- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.161
Süper tebrik ederim.Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar
Suriyeye gidiyoruz bugun görev icin paylasimi yapayim hemen cikcaz cunku.
sag salim gider geliriz insallah.
Gecen cuma 95.8
Bu cuma 94.5
Fark 1.3
Yuzde 1.357
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Hedef 93.8
Bu arada sabahlari karanlik olmaya basladi koridorun isigini actim cektim gece gibi oluyor saat ve tarih etiketini de actim ki ne zaman cekikdigi belli olsun diye
Suriye diyince korkuyorum ne yalan diyim niye gidiyorsunuz almila orayaSuriye göreviniyarıne ertelemişler ben de esofman altı falan giymiştim şantiye ayakkabısı haberimiz de yok :/
millet esnek calışmaya geçer biz full time bi de cumartesi suriyeye iş için gideriz tabi ki ben gitmicem bi haftasonum var iş için kullanamam sinir oldum sabah sabah..
neyse ki tartı yüzümüze güldü çarsamba daha iyiydi ama gene şükür..
Orticim hiç konuşamadık tebrik ederim gayet güzel gitmiş artık 6 li rakamlar kapıda
Çok iyi harikasınGunaydin arkadaslar hayirli cumalar
Suriyeye gidiyoruz bugun görev icin paylasimi yapayim hemen cikcaz cunku.
sag salim gider geliriz insallah.
Gecen cuma 95.8
Bu cuma 94.5
Fark 1.3
Yuzde 1.357
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Hedef 93.8
Bu arada sabahlari karanlik olmaya basladi koridorun isigini actim cektim gece gibi oluyor saat ve tarih etiketini de actim ki ne zaman cekikdigi belli olsun diye
canım tebrik ederim yüzdeni de düzeltelim düşük yazmışsınGeçen hafta : 73
Bu hafta: 72,4
Fark:- 600
Yüzde: 0,438
Haftaya hedef : 71,4
Aysuncum 2 eski eser cami var onun restorasyonunu yapıyoruz Suriyede müdürle konuştum yarın gelemem diye bugün öğleden sonra gideceğiz büyük ihtimal 0 planla hareket ediyoruz gidersek resim atarım size inşallahSuriye diyince korkuyorum ne yalan diyim niye gidiyorsunuz almila orayatartı süper bu arada tebrik ederim
Arkadaşlar sonucum okunmamasi sebebiyle güncellendi ve bir daha aynı rakamı bulamadım çünkü o en yükseğiydi 67.3 den 67.9 a kadardi sonuçlar ben de en mümkünü paylaşayımEki Görüntüle 2724250
Günaydin hanimlaaar
Yine bı cuma buradayız
67.9 lari ucundan gördüm bunu baz aldım. Ama giyindikten sonra farkettim ki kağıt flu çıkmış okunmuyo mu o kadar
Pazartesi gun ki +100 Gr ödem de gitmis
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 68.0 ( -800)
Oran: 1.163
Hedef:67.5
Bu arada göbek deliğinden ölçü yaptım diyete başlarken 104 santimdi şuan 92 cm -12 cm göbekten gitti o sarkık olmasa daha iyi görünürdü
Cherry Mom Mehfam
Evet yanlış hesaplamışım teşekkürler yeniden yazayımcanım tebrik ederim yüzdeni de düzeltelim düşük yazmışsın
0,6/73= 0,08219 x 100 = 0,822
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?