düştüAaa tövbe yapmam öyle şey tabi biraz muhasebeciligimiz var ama somuta bağlı en mantıklısını işler bı ortalama oluştururum şindii
aynen canım hakkını vermeye calışıyorum elimden geldiğinceİşte duruş falan iyi oluyor ki bence de herkesin hakkını verirsinbir de devlet olunca tabii daha farklıdır ben 5 yıl inşaat firmasında çalıştım aman Allah'ım ne tehditler ne kavgalar
masallah ortim de benim sayemde cok sanssizsinKilo bildirimi
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.6
Fark: -0,5
Yüzde: 0,674
ne demek kaptanım görevimiz :))Ya keşke her yarışan senin gibi hassas olsa
Teşekkür ederiz
Yok ya o kadar da degilGünaydın bu bile iyi canım tekrar 80 leri göreceksin diye üzülüyordum sevindim ne yalan söyleyeyim
canım yeşil bölgeye çok yaklaştın arada böyle minik artılar insanın hedefine daha sıkı sarılmasına vesile oluyor haftaya inşallah cok güzel olur +0,3 hiçbişey bugün dikkat etsen yarına eksisinyok anam artiyor azalmiyor bunyeme....
59.4 gecen cuma
59.7 bu cuma
fark +300
aferin bana karnim davul gibi
Tebrikler canım çok iyiKilo bildirimi
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.6
Fark: -0,5
Yüzde: 0,674
Artı çok değil üzme kendini ama menülerin dediğim giibi seni iyice kötü etkilemiştiryok anam artiyor azalmiyor bunyeme....
59.4 gecen cuma
59.7 bu cuma
fark +300
Yok direk gözleme ve evde yapılmış sobiyet tatlısı düştü benceeHaahah tüm bu haftasonuna az poğaca kek düştü
Haftaya senden de eksi gelir insallahbu arada herkesi tebrik ederim kizlar masallahiniz var
ben geubun yuz karasi olarak kafami kuma gomup bekliyorum bu hafta
Olsun ortim napalım. Sonuçta dikkatli bir hafta geçirdin. Ona rağmen artı geliyorsan o da vücut halleri işte. Biraz az su içiyorsun. arttırırsan bu ödem olayı azalabilir.yok anam artiyor azalmiyor bunyeme....
59.4 gecen cuma
59.7 bu cuma
fark +300
bunyemi cozdum kuzu yumurtlama doneminde sisiyorum ve adet olana kadar kilo veremiyorum hatta arti geliyorum o donemde adetle beraber patir patir gidiyolar, eskiden adet oldugum aralik cok daha uzundu kilo verdikce daha kisa aralikta adet olmaya basladim sanirim olay o.canım yeşil bölgeye çok yaklaştın arada böyle minik artılar insanın hedefine daha sıkı sarılmasına vesile oluyor haftaya inşallah cok güzel olur +0,3 hiçbişey bugün dikkat etsen yarına eksisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?