Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kapalı ortamlar zaten direk korona canim 1 yıla yakın oldu avm ye gitmiyorum. ama şunu insanlara sinirleniyorum yani annem de öyle görüşmedikleri ile görüşeceğini tutuyor bu dönemde inatmis gibi. Ben şurada aileme gidemiyorum ya. Markette de paketlerin üzerinde hapşırildigimizda tehlikeliymiş bende ya yıkıyorum ya da bekletiyorum gerçekten sonrası Allah'a emanet biz önlemlerimizi alalım da

İnşallah canım. Eşime de test yapmışlar. Bakalım hayırlısı inşallah

İyi akşamlar kızlar.
Koca gün yeni oturuyorum.
Akşama kısır yaptım,yanında hamur işi ve kabak tatlısı vardı. Kısırı fazla kaçırdığım doğrudur. Aylardır yemeyince saldırdım resmen. İyi haber midem küçülmüş şu an karaya vurmuş balina gibiyim.
Tatlı fırında çok güzel olmuş ama bal yakışmadı ,aroması olmayan bir tatlandırıcı lazım.
Bir saat yürüdüm,sözde spor yapmayacak, kasları dinlendirecektim. Suçluluk duygusu işte. Beyin çok yedin,yak şimdi diyor.

Diyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koydu az yiyormusum
En azından 5 e çek öğlen yediklerini. Yoğurt evet çok güzel olur akşam öğününde. Sabah bile balla yenebilir. Ben yoğurt delisiyim. 5 kilo mayalıyorum,bir haftada bitiyor. Sade yemedigimde havuç tarator, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu turp yapiyorum.

Biizim köy öyle toptan gidiyordu gelmeyi gitmeyi bir türlü kesemediler sonra full tüm köy karantina hastanede yatacak yer bile kalmadı bunlardan şükür ölen olmadı ama çok ağır geçirdi hepsi yazın başında annemlerde bende gitmiştik bilmem hatırlarmısınız annemleri ordan dönmeleri için zor ikna ettim bizimkler geldikten 2hafta sonra vakalar başladı ucuz yırttılar yani insanlarımız anlamıyor maalesef köy çeşmesinin orda toplu piknik organizasyonu yaptılar habire

Diyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koydu az yiyormusum
Evet canım bir senin bir de kırmızı gitarın menüsü hep az geliyordu bana. Ama son öğünü 2 de yapmana rağmen vucüt kıtlık sinyalleri vermediyse alışmıştır belki o düzene.

Ayy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorum
Pain Killer canim bireysel derece gelecek sana buyuk ihtimalle yine yeni yeniden masallah sana

Vay be demek yine birinciyiz kaptanım
Hepimizi tebrik ediyorum, süperiz 5.takım

ya bu enbüyük kk emojisi güzel ama yüzünde öfke var nedenkii
Ayy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorum
Pain Killer canim bireysel derece gelecek sana buyuk ihtimalle yine yeni yeniden masallah sana
Ayy canım benim, asıl tüm istikrarıyla hafta şaşmadan eriyen sensin, sana bin kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…