- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.301
Kapalı ortamlar zaten direk korona canim 1 yıla yakın oldu avm ye gitmiyorum. ama şunu insanlara sinirleniyorum yani annem de öyle görüşmedikleri ile görüşeceğini tutuyor bu dönemde inatmis gibi. Ben şurada aileme gidemiyorum ya. Markette de paketlerin üzerinde hapşırildigimizda tehlikeliymiş bende ya yıkıyorum ya da bekletiyorum gerçekten sonrası Allah'a emanet biz önlemlerimizi alalım daCanım paketlerden bulaşma riskinin düşük olduğunu söylüyorlar. Asıl risk kapalı ortamda bir arada bulunmak. Etrafımdakilere bakıyorum da genelde bu şekilde yayılıyor. Mesela eşimin annesi komşularıyla görüşüyormuş. O kadar da asosyaldirler ki normalde. Görüşecekleri tutmuş
Ben gelen paketleri bir müddet muhakkak bekletiyorum sonra yerleştiriyorum yine de ama asıl dikkat etmek gereken husus sohbet muhabbet esnasındaki mesafe. Mesela maskesiz iki metreye kadar şıçrıyormuş konuşurken.
Sonrası da Allaha emanet artık
Amin canim benim dönüşe gectik cok sukurHayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla git gel inşallah
İnşallah canım. Eşime de test yapmışlar. Bakalım hayırlısı inşallahben de artik iyiyim canim. yatip dinlenmen iyi olmus. aynen canim dudaklari da patlatiyor, hatta 2 haftadir her gun farkli farkli yonlerini gosteriyor kerata, ama sonunda gidecek iste.
aaa canim simdi gordum, saglikla git saglikla gel insallah.
insallah bulasmamistir canim, insallah cabucak iyilesir anne- baba da.
Cami fotoları çok guzel huzur akıyor özlemişimCok sagolun canlar
Yagmurlu bir Suriye görevinden selamlar
Eki Görüntüle 2724673
Bu Serran bolgesi Seyh Hadid Cami restorasyonumuz
Eki Görüntüle 2724675
Bu da manzaramiz
Bitmeye yaklasinca guzellestiCami fotoları çok guzel huzur akıyor özlemişim
En azından 5 e çek öğlen yediklerini. Yoğurt evet çok güzel olur akşam öğününde. Sabah bile balla yenebilir. Ben yoğurt delisiyim. 5 kilo mayalıyorum,bir haftada bitiyor. Sade yemedigimde havuç tarator, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu turp yapiyorum.Diyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koyduaz yiyormusum
Cami şahane duruyor emeğinize sağlıkCok sagolun canlar
Yagmurlu bir Suriye görevinden selamlar
Eki Görüntüle 2724673
Bu Serran bolgesi Seyh Hadid Cami restorasyonumuz
Eki Görüntüle 2724675
Bu da manzaramiz
Biizim köy öyle toptan gidiyorduKapalı ortamlar zaten direk korona canim 1 yıla yakın oldu avm ye gitmiyorum. ama şunu insanlara sinirleniyorum yani annem de öyle görüşmedikleri ile görüşeceğini tutuyor bu dönemde inatmis gibi. Ben şurada aileme gidemiyorum ya. Markette de paketlerin üzerinde hapşırildigimizda tehlikeliymiş bende ya yıkıyorum ya da bekletiyorum gerçekten sonrası Allah'a emanet biz önlemlerimizi alalım da
Hu huuu diyetisyenDiyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koyduaz yiyormusum
Canim cok tesekkurlerCami şahane duruyor emeğinize sağlık
Ah ama Sokaklar ne viranvay be
Evet canım bir senin bir de kırmızı gitarın menüsü hep az geliyordu bana. Ama son öğünü 2 de yapmana rağmen vucüt kıtlık sinyalleri vermediyse alışmıştır belki o düzene.Diyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koyduaz yiyormusum
Ayy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorumHaydi bakalım müzik son ses çalsın 1. Olduk
ummhnisa seni bile ekleyebildim
Ama kural gereği hedefini 75 den eccük kırptım bilgin olsun
ummhnisa( 83,8/83,5/0,3/%0,358 )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 72,3
Ayy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorum
Pain Killer canim bireysel derece gelecek sana buyuk ihtimalle yine yeni yeniden masallah sana
Vay be demek yine birinciyiz kaptanımHaydi bakalım müzik son ses çalsın 1. Olduk
ummhnisa seni bile ekleyebildim
Ama kural gereği hedefini 75 den eccük kırptım bilgin olsun
ummhnisa( 83,8/83,5/0,3/%0,358 )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 72,3
Ayy canım benim, asıl tüm istikrarıyla hafta şaşmadan eriyen sensin, sana bin kere maşallahAyy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorum
Pain Killer canim bireysel derece gelecek sana buyuk ihtimalle yine yeni yeniden masallah sana
Canim benim cok sagol cok mutlu oldum bu videoyu senin derecene ve takim birinciligimize ithaf ediyorumAyy canım benim, asıl tüm istikrarıyla hafta şaşmadan eriyen sensin, sana bin kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?