- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.241
canımcım menülerin de güzeldi aslında belki direnç kilosundasın o da olabilir devam canım hiç moral bozmak yokBu hafta iştahım çok açıktı zor zaptettim
Geçen cuma 67.0
Bugün 66.9Namaria cim üzgünüm bebekim Allah'a emanet olun sağ salim cnm
Bugün mü yolculuk?
canımcım menülerin de güzeldi aslında belki direnç kilosundasın o da olabilir devam canım hiç moral bozmak yok
öğleden sonra gidicez büyük ihtimalle kuzum gider geliriz sağ salim inşallah
Paylaşmadığım günler var yacanımcım menülerin de güzeldi aslında belki direnç kilosundasın o da olabilir devam canım hiç moral bozmak yok
öğleden sonra gidicez büyük ihtimalle kuzum gider geliriz sağ salim inşallah
Tamam kaptancımmmNamaria tatlım iyi yolculuklar
Hedef60kgolmak çok takip edemedim bir hafta oldu malum tabi ama baktım şimdi genelde yaptığın spor videoları bu hafta hiç olmamıç mesela genelde adımlar var menülerdede pide pizza makarna gördüm dediğin gibi onlar iyice senin iştahını açmış olabilir karbonhidrat insana yedikçe yediriyor önümüdeki hafta daha iyi olacağına eminim bünyen spora alıştı haftada 1 de olsa kendine özel bir video seçip vakit ayırabilirsen yapmaya çalış bence canım
Metabolik faktörler çok etkili birde insülin direncin varsa cidden çok zor kilo vermek ama imkansız değilBu hafta hiç eksiyi görememiştim anlamadım ama Bi ara 85 i bile gördüm şaşırdım kaldım. Bi de haftaya çarşamba Dahiliye ye gidicem insülin direnci için %90 ilaca başlanacak o zaman biraz daha hızlanıyormuş kilo verme. inşallah salıya kadar 83 olurum da diyetisyen de biraz yüzüm güler
Canim insulin direnci yediklerinle direkt ilgili benim 65lerden 16 ya dustu ilacsiz sadece sporla o gliforu yan etkisinden duzenli icemedim doktor hic gerek yok ne yapiyorsan devam et duzenli beslenme ve spor olduktan sonra kimyasala gerek yok dedi.Bu hafta hiç eksiyi görememiştim anlamadım ama Bi ara 85 i bile gördüm şaşırdım kaldım. Bi de haftaya çarşamba Dahiliye ye gidicem insülin direnci için %90 ilaca başlanacak o zaman biraz daha hızlanıyormuş kilo verme. inşallah salıya kadar 83 olurum da diyetisyen de biraz yüzüm güler
Canim spor benim de azdi gelecek hafta gunde en az yarim saat yapalim video falan insallahPaylaşmadığım günler var yabi de spor az oldu galiba ama dersler çok acıktırıyo dayanmaya çalışıyorum cnm devam 🖒
Allah sifa versin canim yavas yavas her aileden bi kisi oluyor Allah sonumuzu hayretsinKızlar selam
Eşimin anne babası pozitif maalesef. Anneyi dün hastaneye yatırmışlardı. Çok ağır değiller şimdilik. İnşallah kolaylıkla atlatırlar.
Eşim de babasıyla temas etmişti. Biz de karantinaya gireceğiz bu durumda. Dua edin.
Canim ismine tikla hesap detaylarina gel basinca asagi dogru boy baslangic kilosu simdiki kilo bolumune yaz degerleri kaydet otomatik ekliyoArkadaşlar şu kilo takip çizelgesini nereden yapıyoruz
Canim cok gecmis olsunKızlar selam
Eşimin anne babası pozitif maalesef. Anneyi dün hastaneye yatırmışlardı. Çok ağır değiller şimdilik. İnşallah kolaylıkla atlatırlar.
Eşim de babasıyla temas etmişti. Biz de karantinaya gireceğiz bu durumda. Dua edin.
iyi oldu sordun ben de yapmış oldum :) çıkıyor mu bi deniyimArkadaşlar şu kilo takip çizelgesini nereden yapıyoruz
kuzu beslenmeyle alakasi yok benim.durumumun tamamen hormonelÇok büyük değil ama nedeni o kadar belli ki normalde asgari ve hafif beslendigin için en küçük bir farklılık tartina yansiyo kuzu.. bir ara 2 öğün falan besleniyordun yanlış hatırlamıyorsam veriyordun bence gene arttır sekoş
ortim cok gecmis olsun insallah kisa surede iyilesirler size de bulasmadan biter gider insallah... cember cok daraldi bize ne zaman gelicek bekliyorumKızlar selam
Kızlar selam
Çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırlarKızlar selam
Demek istediğim tam da bu kuzum çok hafif ve tamamen herşeyden uzaksın. Ben yeseydim ki fazla yerdim yansımazdı çünkü o kadar alışık şimdi burda sana biraz yasaklı şeylerden ye demek gibi oldu çaktırmakuzu beslenmeyle alakasi yok benim.durumumun tamamen hormonel
menulerimde bir dilim sutlu nuriye disinda bisey yokki, makarnalarim tam bugday yagsiz tuzsuz pilavlarim zeytinyagli basmati pirincten. bir dilim ekmekten fazla degil aldigim karbonhidrat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?