Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta iştahım çok açıktı zor zaptettim
Geçen cuma 67.0
Bugün 66.9 Namaria cim üzgünüm bebekim Allah'a emanet olun sağ salim cnm
Bugün mü yolculuk?
canımcım menülerin de güzeldi aslında belki direnç kilosundasın o da olabilir devam canım hiç moral bozmak yok
öğleden sonra gidicez büyük ihtimalle kuzum gider geliriz sağ salim inşallah

canımcım menülerin de güzeldi aslında belki direnç kilosundasın o da olabilir devam canım hiç moral bozmak yok
Namaria tatlım iyi yolculuklar
Hedef60kgolmak çok takip edemedim bir hafta oldu malum tabi ama baktım şimdi genelde yaptığın spor videoları bu hafta hiç olmamıç mesela genelde adımlar var menülerdede pide pizza makarna gördüm dediğin gibi onlar iyice senin iştahını açmış olabilir karbonhidrat insana yedikçe yediriyor önümüdeki hafta daha iyi olacağına eminim bünyen spora alıştı haftada 1 de olsa kendine özel bir video seçip vakit ayırabilirsen yapmaya çalış bence canım

Paylaşmadığım günler var ya bi de spor az oldu galiba ama dersler çok acıktırıyo dayanmaya çalışıyorum cnm devam 🖒

Tamam kaptancımmm

Metabolik faktörler çok etkili birde insülin direncin varsa cidden çok zor kilo vermek ama imkansız değil
Önemli olan gerçekten azmetmen
Bende hipotezidir hastasıyım normalde bend çok zor veriyorum ama şimdi ilacın dozu biraz yüksen bit daha gittiğimde muhtemelen düşürecek dozunu o zaman benimde çok daha yavaş gidecek kilolar

Canim insulin direnci yediklerinle direkt ilgili benim 65lerden 16 ya dustu ilacsiz sadece sporla o gliforu yan etkisinden duzenli icemedim doktor hic gerek yok ne yapiyorsan devam et duzenli beslenme ve spor olduktan sonra kimyasala gerek yok dedi.
İnsallah senin de ihtiyacin olmaz verilen kilonun sagliga inemini kebdi gozumle gordum

Allah sifa versin canim yavas yavas her aileden bi kisi oluyor Allah sonumuzu hayretsin insallah saglicakla atlatirlar siz de canim bagisikliginizi yuksek tutacak seyler yiyin yesillik meyve d vit omega uc b12 takviye hepsi vucudu direncli tutar insallah

Canim cok gecmis olsun insallah hafif atlatirlar. Size de gecmemistir insallah

kuzu beslenmeyle alakasi yok benim.durumumun tamamen hormonel

menulerimde bir dilim sutlu nuriye disinda bisey yokki, makarnalarim tam bugday yagsiz tuzsuz pilavlarim zeytinyagli basmati pirincten. bir dilim ekmekten fazla degil aldigim karbonhidrat

ortim cok gecmis olsun insallah kisa surede iyilesirler size de bulasmadan biter gider insallah... cember cok daraldi bize ne zaman gelicek bekliyorum

çok geçmiş olsun canım artık her yerde var ve ailelere geldi. Ağır değillerse biran önce atlatırlar sizde güzel beslenin canım dikkat edin kendinize..
Benim de eşim dün test verdi işyerinde ben gribim korkmuyo da değilim. Galiba böyle böyle geziricez biz bunu.. Hayırlısı ile geçsin inşaallah kuzu

kuzu beslenmeyle alakasi yok benim.durumumun tamamen hormonel

menulerimde bir dilim sutlu nuriye disinda bisey yokki, makarnalarim tam bugday yagsiz tuzsuz pilavlarim zeytinyagli basmati pirincten. bir dilim ekmekten fazla degil aldigim karbonhidrat
Demek istediğim tam da bu kuzum çok hafif ve tamamen herşeyden uzaksın. Ben yeseydim ki fazla yerdim yansımazdı çünkü o kadar alışık şimdi burda sana biraz yasaklı şeylerden ye demek gibi oldu çaktırma O gün yediğin sadece 1 sütlü nuriye ve pişmaniyeydi eminim o da kuş kadardır ama o kadar alışık değil ki vücud tartıya yansıtıyor. Yumurtlama haftası ödem olur illa ki ama hepimiz yumurtluyoz çay kullan hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…