- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.261
Masallah canim harikasinn geneGunaydin arkadaslar biraz gec uyanmisim.
hemen yazayim ben kilocugumu.
gecen hafta: 61.8
Bugun :60.3
Fark :1.5
Yuzde : %2.427
hedef: 59.8
Cherry Mom
Ooo açılın listenin birincisi geldiGunaydin arkadaslar biraz gec uyanmisim.
Cherry Mom
Ooo yazmış bileGunaydin arkadaslar biraz gec uyanmisim.
Cherry Mom
Valla yaaa yine derece gelirGeldi kaptanim muhtesem yuzdesiyle
Assolist geç gelişinin sebebi belli olduOoo açılın listenin birincisi gelditebrik ederim canım muhteşem
Tesekkur ederim canim benim artik daha iyiyimMasallah canim harikasinn gene
Sagligin nasil?
Tesekkur ederim canim, hepimiz muhtesemizOoo açılın listenin birincisi gelditebrik ederim canım muhteşem
Cok gecmis olsun canim, hastaneye hangi durumlarda kaldiriyor acaba Turkiyede. Nefes problemi mi yasadilar.
Geldi kaptanim muhtesem yuzdesiyle
Ay kaptanım valla çok uyumuşum gece çocuk rahat vermiyo, hepimiz uyumuşuz bu saate kadar.Assolist geç gelişinin sebebi belli oldu
Ayyy yüzde 1 şarjım kalmış, kimse de demiyorki resim yüklememişin a şaşkın PainGunaydin arkadaslar biraz gec uyanmisim.
Cherry Mom
Teşekkür ederimCanim ismine tikla hesap detaylarina gel basinca asagi dogru boy baslangic kilosu simdiki kilo bolumune yaz degerleri kaydet otomatik ekliyo
Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz akşam covid testi vermeye gidecek gibi görünüyorum öksürük var biraz.Tesekkur ederim canim benim artik daha iyiyim
sagligim konusunda calisacam bu hafta sanirim. Yemek,is filan yapamiyorum 10dk dan sonra gozum karariyor. Bu hafta guclenmeye calisacam hafif sporlarla artik. Fazla hareketsizlik vucudun dengesini bozdu birazcik
Tesekkur ederim canim, hepimiz muhtesemiz
Nasilsin bugun, ailecek durumunuz nasil canim?
Cok gecmis olsun canim, hastaneye hangi durumlarda kaldiriyor acaba Turkiyede. Nefes problemi mi yasadilar.belmayne
OlmamışTeşekkür ederim
Bakayım olmuş mu
Canim bilgileri girdikten sonra kaydetmeyi unutma en alttan belki ondandirTeşekkür ederim
Bakayım olmuş mu
Emin olmak herzaman daha iyi tabi ama inşallah değilsinizdir canım. Yine de yapılacaklar aynı oluyor bol vitamin, bol dinlenme. Çocukla zor tabi ama ev işinden filan vazgeçmek lazım bir süre.Çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz akşam covid testi vermeye gidecek gibi görünüyorum öksürük var biraz.
Cok sevindim paincim insallah daha da iyi olursunuz ailecekTesekkur ederim canim benim artik daha iyiyim
sagligim konusunda calisacam bu hafta sanirim. Yemek,is filan yapamiyorum 10dk dan sonra gozum karariyor. Bu hafta guclenmeye calisacam hafif sporlarla artik. Fazla hareketsizlik vucudun dengesini bozdu birazcik
Vazgeçmezmiyim 5 gündür evi bıraktım çocuklar olmasa atıştırcak bişey bile yapamazdım onun dışında dull yattım bugün daha iyiyim ama bu sefer ezdi geçti dudaklarımda patladı bi baktırayım. Sen nasıl olduun daha iyi misinEmin olmak herzaman daha iyi tabi ama inşallah değilsinizdir canım. Yine de yapılacaklar aynı oluyor bol vitamin, bol dinlenme. Çocukla zor tabi ama ev işinden filan vazgeçmek lazım bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?