Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

G gamzem23 tatlım
Listeye girmeden kuralları tekrar hatırlatıp anlaşalım senin memleketler oluyor korkuyorum

Her hafta bildirim zorunlu eğer başka yere gideceksen Yanında baskül taşıman yada eczanede faln tartılman foto çekmen gerekcek

Bu ziyaretlerde tamamen ortadan kaybolmak menü yazmamak yok

Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkın yok illa çıkman şart olursa yarışmadan komple ayrılman gerekiyor onunda geri dönüşü min 6 ay
Bunları kabul ediyorsan alacağım listeye

Masallah canim harikasinn gene
Sagligin nasil?
Tesekkur ederim canim benim artik daha iyiyim
sagligim konusunda calisacam bu hafta sanirim. Yemek,is filan yapamiyorum 10dk dan sonra gozum karariyor. Bu hafta guclenmeye calisacam hafif sporlarla artik. Fazla hareketsizlik vucudun dengesini bozdu birazcik

Ooo açılın listenin birincisi geldi tebrik ederim canım muhteşem
Tesekkur ederim canim, hepimiz muhtesemiz
Nasilsin bugun, ailecek durumunuz nasil canim?
belmayne çok geçmiş olsun canım umarım eşin negatiftir allahım çok yaklaşmadan bitse şu çile
Cok gecmis olsun canim, hastaneye hangi durumlarda kaldiriyor acaba Turkiyede. Nefes problemi mi yasadilar. belmayne
Geldi kaptanim muhtesem yuzdesiyle

Gunaydin arkadaslar biraz gec uyanmisim.
hemen yazayim ben kilocugumu.

gecen hafta: 61.8
Bugun :60.3
Fark :1.5
Yuzde : %2.427

hedef: 59.8

Cherry Mom
Ayyy yüzde 1 şarjım kalmış, kimse de demiyorki resim yüklememişin a şaşkın Pain

Eklentiler

• B71B3F00-2B4F-4CCC-AFF4-D62113383FC2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 18
Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz akşam covid testi vermeye gidecek gibi görünüyorum öksürük var biraz.

Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz akşam covid testi vermeye gidecek gibi görünüyorum öksürük var biraz.
Emin olmak herzaman daha iyi tabi ama inşallah değilsinizdir canım. Yine de yapılacaklar aynı oluyor bol vitamin, bol dinlenme. Çocukla zor tabi ama ev işinden filan vazgeçmek lazım bir süre.

Cok sevindim paincim insallah daha da iyi olursunuz ailecek

Emin olmak herzaman daha iyi tabi ama inşallah değilsinizdir canım. Yine de yapılacaklar aynı oluyor bol vitamin, bol dinlenme. Çocukla zor tabi ama ev işinden filan vazgeçmek lazım bir süre.
Vazgeçmezmiyim 5 gündür evi bıraktım çocuklar olmasa atıştırcak bişey bile yapamazdım onun dışında dull yattım bugün daha iyiyim ama bu sefer ezdi geçti dudaklarımda patladı bi baktırayım. Sen nasıl olduun daha iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…