- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.961
leguimcim yaramasın tabi çıtır olalım
ara olarak 11 de 5 sunta yedim . 14 de öğle yemeği yerim diye düşünüyorum ...
canım öncelikle geçmiş olsun, karamsarlığa kapılıp da böyle sağlıksız ilaç kullanma kesinlikle..
sana bir örnek veriyim..
69 kiloyken bir zayıflama hapı kullandım bir ay fx..... diye.
1 ay sonra 64 kiloydum.
3 ay sonra 75 kiloydum... ki hayatımda en fazla 69u görmüştüm..
burdan sen cıkar sevalim.. kullanmalı mı kullanmamalı mı..
bu ilaçlar etkili olsaydı dünyada obez insan kalmazdı. karar senin.
04.05.2011 Çarşamba
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay
Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay
Öğle
Ton balıklı salata
Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
ben daha erken yiyorum cnm, yazıyım saatlerimi..
7de uyanıyorum, 8bucukta mesaim başlıyo. 8bucuk - 9 arası ofiste kahvaltımı yapıyorum. 10bucukda ara ögün, 12 -1 arası ögle yemeği, 15.30- 16 arası araöğün, 18.30-19.00 akşam yemeğiiiim, gece 12 1 arası yatıyorum hep, o saate kdr sadece su
sewalcim sana bunu yazmıştım gördün dimii
bi kaç gündür uğrayamıyorum kızlar.. gerçi uğruyorum da yazamadım hiç.. zaten yazmamı gerektirecek bi listeye tabi değilim üç gündür. çok hastayım mega farenjit olmuşum :26: o ne demekse.. doktor teşhise mega farenjit yazmış ama sağolsun öksürük şurubu bile yazmadı iki tane ağrı kesici yazıp gönderdi beni.. gidip eczaneden alsam 10 lira tutmayacak ilaçlar için doktora 30 lira para verdim.. ama bişey öğrenmiş oldum kan tahlillerimden.. kansızlık varmış bende.. çok az oranda dedi doktor rahatsızlığın geçsin de kanındaki demir oranına da bakalım dedi.. demek ki bu 1-2 aydır bu kadar uyuşuk bu kadar halsiz olmamın sebebi buymuş..
dün çok hasta olmama rağmen enerjik bi halim vardı ve ben günlerden sonra bu halimi sevdim.. bugün yarın iyileşir sporuma başlarım artık.. zaten ben ne zaman radikal kararar alsam yataklara düşecek kadar hasta oluyorumne hikmetse artık
hastalığımın en kötü yanı iştahımı hiç olmadığı kadar açmasıydı.. kontrolü şu şekilde yaptım.. abur cubur çikolata bilmem pasta börek yemedim de diğer ne bulduysam yedim.. genelde akşamları boğazımın acısından yiyemedim zaten.. geçen haftaki kilomdayım.. almadığıma sevindim.. çünkü afedersiniz makarna da yedim puding de yedim ama mesela pudingi akşam değil de kahvaltı da yedim.. diğer pudingimi de (evet iki kase yedim) iki saatte bir 1 kaşık yiyerek bitirdim.. başka.. dün akşam haşlanmış tavuk sandviç yedim yetmedi domates peynir sandviç yedim.. bi acaiptim ya.. neyse daha var ama saymiyim..
kilo almamamı da hastalığımdan dolayı metabolizma hızımın çok fazla artmasına bağlıyorum.. çünkü hasta ve kansız bi insanda bu denli enerji olsun mümkün değil yani..
günaydın takımcığım istanbulun bu soğuk ve yağmurlu halinden nefret ediyorum ama hala umutluyum yaz gelecek evet geç olsada gelecek inanıyorum buna dün akşam gayet sağlıklı yedim ama yinede midemi doldurmaktan geri kalmadım tabi bu durumdan kurtulmalıyım küçülsün şu midem
dün akşam , 6 y.k. zeytinyağlı bakla üzerine 3 y.k. yoğurt yanında bol salata yedim.
akşam yatarkende çilekli süt yaptım bir bardak içtim (begümcüm öyle lezzetli anlatmışki bende yaptım)
bu sabah , 1 salatalık , yarım domates , 1 biber , 1 k.k. peynir yedim .
henüz 4 bardak su içtim .
acıkırsam ara yaparım 5 sunta bisküviyle , öğle için yanımda 4 y.k. bakla ve 3 y.k. yoğurt var ekmek getirmedim bisküviyle yerim olmazsa yada öğleden sonra acıkırsam bisküvi yerim suntalardan hem doyurcu hemde lezzetli ideal bir ara öğün benim için . yarın için heyecanlıyım bakalım kaç kilo verdik yada verdim mi görelim inşallah vermişimdir ve azimle devam ederim öpüyorum hepinizi takımcığım biraz geçmişe bakayım tekrar yazarım görüşmek üzere ...
günaydın hatunlar,
hemen menümü yazıp,geçmişe gidiyoruuum
04.05.2011 Çarşamba
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay
Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay
Öğle
Ton balıklı salata
Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
yoruuum isterizzz, yoruuum isterizzz
aaa nutella yenir mi diyette, tatlı bisküvi yenir mi derseniz, ben kendime yeni bir formül buldum, artıkın kaçamak yapmamak için, sabah ve öğlen öğünlerimde makul boyutlarda, tadımlık cnmın istediği şeylerden yicem ve inşallah bunu hayat felsefem haline getircem
bu arada bu sabah düne göre -500 cıktım yukarda yazdıgım menüyle, bilginize
süt ve süt ürünleri kilo verme aşamasında çok destek oluyormuş bünyeye.. özellikle de yoğurt
yoğurt yiyen biri yoğurt yemeyen birine göre %25 daha fazla kilo kaybediyormuş
geçen sene 89 a düştüğümde her öğlen 250 gr yoğurt yerdim bazen yanında salatalık bazen diyet sunta bisküvi çok güzel bir öğün olurdu ama o zaman protein ağırlıklı besleniyordum aslında bu yazda öyle yapabilirim öğle öğünlerimde zaten az yemeğe alışıyorum yoğurtta güzel bir öğün bence haklısın canım .
canım öncelikle geçmiş olsun, karamsarlığa kapılıp da böyle sağlıksız ilaç kullanma kesinlikle..
sana bir örnek veriyim..
69 kiloyken bir zayıflama hapı kullandım bir ay fx..... diye.
1 ay sonra 64 kiloydum.
3 ay sonra 75 kiloydum... ki hayatımda en fazla 69u görmüştüm..
burdan sen cıkar sevalim.. kullanmalı mı kullanmamalı mı..
bu ilaçlar etkili olsaydı dünyada obez insan kalmazdı. karar senin.
bugun rejıme baslayalı tam 3 ay oldu tam 17.3 kılo vermısım 20 olmadı ama olsun 3 ayda hıc bu kadar vermemıstım
elifcim dikkat kendine hiçmi anlamadın bozuk olduğunu birkez benimde başıma geldi ondan sonra tiksindim sütten . patates düzenler sanırım mideni barsaklarını geçmiş olsun .
ben karar verdim (yine) cerencim dün ne yemişse ben de yarın onu yicem yani şimdi ceren dün şu listeyi uygulamış di mi
ben de yarın bu listeyi uygulicam..
yani cerenin 4.5.2011 de yediğini ben 6.5.2011 de yicem. 5inde yediğini 7sinde; 6sında yediğini 8inde.. böyle devam edecek
hem ceren hergün listesini yazıyo buraya hem üç ayda 13 kilo vermişhem de benim liste problemim ortadan kalkmış olacak.. o kaçamak yapınca ben de yapıcam o listesine uyunca ben de uyucam..
yalnız tek fark ben nutella yerine pekmez yerim (sevmem çünkü ben onu hem de pekmez yemem lazım benim) bi de akşamki müsliyi ben nesfitle değil nesquikle karıştırıcam
gidip müsli bile aldım
cnm o zaman hapını kullanma, her sabah 5-6 tane meyvesini ye bariievet gördüm canım.. ben de daha önce gruba yazmıştım "zayıflama ilaçlarının zararlı olduğuna inanmıyorum ama ilaçla verdiğim kiloyu aynen geri aldım işe yaramıyor" diye.. çünkü ben 135 kilodan 110 a kendi çabamla düştüm.. 110 dan sonra her çeşit ilacı denedim lahana olsun biber olsun altın çilek maurers yağ kapsülü gibi bişeyhepsini içtim hiçbi rahatsızlığımda olmadı.. iki üç tanesi ile kilo da verdim.. biri 2,5 biri 9 biri 2 kilo verdirdi.. ama gel gelelim tam da ilaçla verdiğim kilo kadarını geri aldım ne tesadüf ne hikmetse..
o yüzden ben de inanmıyorum zaten.. sadece altınçileğin iştah kestiğini biliyorum.. yağ yakıcı bilmem ne değil iştah kesiyo.. bu hafta da acaibim yediklerimi bi yazsam roman olur.. sadece bu hafta kullanıcam yani canım
seval gecmıs un arkadasım se yınee fazl kacırmamaya bak ben 1 kılo aldım 1 gunde ama ne yazıkkı 1 gunde 1 kılo veremıyorum
ıyı gıdıyorsun canım menun guzel olmus
tebrık ederım canım cok az yıyorsun bana gore nutella yerıne 1yemek kasığı bal veya recel yemenı onerırım 1 meyve yerıne gecıyor ıcınde yag yok ama nutellada var ama yınede az yıyorsun onuda masallah
yogurt metobolızmayı hızlandırıyor haklısın
canım ya ne kadar cok benzetıyorum senı bana bende proteın agırlıklı besleerek 88 e dusmustum ama ne yazıkkı 120 ye yukseldım bırakıp abur cubur yıyerek bu arada kılo cızelgene noldu
bende fx15 kullandım annemde ıkımızın gogsundede kıtle cıktı 2. ay hıcbır bıtkısel urunu tavsıye etmem hap zararsız dıyorlar bırsuru sey cıkıyor
canım benim, teşekkür ederim.. emin ol şimdi daha sağlıklı ve dikkatli beslenicem.. özelden bana mailini mesaj atarsan sana yaklasık1 aydır tuttugum günlüğümü de atabilirim. orda hergün detaylı yazıyo ve gr gr ne kdr werdiğim de yazıyo..
buarada ben 13 kilo henüz veremedim sevalim.. 28 martta başladım, 75 kilo ile, bu sabah tartıldığımda 67,8 cıktım.. yani toplamda 7,2 kilo verdim henüz.
hedefim 28 haziranda 62 kilo olmak inşallah. ama şunu diyebilirim. 39. günüm bugün, 39 günde 7,2 kilo werdim
bugun rejıme baslayalı tam 3 ay oldu tam 17.3 kılo vermısım 20 olmadı ama olsun 3 ayda hıc bu kadar vermemıstım
cnm o zaman hapını kullanma, her sabah 5-6 tane meyvesini ye barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?