- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.921
yaa arkadaslar kendıme sınır oluyorum ben neden boyleyım ya dun guzel guzel dıyetımı yanı saglıklı beslenmemı yapıyordum aksama dogru bırısı sınırımı acayıp bozdu kavga ettıkdaha dogrusu ben kızdım ellerım tıtredı sınırden resmen sonra kendımı buzdolabının ıcınde buldumartı bır kılo cıktım bugun neden ben boyleyım ya sınırlerım bozulunca yemekten cıkartıyorum acısını
Ben 53 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öncelikle herkese merhaba diyorum ve sevinmeye devam ediyorum
ay ne güzel hedefin ne ya da şöyle sorayım bu kiloyla burda işin ne
hiç kıskanmadım
Ben 53 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öncelikle herkese merhaba diyorum ve sevinmeye devam ediyorum
57 kilo başladım rejime hedefim 48. ben her hafta 300 ile 500 gr arasında değişen kilolar verdiğimden azim yaptım.bu hafta 1 kiloyu verdim
boyum kısa olduğu için (1.57) kilom fazla gözüküyor bana.özellikle kollarım.yine kollarımdan gitmiyor kilolar ama bakcez artık.
yaa arkadaslar kendıme sınır oluyorum ben neden boyleyım ya dun guzel guzel dıyetımı yanı saglıklı beslenmemı yapıyordum aksama dogru bırısı sınırımı acayıp bozdu kavga ettıkdaha dogrusu ben kızdım ellerım tıtredı sınırden resmen sonra kendımı buzdolabının ıcınde buldumartı bır kılo cıktım bugun neden ben boyleyım ya sınırlerım bozulunca yemekten cıkartıyorum acısını
slm kızlar,
yoğun bir gündü yine ancak fırsat bulabildim. kötü bir haberim var bilgisayarım can çekişiyordu sanırım artık bozuldu. ben şimdi napıcam ya. 7/24 koynumda olan bebişimi kaybettim mi yoksa. offff... akşam götüreyim bakalım fırsat olursa. garantisi devam ediyor. içindeki bilgileri zor aldım. pat diye kapanıyor..
sabah
yarım kase special k
öğle
çorba
kurufasulye
2 yk pilav
salata
ara
yarım kase special k
akşam bilmiyorum ne çıkarsa bahtıma
biraz geç oldu menüyü yazmam ama işte bgnkü menüm:
sbh:
avuç içinden biraz büyük köy bazlamasına 2 dilim salam ve 2 dilim koyarak yapılmış sandviç.
1 kupa şekersz çay
ara:
1 kupa yarım yağlı süt yarım avuç kadr badem,fındık,fıstık karışık çerez
öğlen:
1 buçuk kepçe tavuk çorbası
1 dilim tam buğday ek.
ara:
1 fincan kremasız şekersz nescafe
veya türkkahvesi henüz karar veremedim
akşam:
4-5 y.k nohut
3-4 yk pilav
1 bardak ayran
günaydın hatunlarrr, hemen dünkü menümü yazarak başlıyorum günee
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay
Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi
Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran
Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi
Akşam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı light süt
Yatmadan
1 bardak acılı şalgam
nası olmuş kiii :18: bu aralar menü sıkıntısı çekiyorum, ne yicegmi bilemiyorum
Herkese tünaydın güzel takımımın güzel hatunları.işlermi toparladım sayılır.mutluyum huzurluyum
dün akşam mönüsünde fırında yapılmış 2 tane but ve 2 elma dilim patates yedim yemekte.
1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek eşliğinde
saat 10 gibi yani yemekten 2-2,5 saat sonrada 5,6 tane çilekle yapılmış şekersiz 1 bardak çilekli süt(eşiminkini şekerli yaptım tattım öle daha güzel oluyodu ama ben yinede şekersiz olanı tercih ettim)
yanında da 3 tanecik kuru pasta yedim.
Bu sabahta tem tahıl ekmeğinin 2 küçük baş topuzu ile satndart kahvaltımı yaptım.
Ara olarak 1 tane sunta bisküvi ve doğandan form relax çayı içtim(arkadaş denemek için verdi bende içtim-içinde rezene melisa falan var)
öğlen yemeği olarakta yanımda 5 ç.k. Kadar ıspanak ve 1 dilim ekmek getirdim+2 kaşık yoğurt
ahhh canım hepimizin sorunu o malesef bak ne güzel biliyorsun sinirlenince buzdolabına yöneldiğini o anda başka şeyler yapmaya çalışarak yatıştır sinirlerini bunu başarabilirsin muhakkak . Boşver üzme başkaları için kendinide ne gerek var sinir stres üzüntü yaşayarak kendine ediyorsun
Geçmiş olsun canım umarım hemen yapılır bilgisayarın azıcık bebişinden ayrı kalıcaksın ama
Mönün çok güzel olmuş afiyet olsun canım .
Akşam yemeğinde 4 kaşık pilav çok bence canım 2 kaşık ideldir bence
Afiyet olsun canım mönü sıkıntısı çekme hiç çok yağlı olmamak kaydıyla her yaptığın yemekten 4 kaşık yemen güzel olur yada kendine salata yap bol bol zaten yalnızsın illaki yemek yapman gerekmiyorki ben yalnız olsam hep peynirli salata yapardım her halde
Hımmm süt hiç sevmem ama o çilekli süt kısmı pek lezzetli göründü gözüme akşam bende yapayım küçük bir bardak belki sayende süt içmeye başlarımçok güzel mönün afiyet olsun begümcüm
ahhh canım hepimizin sorunu o malesef bak ne güzel biliyorsun sinirlenince buzdolabına yöneldiğini o anda başka şeyler yapmaya çalışarak yatıştır sinirlerini bunu başarabilirsin muhakkak . boşver üzme başkaları için kendinide ne gerek var sinir stres üzüntü yaşayarak kendine ediyorsun
QUOTE]
ewet canım dun bır yerde duydum cok emek harcadın kendıne dıyordu bende cok emek harcadım kendıme ve harcamam lazım daha cook verılecek kılom var bunca emeklerımı bır kendını bılmez yuzunden cope atmamam lazımdı 1 kılo olarak geldı ama bundan sonra emeklerımı cope atmayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?