Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biraz geç oldu menüyü yazmam ama işte bgnkü menüm:

sbh:
avuç içinden biraz büyük köy bazlamasına 2 dilim salam ve 2 dilim koyarak yapılmış sandviç.
1 kupa şekersz çay

ara:
1 kupa yarım yağlı süt yarım avuç kadr badem,fındık,fıstık karışık çerez

öğlen:
1 buçuk kepçe tavuk çorbası
1 dilim tam buğday ek.

ara:
1 fincan kremasız şekersz nescafe
veya türkkahvesi henüz karar veremedim

akşam:
4-5 y.k nohut
3-4 yk pilav
1 bardak ayran

günaydın hatunlarrr, hemen dünkü menümü yazarak başlıyorum günee

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay

Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi

Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran

Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi

Akşam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı light süt

Yatmadan
1 bardak acılı şalgam

nası olmuş kiii :18: bu aralar menü sıkıntısı çekiyorum, ne yicegmi bilemiyorum

yaa arkadaslar kendıme sınır oluyorum ben neden boyleyım ya dun guzel guzel dıyetımı yanı saglıklı beslenmemı yapıyordum aksama dogru bırısı sınırımı acayıp bozdu kavga ettıkdaha dogrusu ben kızdım ellerım tıtredı sınırden resmen sonra kendımı buzdolabının ıcınde buldumartı bır kılo cıktım bugun neden ben boyleyım ya sınırlerım bozulunca yemekten cıkartıyorum acısını

genelde biz kadınlar hep böyleyiz şekerim.ama sen bunun bilincesin bak ne güzel.böle bir durum olduğunda kendine müdahele edebilirsin bence
tabii inşallah bidaha böle bişey olaz ama olursa ilk önce aklına k.k. Gelsin ve bi kez daha düşün bence derim ben

Herkese tünaydın güzel takımımın güzel hatunları.işlermi toparladım sayılır.mutluyum huzurluyum
dün akşam mönüsünde fırında yapılmış 2 tane but ve 2 elma dilim patates yedim yemekte.
1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek eşliğinde

saat 10 gibi yani yemekten 2-2,5 saat sonrada 5,6 tane çilekle yapılmış şekersiz 1 bardak çilekli süt(eşiminkini şekerli yaptım tattım öle daha güzel oluyodu ama ben yinede şekersiz olanı tercih ettim)
yanında da 3 tanecik kuru pasta yedim.

Bu sabahta tem tahıl ekmeğinin 2 küçük baş topuzu ile satndart kahvaltımı yaptım.
Ara olarak 1 tane sunta bisküvi ve doğandan form relax çayı içtim(arkadaş denemek için verdi bende içtim-içinde rezene melisa falan var)
öğlen yemeği olarakta yanımda 5 ç.k. Kadar ıspanak ve 1 dilim ekmek getirdim+2 kaşık yoğurt

Ben 53 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle herkese merhaba diyorum ve sevinmeye devam ediyorum

Son düzenleme:
kızlar çok yoğun işlerim fırsat bulamıyorum bakmaya
öğle yemeğim yağsız 4 kaşık makarna
bi kaseden az fazla melemen
geyt güzel ve doyurucu oldu ekmek yemedim
makarna var diye
inşallah cumaya kadar 1 kilo da olsa eksilmiş olurum

ay ne güzel hedefin ne ya da şöyle sorayım bu kiloyla burda işin ne
hiç kıskanmadım

57 kilo başladım rejime hedefim 48. ben her hafta 300 ile 500 gr arasında değişen kilolar verdiğimden azim yaptım.bu hafta 1 kiloyu verdim
boyum kısa olduğu için (1.57) kilom fazla gözüküyor bana.özellikle kollarım.yine kollarımdan gitmiyor kilolar ama bakcez artık.

slm kızlar bgn temzlik gnü yine düzgn bişi yiyemedim

sbh:
yarım kupa tavuk çorbası
1 dilim tam tahıl ek.

ara:
1 kupa yarım yağlı süt.

inanın daha başka bişi yiyemedim,fırsatım olmadı,hala da oğlumu sallıyorum bi taraftan.
akşama da ne yerim biliorm,allah kerim

byk iht. akşam:

fırında patlıcnlı bişi 4-5 kaşık yerim
yanında da salata
1 dilim tam tahıl ek.
bi bardak da ayran

tarzı bişi olur menüm...

Ben 53 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle herkese merhaba diyorum ve sevinmeye devam ediyorum

tebrık ederım canım

benımde boyum 1.57 doktorum 54 kılo olman lazım demıstı 48 az degılmı canım ya

merhaba takımımın çıtır bayanları nasılsınız ben iyiyim fakat çok yoğunum gelemedim yanınıza bir türlü yediklerimi yazıp azıcık geçmişe bakayım .

dün akşam : 2 y.k. müsli , 3 y.k. special k ve 4 y.k. yoğurtla karıştırıp yedim . çok az biber ve çok az salata yedim yanında . dizi izlerkende güzel bir meyve tabağı yaptım yarım muz 8 tane küçük çilek 4 dilim karpuz küçük üçgen dilimlerden yani :))

bu sabah : 3 y.k. tarhana çorbası ( tabiki doymadım saat 10 da acıktım )

10:00 da ara olarak 5 sunta bisküvi yedim .

13:00 de az şekerli bir sütlü türk kahvesi ikramı yapıldı geri çeviremedim ve içtim bir fincan kötü oldu ama mecburen kabul ettim .

14:30 da 4 y.k. biber kavurması 2 dilim çavdar ekmeği

az öncede 3 malta eriği yedim . bugünlük yeterince doldurdum yeme hakkımı akşama bakla ve salata yemeği düşünüyorum ekmek yemem artık .

şimdi biraz geçmişe bakayım neler olmuş yokluğumda öpüyorum hepinizi

ahhh canım hepimizin sorunu o malesef bak ne güzel biliyorsun sinirlenince buzdolabına yöneldiğini o anda başka şeyler yapmaya çalışarak yatıştır sinirlerini bunu başarabilirsin muhakkak . boşver üzme başkaları için kendinide ne gerek var sinir stres üzüntü yaşayarak kendine ediyorsun

geçmiş olsun canım umarım hemen yapılır bilgisayarın azıcık bebişinden ayrı kalıcaksın ama

mönün çok güzel olmuş afiyet olsun canım .

akşam yemeğinde 4 kaşık pilav çok bence canım 2 kaşık ideldir bence

afiyet olsun canım mönü sıkıntısı çekme hiç çok yağlı olmamak kaydıyla her yaptığın yemekten 4 kaşık yemen güzel olur yada kendine salata yap bol bol zaten yalnızsın illaki yemek yapman gerekmiyorki ben yalnız olsam hep peynirli salata yapardım her halde

hımmm süt hiç sevmem ama o çilekli süt kısmı pek lezzetli göründü gözüme akşam bende yapayım küçük bir bardak belki sayende süt içmeye başlarım çok güzel mönün afiyet olsun begümcüm

sağol tatlım.çilekleri ikiye bölüp rondaya attım,üzerine süt ve kocamınkine bikaç kaşık keşer katıp karıştırdım rondoda tadı enfes oldu valla

Bende ara olarak 5 sunta büskivi yedim kızlar.
Akşama fırın tavuk var evde,bide gidince fırında kaşarlı domatesli mantar yapmayı düşünüyorum onları yerim

04.05.2011 Çarşamba menüüüümmm

Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay

Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay

Öğle
Ton balıklı salata

Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt

akşama kaçamak olmıcak, gidip müslimi yicem uslu uslu :82:

bugun yedıklerım dunku sacmalamamdan ve 1 kılo almamdan sonra bugun kalsıyum rejımı yaptım

04 MAYIS 2011 ÇARSAMBA kalsıyum rejımı
Gec kalktım
11:00
4 yk semızotu -1t-(pırınclı)
2 yk yogurt -1s-

12:45
4 erık -1/2 m-

17:00
5 yk semızotu -1t-
2 dılım kepek ekmegı -2t-
2 yk yogurt -1s-
Domates bıber
160 gr cılek -1.5 m-

Toplam: 9 yk sebze + 2s +4 t +2 m

70 dk yuruyus 1 saat plates 150 ip atlama

hu hu kimse yok muu.....

herkes saklanmış...

yazayım bugün yediklerimi de ben de yatıp uyuyayım...

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
menemen
peynir

öğlen
çorba
frında tavuk (göğüs eti)
bulgur pilavı
salata

ara
yarım kase special k

akşam
çorba
2 yk bezelye
coleslaw salata

az önce 7-8 çilek yedim..

bugünlerde gündüz çok sıkışk oluyorum. arada elip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor maalesef.
ferihancımm sağol canım. nişalımın bilgisayarına el koydum. garantisi devam diyordu bilgisayarımın. verdik bakalım. bir hafta onbeş gün sürer dediler. bakalım iyileşip mi gelcek bebişim yoksa yenisi mi gelcek.. bir an önce gelse iyi olur bu bilgisayar çok ağır. benimki netbook. kol çantamda dahi taşıyordum. bugün bir de yağmur yağıyordu. koca bilgisayar çatası, kol çantam, bason şemsiyem. mühimmatı yüklenmiş askerler gibiydim. allah allah döküldüm yola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…